Přítel má podivný fetiš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.10.25 23:37

Přítel má podivný fetiš

Ahoj holky, poslední dobou se mi v hlavě vrtá mnoho myšlenek. S přítelem jsem už pomalu dva roky. Je úžasný. Milý, hodný, obětavý, respektující. Prostě chlap, kterého jsem celých 25 let hledala. ALE. Nedávno se mi svěřil, že má fetiš na nafukovací balóny. Moc mě to nezaskočilo, protože ve svém bytě vždycky měl obrovský míč. Ale fakt obrovský. Ne takové ty co jsou v posilovně. Prostě dvakrát větší. Svěřil se mi, že ho vzrušuje když se na něm žena válí, poskakuje a že by si přál abych ho s ním provokovala a tak. Chce po mě sex na té velké věci. A co mi přijde nejdivnější.. prý by se mu líbilo, kdybych mu ho propíchla a schválně zničila. Jsem z toho úplně mimo. Řekla jsem mu, že si to musím nějak srovnat v hlavě. Co myslíte vy? Jak byste reagovaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6285
20.10.25 23:40

Hele neni to nejaka asociace, ze ho mas treba kopnout do kouli?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.25 23:48

@Andelskej_Satan Možná jo :D Zkusím se ho zeptat :D Ale asi by byl radši kdybych mu kopla do toho blbého balónu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.10.25 07:27

Nevim, mozna jsem taky uchyl, ale me by se to taky libilo :lol: Jako ne to takto delat porad, ale jako spestreni mi to prijde hezke :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
21.10.25 08:26

Tak mu ho propíchni a máš klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.25 08:57

@lísteček Jako jo, už jsme to spolu na tom míči párkrát dělali, ale je to prostě divný pocit.. Když na tom balónu ležím, on mě šuká, a míč se pod náma prohýbá a dělá ty gumové zvuky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.25 08:58

@Tessemi32 Mám podezření, že jich má někde schovaných víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.10.25 09:05
@terezazavska22 píše: Více

pust k tomu hudbu, aby jsi to neslysela :D no je pravda, ze to nemuze byt porad, to pak je otrava… rekni mu, ze jednou za cas dobry, ale ne porad… a nebo si najdi nejake jine spestreni, ktere se bude libit tobe… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.10.25 09:25

Každý máme něco :) Možná jsem divná i já, ale mně to až tak divný nepřipadá :mrgreen: Věř mi, mohlo by to být i mnohem horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
21.10.25 09:38
Že ty budeš tak trochu troll a baví tě o tom psát, vid :lol:

Spíš tu úchylku máš ty 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.10.25 09:45

Tohle je úplně v pohodě. Lehce mě ta představa vzrušila taky - krom toho propíchnutí, to by mi asi neudělalo nic.

Kdybych ti napsal, co bych po tobě chtěl já, tak se asi zblázníš. :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.25 10:37

@Tessemi32 Kéžby. To by byl problém vyřešen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
21.10.25 11:01

Jee, on bude balonkář. To je na sexuologii docela časté téma. Jedna z těch méně známých fet. praktik. Jsou většinou dva druhy, jeden co se o ten svůj balón stará/pečuje, chce mít svůj jeden oblíbený a druhý, co ho chce ničit. Nic hrozného.

Za mě jsou horší deštníkáři. Vzrušuje je padající déšť. Doteď mám v hlavě případ jednoho muže, který pro vzrušení potřeboval vodu/déšť padající na deštník. A tak aby za deště nechodil po sídlišti a nehonil v keři, tak ho žena třikrát týdně na dvoře sprchovala hadicí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.25 15:34

Znala jsem jednoho, byl to kamarád a měl fetiš na nafukovací hračky do vody. Nejraději měl labuť. Jeho žena ale tohle odmítala a našel si milenku, které to nevadí.

• Citovat
  • Upravit
15814
21.10.25 16:51
:mrgreen: :mrgreen:
To je nějaká sranda, ne?
Popravdě, do toho bych teda zrovna nešla…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová