Včerejší "Beze stopy"

18651
8.1.09 13:36

Včerejší "Beze stopy"

Náhodou jste se některá nedívala včera od 20:00 na Novu, na krimi seriál " Beze stopy". Manžel si totiž v jedné části zapnul fén a ten nám ruší digi signál. Takže vlastně vůbec nevím jak tu holčičku našli? Kde byla? Jak s tím souvisel ten její otec? Já u toho skládala prádlo a najednou tam na konci ta holčička byla a mě to nějak hlava nebere.
Děkuji za odpověď L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1083
8.1.09 13:44

ahoj, vyšetřovatelé kápli na chlapa s Nissanem, který dostal 2× pokutu v ulici kde byla holčička unesena, plus měl mít ještě jedno auto, které na sebe nějakou dobu po ztracení holčičky nechal přepsat, auto bylo jeho sestry, která holčičku učila a ta jí unesla a žila s ní někde v jiném městě a vydávala ji za svou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.1.09 14:01

a holčička vypadala s „maminkou“ šťastně a nikdo si toho nevšiml a nebylo to nikomu podezřelé. No já teď už na telku koukám fakt jen u toho prádla. Vždycky si ho nechávám na ordinaci v růžové zahradě, ale tu ještě po vánocích nedávají, tak jsem si pustila tohle. Ami dík za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.1.09 14:13

No „maminka“ se s holčičkou přestěhovala do nového bydliště, takže tam to asi nikdo neřešil. Mému manželovi bylo zas divné, že pětiletá holčička si nechá líbit, že bydlí jinde a neřeší to ve škole, školce atd. Ale to tam vůbec nevysvětlili. Jen zkonstatovali, že kdyby nehledali tatínka, tak by jí vůbec nenašli. Jinak tatínka našli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
9.1.09 13:24

kadlina: Též jsem si sama vnitřně říkala, jak je možné, že pětilété dítko se nechá odvést. Navíc ji vlastně tři roky hledal. Škoda, že to tam trochu nedořešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí