Levný zubař v Praze

5453
30.10.10 18:38

Levny zubař v Praze

Ahoj holky,potřebuji nějakého slušného a nééé moc drahého zubaře.po těhotenství je to děs :-( .Nutně potřebuji spravit zuby.Nevíte o někom v Praze.Děkuji Kamila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1192
30.10.10 19:01

Ahojky,nechci tě děsit,ale to myslím nebude snadné…budu nakukovat,kamarádka taky shání :-)
Já mám letitou,šikovnou paní doktorku,ale beznadějně má stop stav.....
A ty jsi v těhotenství nikde nebyla na KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
30.10.10 19:10

nebyla.já když je nejhůř jdu na ten pavlak,ale minule jsem tam byla 4 hodiny!!!!a přístup je šílenej,fakt hrůza.a přesně jak píšeš všichni mají stop stav.Samozřejmě jsou ty soukromý kliniky,ale to jsou rance a na to fakt nemám,abych dala za jednu blbou plonbu 1700 až 2500.to je prostě nehorázný.Ale zase nečekáš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.10.10 19:34

obavam se, ze takovy neexistuje
my mame doktora v bohnicich a platime 2800 za plombu, ale neboli to, nebojim se a super pristup
proste byt teboou, tak proste obtelefonuju co jde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
30.10.10 19:48

Ale existuje,jenže bohužel mají plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
30.10.10 19:57

A funguje ještě obvodní nebo už jsem zaspala :lol: :lol: ? Třeba u nás děcká dr. bere přednostně miminka s trv.pobytem v okolí.....nemůže to tak fungovat i u zubařů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.10.10 20:04

Ahoj, tady http://www.ozp.cz/…bnich_lekaru je seznam zubařů, kteří ještě berou nové pacienty. Hledej podle pojišťovny a pak podle města. Když si nějakého vybereš, koukni ještě na www.znamylekar.cz jestli to není vyloženě hulvát nebo neumětel, o cenách by tam taky mohli psát. Tak ať dobře vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.10.10 20:35
Pavlínka05 píše:
A funguje ještě obvodní nebo už jsem zaspala :lol: :lol: ? Třeba u nás děcká dr. bere přednostně miminka s trv.pobytem v okolí.....nemůže to tak fungovat i u zubařů?

Myslíš spádového zubaře? Na to jsem se ptala u stomatologické komory a bylo mi odpovězeno, že to už neexistuje. Já hledala i podle toho seznamu „volných“ lékařů, ale v okolí jsem měla jen ty soukromé - kde se platilo za všechno. Nakonec se manžel zeptal svého zubaře, a ten byl tak hodný, že mě vzal, i když jinak už nebral. Ale prý když jsem manželka.. :potlesk: Teď se nám přestěhoval (ordinaci přestěhoval) na úplný okraj Prahy, do Královic, tak možná by ještě bral. :nevim: Je to sice z ruky, ale pořád lepší než jezdit k našim, kde jsem měla zubaře předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.10.10 20:41

Hm, tak teď jsem si pročítala na znamylekar.cz názory ostatních pacientů a všichni ho tam tak tak vychvalují a říkají, že se vyplatí za ním jezdit i tak daleko, že asi brát už nebude. Ale kdybys chtěla, písni SZ, pošlu ti konkrétní info ;) . Ale jak jsem psala, je to z ruky, jede se tam z Hostivaře ještě nějakým příměstkým busem 3.. (číslo si nepamatuju), takže je to výlet minimálně na půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
31.10.10 17:41

ahoj, jsme sice na sokrome klinice, ale zadne cekani, objednas se a muzes rovnou vyrazit z domu…(objednavaji na minuty, takze ani cekani v ordinaci)
kdyz nemuze klinika kde jsem zaregistrovana tak me poslou na jinou pobocku abych nemusela cekat
jsme hodne spokojený…ale jak pises zalezi na fin. moznostech…

tu kliniku muzu jen doporucit…jsou tam vsichni doktori " pod jednou strechou" a za zubare myslim ze maji nejake celorepublikove ocenění (ale to bych kecala, nevim jake) ale maji to tam snad na kazdy zdi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuby levně
15.10.12 21:32

Není čeho se bát.. učí nás ty nejnovější věci a jak pracovat bezbolestně.. a jsme neustále pod dozorem, neuděláme nic bez toho aby to schválit asistent nebo profesor..

• Citovat
  • Upravit
2872
15.10.12 21:39

No je fakt že jednou jsem tam byla a po pravdě mám ze zubaře trauma ale tady to byla pohodička a to mně řezali ke kosti a v zánětu :/ Jestli je to teda na Karláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuby levně na fakultě
15.10.12 22:00

Jj na Karlovo náměstí 32 je chirurgie a Kateřinská 32 je vpodstatě ten zbytek - záchovné, dětské, protetika, parodontologie a ortodoncie..

• Citovat
  • Upravit
TereziaSK
15.10.12 22:43
@kamikaa píše:
Ahoj holky,potřebuji nějakého slušného a nééé moc drahého zubaře.po těhotenství je to děs :-( .Nutně potřebuji spravit zuby.Nevíte o někom v Praze.Děkuji Kamila :-D

a chci to spravit na celej život :P :P :P :P :P :P :P a hlavně zadarmó. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5453
16.10.12 08:27
8o 8o 8o 8o ty máš dost.Pro tupce, jako jsi ty jsem myslela, dát za plombu slušný peníz a né třena litr.Ono v Praze jsou opravdu veliké rozdíly v cenách ;).
@TereziaSK píše:
a chci to spravit na celej život :P :P :P :P :P :P :P a hlavně zadarmó. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.