Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kdo by neznal písničku Kočka leze dírou, pes oknem…
Lezou ale vaši psi opravdu oknem? Já jsem nikdy žádného psa lézt oknem neviděla ![]()
@Heivka píše:
A už jste někdy viděla lézt kočku dírou?
Rozhodně ![]()
@Pindruša Vidíte, já vždycky kočky viděla všechno přeskakovat vrchem. Jinak mí psi oknem naštěstí nelezou, bydlíme ve 4. patře a to by nebylo dobré. ![]()
@Heivka píše:
@Pindruša Vidíte, já vždycky kočky viděla všechno přeskakovat vrchem. Jinak mí psi oknem naštěstí nelezou, bydlíme ve 4. patře a to by nebylo dobré.
No, asi nebylo ![]()
Ale kočky běžně lezou takovým tím průlezem ve dveřích ![]()
Když má tu možnost tak leze, klidně si vyskočí na parapet a dobrý ![]()
@Pindruša To bude tím, že bydlím v lokalitě, kde se kočičí a psí dvířka nevedou. Jinak myslím že nemá smysl hledat v dětské písničce nějaké jinotaje, prostě se to rýmuje. ![]()
Nam pes jako stene u tchanu na chate oknem vyskocil blbec, nastesti chata je typ bungalov tudiz prizemni…
Jo nedávno, tak moc chtěl jet paa, že mi skočil do auta otevřeným okýnkem u spolujezdce, prostě pojedu a hotovo, podotýkám, že mám střední plemeno, takže není až takový drobek, sousedka málem umřela smíchy
![]()
@dlouha píše:
Jo nedávno, tak moc chtěl jet paa, že mi skočil do auta otevřeným okýnkem u spolujezdce, prostě pojedu a hotovo, podotýkám, že mám střední plemeno, takže není až takový drobek, sousedka málem umřela smíchy![]()
![]()
To věřím ![]()
To se nám stát nemůže - náš pes auto nerad, on si nejradši všude dojde po svých
I když teď mě napadá, že kdyby ostatní vystoupili a on zůstal v autě sám, tak otevřeným okýnkem určitě vyskočí ven ![]()