Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je na místě být naštvaná? Ne.
Ty se svym nuzem nespis, nejezdite na dovolene?
Vzhledem k tomu, že je to kámoš s výhodami, tak ne, není na místě být naštvaná. On taky není naštvaný, když trávíš dovolenou se svým manželem.
A proč to vůbec řešíš
píšeš, že jste se domluvili na schůzkách pouze kvůli sexu.
Takže jeho dovolená tě vůbec nemusí zajímat ne?
Rodiny rozbijet nechcete tak proč by nemohl jet s tou svoji na dovolenou?
Domluvili jste se, že rodinu rozbíjet nebudete. Tak co čekáš? Vždyť znáš pouze jeho verzi (ne)vztahu s manželkou. Evidentně a úplně správně dal přednost dětem (plus tedy manželskému klidu). Naštvaná být můžeš, ale neuděláš s tím vůbec nic. City jste do toho zatahovat neměli.
Manželová milenky prý taky byla vloni protivná a žárlila že jsme byli na dovolené… To jsem se dozvěděla zpětně letos po provalení nevěry… prý žárlila i když jsme se dívali s dítětem na film společný fílm… a psala mu rýpavě nooo rodinka má filmeček…
@Cirrus fibratus jo, jezdíme…ale teď bych pro nás žádnou teda nezařizovala
@kavenka jenže my jsme se do sebe zamilovali…tak to nemůžu jen tak přehlížet, štve mě to, ale chápu, že jede prostě s rodinou
@JancaS84 nechceme.....spíš mi vadí, že jede s ní, když mi tvrdí, že mě miluje
@teroonka Neměli, to vím taky, ale bohužel se to stalo…taky bych dala přednost dětem, o tom žádná…ale určitě bych teď, když to máme, jak to máme nezařizovala rodinnou dovolenou i s manželem. Jezdíme s dětmi i bez něj.
@Anonymní píše: Více
No a jak ze to mate? Jo, neplanovane jste se zamilovali, ale jasne pises, ze rodiny tozbijet neplanujete. Takze hrani si na rodinu s manzelkou/manzelem je soucasti vasich planu. Nevis, co vlastne chces. Chces vsechno a lehce z toho muze zbyt nic.
@Anonymní píše: Více
ale tvůj milenec to může mít doma léta nastavené tak, že prostě jezdí táta, máma, děti pohromadě. Kdyby odmítl jet nebo bez vážného důvodu nechtěl plánovat se ženou dovolenou, bylo by to možná už přes čáru podezřelé a tomu se snaží vyhnout, právě aby se držel vašeho stanoveného plánu - nerozbíjet rodinu. Tohle není definitivní řešení, milovat se, ale udržovat zdání stabilní rodiny doma.
Ahoj, chtěla bych znát názor žen, co to mají podobně. Jedná se o to, že jsem se seznámila s mužem, bylo to za účelem sexu. Hned jsme si rozuměli. Domluvili jsme se, že se budeme scházet pouze za účelem sexu, jenže jsme se do sebe zamilovali. Začali jsme spolu trávit víc a víc času. Nutno podotknout, že jsme oba v manželství, oba 2 děti. Doma to ani jednomu nefunguje, ale rozbíjet rodiny neplánujeme. Trvá to takto rok. No a teď proč píšu…tvrdí, jak to má doma na prd, jak s ním nespí, jak ho štve, ale přišel s tím, že za měsíc pojedou na dovolenou k moři, celá rodina. V létě nikde v zahraničí nebyli, tak prý pojedou v zimě. Trošku mě to mrzí, že když mi tvrdí, že mě miluje, tak pak pojede na dovolenou s rodinou. Prý jede kvůli dětem…ale nevím, co si o tom mám myslet. Díky za postřehy, potřebuju znát názory ostatních.