Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A máš snad na zadku vytetovanou čárku za každýho frajera? Nemáš. Tak neřeš. Tohle vyptávání na počet partnerů je cesta do pekel. Co je správný počet? Když je to málo, nevěří ti, když je to podle nej moc, tak jsi kur.va. Takže je rozumný si z prstu vycucat průměr a finito.
Někdy je milosrdná lež nejrozumnější východisko… Z minulosti využívejme zkušenosti, nenechávejme se jí vláčet a ubíjet. Řešte přítomnost a budujte základy pro společnou budoucnost. ![]()
Podle mě jsi dobře udělala, je to klasická milosrdná lež. On se tě na to neměl vůbec ptát, zvlášť, pokud naznačuješ, že by mu pravda vadila.
Vůbec se tím nestresuj. Pokud nejste z malého města nebo nemáte společné přátele, tak se to nemá jak dozvědět.
@Anonymní píše: Více
Neblázni, on se tě na to neměl vůbec ptát. Když bys mu řekla pravdu, tak by asi byl problém, když jí neřekneš, tak je taky problém. Hodˇto za hlavu, je to minulost.
Já si prave porad promitam v hlavě, ze co když mě někdo bude odněkud znát, někdo mu to řekne a tak. Lidi závidí vztahy a nedivila bych se ničemu.
A to jako někdo další ví přesný počet tvých sexuálních partnerů? Jako jestli jsi spala s celýma Českýma Budějovicema a tvrdíš mu, že jsi měla jen jednoho partnera před ním, tak problém být může, ale jinak ![]()
No, spíš bych teda nemohla spát proto, že chodím s někým, komu musím lhát, protože by neunesl pravdu a zcela chladnokrevne by se se mnou rozešel.
A pro příště- až se tě tvůj další kluk bude potřebovat zeptat, s kolika muži jsi spala, tak zpozorni, protože sebevědomý a dospělý jedinec to vědět nepotřebuje.
A když už, tak odpověď- tak akorát mu-bude muset stačit.
Holky taky mě napadalo, ze to muže byt nižším sebevědomím. Ale kdo by chtěl vedle sebe holku co dřív, před X lety, byla divocejsi ![]()
Kdysi jsem někde zaslechl, že partneři, kteří si tuto otázku pokládají, na ni odpovídají tímto způsobem:
Muži, počet svých předchozích partnerek násobí třemi. Naopak ženy počet svých partnerů třemi dělí.
Je milé, že se trápíš pro takovou hloupost, ale je to důkaz, že ti na tvém protějšku hodně záleží. ![]()
Chválím Tě za moudré řešení neodhalovat soukromí příliš.
Stres z prozrazení je zbytečný. Jak už tu padlo, vytetované čárky za každého z nich na zadku nemáš (to se mi líbí). I kdyby někdy některý z oněch šťastlivců příteli tvrdil, že jsi s ním spala, tak bych to popírala s tím, že dotyčný je naopak zhrzený, protože nebylo nic. Copak vám snad u toho někdo svítil?
Tak kolik jich bylo, povídej, ať se pobavíme, jsi přeci anonymka.
Zajímalo by mě, zda jsi třeba podstoupila testy na pohlavně přenosné choroby, když už sama uznáváš, že jsi byla „divočejší“. Jinak si fakt nemyslím, že by se na tohle měl kdokoli kohokoli ptát. Ty víš přesný počet jeho sexuálních partnerek? A věříš mu?
Ahojte

S přítelem spolu chodíme skoro 2 roky a před par měsíci se mě zeptal na počet sexuálních partnerů a já mu lhala. Je dost zasadovy a vím, ze kdyby věděl o všem pravdu, tak se se mnou rozejde. Moc mi na něm záleží. Byla jsem hodně do větru, a dopadlo to tak, ze z toho teď skoro každou noc nespim, porad na to myslím. Mám pocit, ze jsem s nim jakoby podvodem a nevím si rady jak z toho ven