Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to viděla, a nejsem schopná napsat konec, abych nekecala:-) No Kaiser za milou šel, ona se s ním rozešla a on dostal infarkt. Jela s ním do nemocnice. Infarkt to nebyl. Ale nějak spolu zase nebyli. On se ženou, ona v bytě stále s mužem. Pak se setkali a dali to znovu dohromady. A nakonec byli na chatě ale úplně všichni. Celá její rodina a i Holubová, která říkala, že si počká, až se jí Kaiser vrátí.
No špatně se to povídá, bylo to vtipné a mělo spád . Na druhou stranu se příběh nějak za vtipama ztrácel.
jo, jo, souhlas - konec byl takový nejasný
. Celá rodina na kupě,ale kdo s kým vlastně byl a nebyl, to těžko říct
.
Hláška: Na týhle rodině se mi líbí ta rozmanitost: každý den mě nasere někdo jinej, ta nás teda dostala
.
To je jak u nás! ![]()
Jo, tak nějak jak to bylo, jak píše Aladina… Akorát mám pocit, že se rozešel Kaiser s ní - páč na narozky dostal od Holubové kachnu (zahradní sošku) a seznal, že už je tudíž příliš starý na nějaké avantýry. Pak dostal ten jakože infarkt… Pak se teda k sobě vrátili a byli všichni jako jedna rodina na té chatě…
U nás se zase ujalo „na to ti sere Bílý Tesák“
![]()
Byli jsme na tom v sobotu. Líbilo se mi to moc. Mám ráda české filmy a nikdy mě nezklamou.
Nejlepší roli,dle mě,měl Bartoška a také ji skvěle zahrál.
Neumím dovyprávět,ale jak to tu bylo napsáno je dobře. Jen jak už bylo podotknuto,rozešel se on s ní.
Konec se mi líbil. Nebylo nic přesného řečeno a to mám ráda. Každý si to může domyslet,dle svého.
Také podle konce by mohla být 2 a dokonce jsem to v jedné reportáži z premiér tohoto filmu slyšela,že to nevyvrací.
Tak u nás tesák taky, pochopitelně, jen jsem si říkala, aby se někdo nepohoršil
.
Ta, co psala, že se nám líbila „rozmanitost rodiny“ ![]()
@sslunicko Tak Bartoška měl správně „jízlivohumorné“ hlášky…
-jinak samozřejmě „tesák“,„Bambulka“,„bába Ába“,rozmanivost rodiny "
a mnoho jiných -to dělali film poutavý..
A jinak-koukali jste? ![]()
Přepnula jsem po Star Dance, už to znám. Ale film pohodový, i když trochu zamotaný. Dvojka se mi líbí méně ![]()
@IvaB píše:
Přepnula jsem po Star Dance, už to znám. Ale film pohodový, i když trochu zamotaný. Dvojka se mi líbí méně
Star Dance mne „moc nebere“,takže celý film zhlédnutý-již asi potřetí…
,no je fakt že to zase vyloženě komedie není… ![]()
Ani jsem nevěděla že to dneska dávají škoda priste se na to podívám
Ani jsem nevěděla že to dneska dávají škoda priste se na to podívám
@sslunicko Jeden je hluchej a druhej slepej..
-a kdo řídil?
![]()
Tenhle film se mi nelibi a porad ho omylaj dokola, nevim, asi je to temi herci, Kaiserem…
ale ted jsme videli teorii tygra a musim rict, ze po dlouhe dobe cesky film, ktery se mi moc libil
Prosím neviděl jste někdo film Líbáš jako bůh? Museli jsme /předpokládám krátce/ před koncem filmu uprchnout, protože jsem nepředpokládala, že česká komedie nebude delší než hodinu a třičtvrtě a ono bylo
/ si budu muset počkat do vydání DVD, no to už zas zapomenu, co stalo předtím, že 
Viděli jsme to do té doby co Issová zjistila, že jí Vojtek zase podvádí a u Kaisra byla doma nějaká oslava, při které seděl na terase a tvářil se značně nenadšeně.
Mám sice soukromý tip, jak to dopadlo, ale představa, že na to vrcholné rozuzlení /teda pokud nějaké bylo