Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
ač je naše holčička moc malá a nemá z toho rozum, já jsem nadšená z projektu pro děti NORMÁLNÍCH hudebníků. (NENORMÁLNÍ myslím Maxim turbulenc apod.) Už se těšim až vyroste a to vám teda říkám, ŽE TOHLE POSLOUCHAT BUDE nebo UVIDÍ TEN SEKEC!!!!
![]()
www.bejbypank.cz
To vypadá super! ![]()
http://smajlici-1.ic.cz/…hudba065.gif /> Taky mám moc „ráda“ Maxim turbulenc, Dádu a podobné hitovky, naštěstí se mi je podařilo z našeho bytu vypudit, pomohli mi v tom Svěrák s Uhlířem, Koubek a taky tohle…
http://www.countryworld.cz/viewclanek.php?…
popodopo píše:
Ahoj maminky,
ač je naše holčička moc malá a nemá z toho rozum, já jsem nadšená z projektu pro děti NORMÁLNÍCH hudebníků. (NENORMÁLNÍ myslím Maxim turbulenc apod.) Už se těšim až vyroste a to vám teda říkám, ŽE TOHLE POSLOUCHAT BUDE nebo UVIDÍ TEN SEKEC!!!!![]()
www.bejbypank.cz
No, já si ověřila, že odříkaného největší krajíc
Tak pozor, aby ti dcerunka nezkřížila plány ![]()
Já nemám ráda růžovou a holky ji bezmezně milujou - jejich závislost povolila až jsem trochu vyměkla
Totéž Bárbíny a podobně - takže spíš radím s mírou seznámit, ale udržovat mírný odstup ![]()
Na druhou stranu Dádu holky neznají vůbec, ta k nám prostě NESMǏ!!!!
L.
Bejbypank naše děti taky rády poslouchají, i když některé písničky jsem zcenzurovala a vymazala, texty mi na malé děti přišly moc odvážné ![]()
Kromě tohoto děti miluji Skoumala a pak normální lidovky a nebo to, co posloucháme my (Traband, atd.).
Dáda ani nic podobného k nám nesmí, kluci to naštěstí ani neznají, tak neví, o co přicházejí ![]()
Katka
Tak já si to objednala, něco jsem si poslechla a fakt se mi to líbí.Já si prostě nemůžu pomoct, možná to není ani dobře, ale já cenzuruju, nemám žaludek na to, abych poslouchala Maxim turbulenc a Dádu a mám dojem, že ty písničky jsou vysloveně škodlivý…Proti Jóžinovi nemám ničehož nic, naopak Mládek je jeden z našich oblíbenců. ![]()
Katko, můžu se zeptat, které jsou ty odvážnější? Že bych si je poslechla a možná taky posléze vyhodila.
(nebo odložila na zralejší věk
).
No, Lesi, mne je jasny, ze to nase smrade si bude delat co bude chtit a ne to, co mu maminka s tatinkem vymysli
a ze uz toho mame vymysleno..v podstate i cim bude a kde bude studovat a ...... jojo cekaji nas krusne casy.
![]()
Moje Adli dělá naprosto vše, o čem jsem prohlašovala, že „TOHLE MOJE DÍTĚ DĚLAT NEBUDE!!!!“. A Pepi jí zdatně pomáhá - no a Elinka je občas porádní smrádě ![]()
Máme doma veselo ![]()
L.