Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak uvidíš jestli je to pravda a najde si muž milenku ![]()
Jinak, moje kamarádka má rodiče a jsou spolu od 15 let, oba nikoho jiného neměli a jsou už spolu 45 let ![]()
Můj manžel byl můj první (já jeho ne), bude mi 40. Jako jo, napadlo mě to, jaké by to asi bylo s někým jiným, ale nikdy nebyla ta touha tak velká, že bych ji chtěla přenést do reality
Krom manžela si vystačím s hračkami
![]()
Kdybych měl dnes možnost se rozhodnout jak bych to chtěl, tak jedině tak abych měl celý život jen a jen jednu…
Není nic lepšího ![]()
@Anonymní píše: Více
Milenky nerostou na stromech. Nemá praxi v hledání milenek, tak i kdyby to zkusil bude odmítnut a přestane ho to bavit. Tohoto se neboj.
Co se může stát, že nějaká vdavekchtivá sbalí jeho. S tím, že po nich vyjede žena hodně mužů neumí pracovat. Takže bacha na rozvedené kamarádky ![]()
Kolem čtyřicítky u chlapů přichází osobní krize, kdy očekávají respekt. Věčně nespokojená manželka ho dokáže pěkně otrávit. Takže, když ho nebudeš moc buzerovat, nebude mít důvod utéct za rozvedenou kamarádkou. ![]()
Nemyslím si, že tohle bude i váš případ.
Neboj, ono se to neděje všem…
Není to zákon, ale taky je fakt, že v mojem okolí se zo stalo skoro všem. Ženským i chlapům. S prvním partnerem, typicky ze střední, už není nikdo.
Nijak to ale neovlivníš a je škoda kazit si takovýma myšlenkama existující fungující vztah ![]()
My jsme s manzelem od 17, jsem si navzajem prvni a jsme spolu do ted a cekame druhe miminko. Nikdy jsme to nechteli zkusit s nikym jinym. Sex mame i po 14 letech skvely a ve vsem si vyhovujem. Bude to asi i tim, ze se nebojime experimentovat a zkouset nove veci ![]()
Dnes je to přesně 30 let, co jsme se vzali, měli jsme spolu poprvé i po tisícáté, jsme si věrní a vůbec ničeho nelitujeme ![]()
Njn. Stane se. Ano, nějakou lítost cítím. Hlavně proto, že manželka ztratila zájem před mnoha lety a mě se bez zkušeností s potenciálmím průšvihem nechce nikoho hledat.
A samozřejmě je mi líto lásek, které mi z toho, či onoho důvodu, nakonec minuly.
Je tam i trocha hořkosti a kousek vzteku, ale to by bylo na delší povídání.
My to màme s manželem stejně, mě je 44, jemu 51, jsme si navzájem prvními sexuálními partnery, vesměs jsme spolu od mých 20ti a o jinou zkušenost fakt nestojím, jestli jsem měla v mysli bokovku, tak jen romantického rázu, bez hlubších představ a vlastně ani nejsem ten typ, co by to vyloženě nějak potřeboval, partner taky ne, navíc já k tomu určitě potřebuji něco víc a spoustu času, abych byla schopna se před někým vůbec otevřít, takže nemám čeho litovat, naopak, to co mám doma, toho bych těžko dosahovala jinde, právě proto, že jsem přirozeně zabalená jak cibule a jen před dlouhodobým partnerem dokážu všechny ty šlupky odložit.
My jsme s manželem navzájem sví první sexuální partneři. Me občas chybělo vyzkoušet to s někým jiným a dvakrát to opravdu (jako jednorazovku)udělala. Prasklo to na me. Celkem jsem za víc jak 30 let vztahu měla sex jeste se 4 dalšími muži.
Muj muž asi s jinou ženou sex nemel. Nevim, nepátrám.
Mame se radi takoví jaci jsme.
Je to v pohodě, nelituji, lepší než drsné rozchody a děti omylem s jinou
@Josef_t píše: Více
Kolem čtyřicítky u chlapů přichází osobní krize, kdy očekávají respekt. Věčně nespokojená manželka ho dokáže pěkně otrávit. Takže, když ho nebudeš moc buzerovat, nebude mít důvod utéct za rozvedenou kamarádkou. ![]()
Tesat do kamene!!!
Ahojte, otázka je hlavne na tých, ktorí majú celý život jedného partnera. Neľutovali ste niekedy že ste nemali sex aj s niekým iným? Diskusiu som založila po tom ako som počula rozhovor s jednou sexuologičkou ktorá tvrdila že hlavne muži vo veku okolo 40 rokov pokiaľ majú celý život len jednu partnerku tak si často nájdu milenku
.
My sme s manželom spolu viac ako 13 rokov, on je môj prvý, ja jeho taktiež, sex nám funguje výborne a nikdy som ani nepomyslela že by som chcela skúsiť niekoho iného.