Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Normální chlap ne. Nestojíme o někoho, kdo měl v sobě víc párků, než má malá obec na Moravě. A ty kecy o sebevědomí si ženský stčte do řiti. Žádný sebevědomí v tom nehraje roli, to si jen ženský vymyslely, aby vinu hodily na chlapa (jako se vším). Trochu sebereflexe. Pokud si měla problém udržet nohy u sebe, nemůžeš se divit, že o ojetý zboží není takovej zájem, jako o nepoužitý.
@André Helmutovskij píše: Více
Jenže už si svůj fígl prozradil a máš po ptakach ![]()
@prvnidruhej píše: Více
Spíš je to o tom, že vztah je „investice“.
Investovat do společné budoucnosti s někým, kdo je řekněme „citově značně nestálý“ je potenciálně velký průšvih.
Ženy si tu selekci udělají už na začátku, takže nikdo „s divokým mládím“ se do užšího výběru na partnera nedostane.
„Trouba“ na vztah a „jednorázovka“ jsou úplně odlišné kategorie.
@Josef_t píše: VíceŽenským právě nevadí, když měl chlap hodně sex. partnerek (samozřejmě pořád v rámci mezí). Pro ně je to lepší, než nějakej nezkušenej moula. Pro chlapi je naopak lepší, když ženská není projetá. A ty kecy, že má aspoň zkušenosti, jsou pěkný nesmysly. Však se všechno můžou naučit spolu.
Myslím, že je to trochu jinak.
Aby jsi byl „vážná známost“, měl by jsi mít stálou práci, bydlení, neměl by jsi moc chlastat, chodit po večerech po hospodách a barech. Pokud toto všechno splňuješ tak nemáš moc času někde po diskotékách nahánět sexuchtivé ženštiny. Máš priority někde jinde.
Zkušenosti ano, ale spíš nějaké delší vztahy, či nepovedené krátké. Takže tak akorát.
Kdežto na „jednorázovku v divokém období“ jsou vedeny úplně jiné požadavky. Má být zábavný, trochu frajer, musí se pohybovat na těch správných místech. To, že ve třiceti bydlí u matky a nebýt její ledničky, tak by pošel hlady je nedůležité.
Ženy to většinou chápou tak, že divoké období je jedna věc, pak se usadí a najdou si vážnou známost. Kdo to nechápe jsou muži a myslím, že až na výjimky dobře dělají.
@Josef_t píše: Více
Dobře napsáno. Ale taky ženský musí pochopit, že po tom divokým období, kdy měla mezi nohama a v puse celý okresní město, už se na ni budou chlapi dívat jako na špindíru. Aspoň normální chlapi. Nepochopím, proč se to ženský snaží svádět na toho jejího chlapa, že nemá sebevědomí. On není ten, kterej se rozhodl nechat se ojet celou obcí a je naprosto normální, že mu to vadí.
Svádějí to na chlapa proto, že je jeho povinností neptat se, tolerovat.
On byl vyhlédnut jako vhodný objekt k usazení se. Otázky to jen kazí.
Mohlo by se ukázat, že ony rozhodně ideálními partnerkami nejsou.
A že pod slovy o lásce se ukrývá kus prachsprosté vypočítavosti. ![]()
Proč nebyl vybrán někdo z těch předchozích desítek zkušeností ![]()
No asi proto, že vedl životní styl, který mu umožnil ty zkušenosti mít a tím je jako partner nevhodný.
@prvnidruhej @Josef_t
![]()
Se mi líbí, jak si tu vy dva hezky notujete a strašně se přitom litujete, jaký jsou ženský velký potvory a dokonce už předem víte, kolik mají i najeto.
![]()
@marieanna8 píše: Více
1 ) zkušenosti
2 ) věda : evoluční psychologie a biologie - Červená královna - Ridley, Evoluční touhy od Busse, Válka spermií - Robin Baker atd…
@Černá Madonna píše: Více
Jsem dnes nějak z formy. Snažím se provokovat a zatím jen toto.
Hele možná to u mě bude osobní trauma. ![]()
V době, kdy jsi možná byla ještě na houbách se o mě jedna taková vesnická rádodajka ucházela.
Okolními obcemi šli zvěsti, že s milenci neodchází ani decentně do vzdáleného lesíku, ale chtivě se jim oddává za autobusovou zastávkou.
U mě jako zdánlivě dobré partie očekávala, že se budeme vodit za ručičku. ![]()
Ale časem se zlepšila a ulovila jiného troubu ![]()
Znala jsem pána, už je na pravdě Boží, který v pokročilém věku znehybnil manželku a lil ji do úst svoji moč, aby mu řekla, kolik měla chlapů.
Jednou se mne jeden ptal a pak začal tipovat a u čísla 30 se zastavil a pravil, ne, to bys nestihla. ![]()
Já jsem celou dobu mlčela. Jsem toho názoru, že na tohle se neptá a neodpovídá.
@Josef_t píše: Více
Njn, možná, že ty jsi byl zrovna tím jediným, do kterého se zamilovala.
![]()
@marieanna8 píše: Více
To je normální ženská psychologie. Nevím, proč ženský se pořád musí hádat o nečem, co je dávno prokázaný a kolikrát se to ukáže i tady. Prostě se s tím smiřte a hotovo, však to nemyslím nijak zle. Je známej fakt, že ženský jsou až příliš ovládaný hormonama a pocitama a proto se někdy chovaj iracionálně až hloupě. Jednou jsem viděl článek, kde se psalo, že ženský v americe podepsaly petici za propuštění nějakýho vraha žen, načež si pak ta samá skupina ženských stěžovala, že nemůžou v noci chodit samy venku. To stejný lze pozorovat i před americkýma volbama. Kolik je hloupých ženských, indoktrinovaný tou sv*ní Taylor Swift a budou volit za zhoršení svojí životní úrovně? Nepočítaně.