Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Syn se totálně zbláznil do Pocoya.
http://www.posters.cz/…0/th9741.jpg
Dcera na to jednou náhodně klikla na youtube, když se učila písničku a on od té doby, jak se zapne počítač, tak vyvádí, že chce Pocoyo.
Jenže je to španělsky. On neumí ještě ani kloudně česky, tak si říkám, aby na mě za chvíli doma nemluvil španělsky místo rodnou řečí ![]()
Vím, že existuje ještě anglická verze, ale netušíte někdo, jestli se dá sehnat v češtině? Nemáte někdo náhodou doma českou verzi?
Díky za případné nabídky nebo jakoukoliv radu, kde sehnat.
Ahoj, pokoušela jsem se to najít na různých serverech odkud si já stahuji filmy a pohádky, ale kde nic tu nic…
Akorát jsem objevila, že to dávají na STV1, zrovna v sobotu velmi brzy ráno v 6.20 a 6.30, tak třeba by ti to někdo mohl nahrát, jestli slováky nechytáte..
ZUZ, děkuji za snahu. Já jsem taky pátrala všude možně, ale asi je to marné. Tchýně asi Slováky chytá, tak se jí poptám.
Přinejhorším půjde kluk na školu s rozšířenou výukou španělštiny ![]()
Dobrý den ja mám doma aj anglickú verziu Pocoya dva Dvd a mám aj slovenskú verziu Pocoya dva Dvd, ak máte záujem môžem Vám to napáliť, dohodneme sa emailom - maciatko150@centrum.sk
dakujem
Dobrý den.
Našla jsem náhodou ne webu vaši odpověď pro paní, která se sháněla po české verzi Pocoya. Bylo by možné po vás chtít také slovenskou verzi vypálit? Samozdřejmě za Vámi navrženou cenu. Děkuji za odpověď v případě, že by jste byla ochotna na můj návrh přistoupit. Pěkný den Anna.
Dobý den, taky sháním Pocoyo,stáhnout jde jen jedna anglická verze a 3 díly ve španělštině.Malá si to hodně oblíbila.Je opravdu moc hezky udělaný seriál.Děkuji za odpověď… ![]()