Lezou vaši psi oknem?

79
28.9.20 12:29

Lezou vaši psi oknem?

Kdo by neznal písničku Kočka leze dírou, pes oknem…

Lezou ale vaši psi opravdu oknem? Já jsem nikdy žádného psa lézt oknem neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
28.9.20 12:30

A už jste někdy viděla lézt kočku dírou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.9.20 12:35
@Heivka píše:
A už jste někdy viděla lézt kočku dírou? :think:

Rozhodně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
28.9.20 12:37

@Pindruša Vidíte, já vždycky kočky viděla všechno přeskakovat vrchem. Jinak mí psi oknem naštěstí nelezou, bydlíme ve 4. patře a to by nebylo dobré. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.9.20 12:38
@Heivka píše:
@Pindruša Vidíte, já vždycky kočky viděla všechno přeskakovat vrchem. Jinak mí psi oknem naštěstí nelezou, bydlíme ve 4. patře a to by nebylo dobré. :mrgreen:

No, asi nebylo :mrgreen:
Ale kočky běžně lezou takovým tím průlezem ve dveřích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
28.9.20 12:41

Když má tu možnost tak leze, klidně si vyskočí na parapet a dobrý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
28.9.20 12:46

@Pindruša To bude tím, že bydlím v lokalitě, kde se kočičí a psí dvířka nevedou. Jinak myslím že nemá smysl hledat v dětské písničce nějaké jinotaje, prostě se to rýmuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.9.20 12:48

Nam pes jako stene u tchanu na chate oknem vyskocil blbec, nastesti chata je typ bungalov tudiz prizemni…

• Citovat
  • Upravit
2044
28.9.20 12:57

Jo nedávno, tak moc chtěl jet paa, že mi skočil do auta otevřeným okýnkem u spolujezdce, prostě pojedu a hotovo, podotýkám, že mám střední plemeno, takže není až takový drobek, sousedka málem umřela smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.9.20 13:19
@dlouha píše:
Jo nedávno, tak moc chtěl jet paa, že mi skočil do auta otevřeným okýnkem u spolujezdce, prostě pojedu a hotovo, podotýkám, že mám střední plemeno, takže není až takový drobek, sousedka málem umřela smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To věřím :mrgreen:
To se nám stát nemůže - náš pes auto nerad, on si nejradši všude dojde po svých :lol: I když teď mě napadá, že kdyby ostatní vystoupili a on zůstal v autě sám, tak otevřeným okýnkem určitě vyskočí ven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný