Levný kuchyňský robot na tuhá těsta

6654
21.3.21 13:29

Levny kuchynsky robot na tuha testa

Ahoj, muzete doporucit levny kuchynsky robot, ktery zvladne umichat i tuzsi testa napriklad na pizzu/chleba? Bude pouzivany jen obcas, cca 10× do roka. Cena ideálně do 3 tisic. Dekuju za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6039
21.3.21 13:34

Tak to ho raději dělej ručně. Za to, abys ho pustila 10 krát ročně, to nestojí. A navíc, aby zvládl fakt tuhá těsta typu chleba nebo cukroví, potřebuješ stroj s dobrým příkonem a ten do 3 tisíc jen tak neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
21.3.21 13:39

@Ernais https://m.heureka.cz/…-0034-90010/
Jestli k němu nepotřebuješ spoustu nástavců, ale jednou za čas budeš dělat chleba nebo buchty, tak tenhle stačí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.3.21 13:41
@Modesta píše:
Tak to ho raději dělej ručně. Za to, abys ho pustila 10 krát ročně, to nestojí. A navíc, aby zvládl fakt tuhá těsta typu chleba nebo cukroví, potřebuješ stroj s dobrým příkonem a ten do 3 tisíc jen tak neseženeš.

Nechceme to delat rucne, takze nam za to ten robot stoji, ikdyz ho pouzijeme parkrat do roka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.3.21 13:44
@kavenka píše:
Jestli k němu nepotřebuješ spoustu nástavců, ale jednou za čas budeš dělat chleba nebo buchty, tak tenhle stačí :mavam:

Diky za tip, nastavce krom haku nepotrebujeme zadne, je to robot pro meho muze, ktery v tom bude michat suroviny o podobne konzistenci jako testo na chleba a ja mu na to nechci pujcovat svuj Kenwood :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
21.3.21 13:46
@kavenka píše:
Jestli k němu nepotřebuješ spoustu nástavců, ale jednou za čas budeš dělat chleba nebo buchty, tak tenhle stačí :mavam:

600W je málo, to těsto na chleba neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
21.3.21 13:48

Mám obyčejný sencor a smichalo mi to těsto na knedlíky úplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
21.3.21 14:06

Mám z Lidlu tu jejich značku, zvládne i 10 minut v kuse chlebové těsto.. Mám ho několik let, peču 1× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.3.21 14:37

@ProfZav máme taky z Lidlu motor celkem silný uvnitř vypadá taky celkem dobře ( rozebráno proti vůli přítelkyně :mrgreen: ) a základ umycha a kuličku si pak dohnetu ručně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.3.21 14:39
@Ernais píše:
Diky za tip, nastavce krom haku nepotrebujeme zadne, je to robot pro meho muze, ktery v tom bude michat suroviny o podobne konzistenci jako testo na chleba a ja mu na to nechci pujcovat svuj Kenwood :mrgreen:
Že to nechce na těsta :lol: doufám že to nebude míchačka na beton :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.3.21 14:50
@JiříkMazlík píše: Že to nechce na těsta :lol: doufám že to nebude míchačka na beton :mrgreen:

Z tech par litru betonu, co v te mise vymichas, toho moc nezabetonujes :mrgreen: kdepak chce v tom michat krmeni pro ryby a mne se prici, aby ten smradlavej hnus delal v mym krasnym robotu, ackoliv tvrdi, ze v tom nic zavadnyho neni a „se to prece umeje“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
21.3.21 14:53
@Ernais píše:
Z tech par litru betonu, co v te mise vymichas, toho moc nezabetonujes :mrgreen: kdepak chce v tom michat krmeni pro ryby a mne se prici, aby ten smradlavej hnus delal v mym krasnym robotu, ackoliv tvrdi, ze v tom nic zavadnyho neni a „se to prece umeje“ :lol:

Tak to bych taky nedovolila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
21.3.21 14:54
@Ernais píše:
Z tech par litru betonu, co v te mise vymichas, toho moc nezabetonujes :mrgreen: kdepak chce v tom michat krmeni pro ryby a mne se prici, aby ten smradlavej hnus delal v mym krasnym robotu, ackoliv tvrdi, ze v tom nic zavadnyho neni a „se to prece umeje“ :lol:

v tom případě ale doporučuju ne robot, ale pekárnu na chleba. pořídíš ji i za dva tisíce a tu službu ti udělá dokonale, protože je na to stavěná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.3.21 14:57

@harpyje hlavně bych neříkal v elektru na co to chceš :lol: jinak prodavač uteče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
21.3.21 15:01
@ivašot. píše:
Tak to bych taky nedovolila :mrgreen:

Vid. A muj muz ma pocit, ze jsem zbytecne precitlivela. :roll: chlapi no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí