Líbáš jako bůh - konec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
3.3.09 10:20

Líbáš jako bůh-konec

Prosím neviděl jste někdo film Líbáš jako bůh? Museli jsme /předpokládám krátce/ před koncem filmu uprchnout, protože jsem nepředpokládala, že česká komedie nebude delší než hodinu a třičtvrtě a ono bylo :lol:
Viděli jsme to do té doby co Issová zjistila, že jí Vojtek zase podvádí a u Kaisra byla doma nějaká oslava, při které seděl na terase a tvářil se značně nenadšeně.
Mám sice soukromý tip, jak to dopadlo, ale představa, že na to vrcholné rozuzlení /teda pokud nějaké bylo :lol: / si budu muset počkat do vydání DVD, no to už zas zapomenu, co stalo předtím, že :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
3.3.09 10:46

Já to viděla, a nejsem schopná napsat konec, abych nekecala:-) No Kaiser za milou šel, ona se s ním rozešla a on dostal infarkt. Jela s ním do nemocnice. Infarkt to nebyl. Ale nějak spolu zase nebyli. On se ženou, ona v bytě stále s mužem. Pak se setkali a dali to znovu dohromady. A nakonec byli na chatě ale úplně všichni. Celá její rodina a i Holubová, která říkala, že si počká, až se jí Kaiser vrátí.

No špatně se to povídá, bylo to vtipné a mělo spád . Na druhou stranu se příběh nějak za vtipama ztrácel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.09 11:15

jo, jo, souhlas - konec byl takový nejasný :). Celá rodina na kupě,ale kdo s kým vlastně byl a nebyl, to těžko říct :).

Hláška: Na týhle rodině se mi líbí ta rozmanitost: každý den mě nasere někdo jinej, ta nás teda dostala :D.

To je jak u nás! :)

• Citovat
  • Upravit
50725
3.3.09 13:33

Jo, tak nějak jak to bylo, jak píše Aladina… Akorát mám pocit, že se rozešel Kaiser s ní - páč na narozky dostal od Holubové kachnu (zahradní sošku) a seznal, že už je tudíž příliš starý na nějaké avantýry. Pak dostal ten jakože infarkt… Pak se teda k sobě vrátili a byli všichni jako jedna rodina na té chatě…

U nás se zase ujalo „na to ti sere Bílý Tesák“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
3.3.09 13:43

Byli jsme na tom v sobotu. Líbilo se mi to moc. Mám ráda české filmy a nikdy mě nezklamou.
Nejlepší roli,dle mě,měl Bartoška a také ji skvěle zahrál.

Neumím dovyprávět,ale jak to tu bylo napsáno je dobře. Jen jak už bylo podotknuto,rozešel se on s ní.

Konec se mi líbil. Nebylo nic přesného řečeno a to mám ráda. Každý si to může domyslet,dle svého.

Také podle konce by mohla být 2 a dokonce jsem to v jedné reportáži z premiér tohoto filmu slyšela,že to nevyvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.3.09 16:01

U nás se ujal i Tesák i rozmanitá rodina:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.3.09 13:16

Tak u nás tesák taky, pochopitelně, jen jsem si říkala, aby se někdo nepohoršil :).
Ta, co psala, že se nám líbila „rozmanitost rodiny“ :D

• Citovat
  • Upravit
13385
29.10.16 22:51

@sslunicko Tak Bartoška měl správně „jízlivohumorné“ hlášky… :D -jinak samozřejmě „tesák“,„Bambulka“,„bába Ába“,rozmanivost rodiny " :mrgreen: a mnoho jiných -to dělali film poutavý.. 8) A jinak-koukali jste? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
29.10.16 22:57

Přepnula jsem po Star Dance, už to znám. Ale film pohodový, i když trochu zamotaný. Dvojka se mi líbí méně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
29.10.16 22:59
@IvaB píše:
Přepnula jsem po Star Dance, už to znám. Ale film pohodový, i když trochu zamotaný. Dvojka se mi líbí méně :think:

Star Dance mne „moc nebere“,takže celý film zhlédnutý-již asi potřetí… 8o :),no je fakt že to zase vyloženě komedie není… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.10.16 23:00

Ani jsem nevěděla že to dneska dávají škoda priste se na to podívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.10.16 23:00

Ani jsem nevěděla že to dneska dávají škoda priste se na to podívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
29.10.16 23:02

@sslunicko Jeden je hluchej a druhej slepej.. :) -a kdo řídil? :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
30.10.16 06:45

Tenhle film se mi nelibi a porad ho omylaj dokola, nevim, asi je to temi herci, Kaiserem… :nevim: ale ted jsme videli teorii tygra a musim rict, ze po dlouhe dobe cesky film, ktery se mi moc libil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí