Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, muzete doporucit levny kuchynsky robot, ktery zvladne umichat i tuzsi testa napriklad na pizzu/chleba? Bude pouzivany jen obcas, cca 10× do roka. Cena ideálně do 3 tisic. Dekuju za tipy.
Tak to ho raději dělej ručně. Za to, abys ho pustila 10 krát ročně, to nestojí. A navíc, aby zvládl fakt tuhá těsta typu chleba nebo cukroví, potřebuješ stroj s dobrým příkonem a ten do 3 tisíc jen tak neseženeš.
@Ernais https://m.heureka.cz/…-0034-90010/
Jestli k němu nepotřebuješ spoustu nástavců, ale jednou za čas budeš dělat chleba nebo buchty, tak tenhle stačí ![]()
@Modesta píše:
Tak to ho raději dělej ručně. Za to, abys ho pustila 10 krát ročně, to nestojí. A navíc, aby zvládl fakt tuhá těsta typu chleba nebo cukroví, potřebuješ stroj s dobrým příkonem a ten do 3 tisíc jen tak neseženeš.
Nechceme to delat rucne, takze nam za to ten robot stoji, ikdyz ho pouzijeme parkrat do roka ![]()
@kavenka píše:
Jestli k němu nepotřebuješ spoustu nástavců, ale jednou za čas budeš dělat chleba nebo buchty, tak tenhle stačí
Diky za tip, nastavce krom haku nepotrebujeme zadne, je to robot pro meho muze, ktery v tom bude michat suroviny o podobne konzistenci jako testo na chleba a ja mu na to nechci pujcovat svuj Kenwood ![]()
@kavenka píše:
Jestli k němu nepotřebuješ spoustu nástavců, ale jednou za čas budeš dělat chleba nebo buchty, tak tenhle stačí
600W je málo, to těsto na chleba neudělá.
Mám obyčejný sencor a smichalo mi to těsto na knedlíky úplně v pohodě ![]()
Mám z Lidlu tu jejich značku, zvládne i 10 minut v kuse chlebové těsto.. Mám ho několik let, peču 1× týdně.
@ProfZav máme taky z Lidlu motor celkem silný uvnitř vypadá taky celkem dobře ( rozebráno proti vůli přítelkyně
) a základ umycha a kuličku si pak dohnetu ručně ![]()
@Ernais píše:Že to nechce na těsta
Diky za tip, nastavce krom haku nepotrebujeme zadne, je to robot pro meho muze, ktery v tom bude michat suroviny o podobne konzistenci jako testo na chleba a ja mu na to nechci pujcovat svuj Kenwood
@JiříkMazlík píše: Že to nechce na těstadoufám že to nebude míchačka na beton
Z tech par litru betonu, co v te mise vymichas, toho moc nezabetonujes
kdepak chce v tom michat krmeni pro ryby a mne se prici, aby ten smradlavej hnus delal v mym krasnym robotu, ackoliv tvrdi, ze v tom nic zavadnyho neni a „se to prece umeje“ ![]()
@Ernais píše:
Z tech par litru betonu, co v te mise vymichas, toho moc nezabetonujeskdepak chce v tom michat krmeni pro ryby a mne se prici, aby ten smradlavej hnus delal v mym krasnym robotu, ackoliv tvrdi, ze v tom nic zavadnyho neni a „se to prece umeje“
Tak to bych taky nedovolila ![]()
@Ernais píše:
Z tech par litru betonu, co v te mise vymichas, toho moc nezabetonujeskdepak chce v tom michat krmeni pro ryby a mne se prici, aby ten smradlavej hnus delal v mym krasnym robotu, ackoliv tvrdi, ze v tom nic zavadnyho neni a „se to prece umeje“
v tom případě ale doporučuju ne robot, ale pekárnu na chleba. pořídíš ji i za dva tisíce a tu službu ti udělá dokonale, protože je na to stavěná ![]()
@harpyje hlavně bych neříkal v elektru na co to chceš
jinak prodavač uteče ![]()
@ivašot. píše:
Tak to bych taky nedovolila
Vid. A muj muz ma pocit, ze jsem zbytecne precitlivela.
chlapi no..