Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám takový dotaz. Poznala jsem jednoho kluka, v práci. Par dnů jsme po sobě jen koukali a pak mě pozval ven. Vidime se i v práci a nebo když má noční a já ranní tak na mě čeká na vrátnici na pokec.
Přitahuje mě od prvního dne a piseme si každý den.
Chtěl by se líbat a já také ale nejsem divná? Nechodime spolu protože se známe teprve asi mesic tak je to pro mě brzy ale není to moc brzy? A nebude si myslet ze jsem levná nebo tak? Já jsem mimochodem 4 roky sama a pouze 1× v životě mě někdo takto přitahoval. Nechci se sním vyspat to neee to je moc brzy ale myslíte ze líbání je ok?
je moc hodný člověk a stále i před lidmi v práci semnou flirtuje a já vzdy cítím motýli v brise ![]()
Je to ok? Děkuji za odpověď
Tak jestli on neni zadaný, tak proč ne? Tak běžte na rande, to je lepsi než se olizovat v práci ![]()
Pokud je i on svobodný, tak v tom nevidím žádný problém. Jiná věc by byla, kdyby jeden z vás byl zadaný, ale takhle je to v pohodě. Stačí vyrazit na rande a tam si dát první pusu.
@araw píše: Více
hele vždyt je to krásný, lepší než zdejší diskuze, kdy holky kukají na potkání a pak řeší s kým otěhotněli ![]()
@Lucka 20859 píše: Více
kolik ti je? vypadá to že to píše 14lete dítě..
Já jsem teda nikdy s nikým neřešila, co by se mělo nebo nemělo.
Když byly sympatie a přitažlivost, tak jsem jsem měla s chlapem sex i na prvním rande. Řídila jsem se svými pocity.
@Anonymní píše: Více
asi tak, někdy je normál sex hned napoprvé a někdy po třech měsících, takové to plánování všeho úplně kazí kouzlo okamžiku
@Lucka 20859 píše: Více
No jestli je to až takový, jak říkáš, tak po něm normálně skoč.
![]()
Ale pozor, taková líbačka s někým, z koho se ti (mi) fakt podlamujou kolena, je velkým rizikem, nepodlehnout mu i se vším všudy.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Bože Detso, z tebe je úplný vztahový poradce, že ty jsi četl 5 jazyků lásky? ![]()
@Ošklivá botička píše: Více
Příspěvek upraven 23.10.25 v 00:53