Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Lezení, sezení a stoupání je na stejné motorické úrovni a je jedno, co přijde jako první.
Plazilo,sedlo,lezlo,stouplo.Na samostatné chození teprve čekáme. ![]()
Aladina píše:
Lezení, sezení a stoupání je na stejné motorické úrovni a je jedno, co přijde jako první.
Jojo,bylo to skoro ve stejný okamžik.
jee já už se těším
malá zatím jen couvá… a nedá se tomu asi říct ani plazení ![]()
Plazilo, stouplo, sedlo, lezlo, zbytek zatím ve hvězdách
. Mezi jednotlivými pokroky dost velké proluky (zvlášť mezi stouplo a sedlo/lezlo) a už delší dobu jen piluje… ![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 21:45
Muchitos píše:
jee já už se těšímmalá zatím jen couvá… a nedá se tomu asi říct ani plazení
moje mala taky spis couvala,do predu spis skakala ![]()
Adámek se plazil, pak si stoupnul, začal lézt, potom začal sedět a teď se snaží sám chodit ![]()
Bayuska píše:
Adámek se plazil, pak si stoupnul, začal lézt, potom začal sedět a teď se snaží sám chodit
A jak si z plazení dokázal stoupnout?? já si to vůbec neumím předtsavit…
já si teda ani nedokážu předtsavit že to moje miminko malinkaté bude lozit
![]()
Muchitos píše:Bayuska píše:A jak si z plazení dokázal stoupnout?? já si to vůbec neumím předtsavit…
Adámek se plazil, pak si stoupnul, začal lézt, potom začal sedět a teď se snaží sám choditjá si teda ani nedokážu předtsavit že to moje miminko malinkaté bude lozit
![]()
Majda to taky tak dělala… Připlazila se po břichu ideálně ke konferenčnímu stolku, chytila se poličky, za mohutného hekání se dostala na kolínka, ruce na poličce, pak opatrně přesunout ruce až na horní desku a šup na nožky=) A až ji to přestalo bavit, tak se rozeřvala, protože se neuměla dostat zpátky na zem=)
Lezla dozadu,sedla si,leze dopředu,začíná si stoupat,ještě nechodí ![]()
Ahoj holky,
jak to bylo u vaseho miminka? Lezlo ,sedlo si a pak az stouplo,nebo v jinem poradi?
Dekuji