Porodnice Liberec vs. Jablonec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1611
21.2.13 16:03
@Paikea píše:
Ale po pravdě tyhle diskuze jsou na prd.. protože každej má zkušnost jinou někdo dobrou někdo špatnou někdo je více odolnější proti lidem řekne svuj názor někdo je zase cíta..někomu se porod povede někomu ne..

Ježiš to je mi líto. Chci mít taky manžela u sebe celou dobu… Snad nám to vyjde v tom Jablonci.
Takže jsi byla přihlášená do JBC a kvůli místu tě převezli do LBC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
21.2.13 16:03

Obě holčičky jsem rodila v Jablonci, je tam frmol, ale měla jsem pocit, že já i moje děti jsou středem vesmíru…

Kamarádka rodila dvakrát v Liberci, a poprvé byla dost překvapená, že jí nikdo nic neřekne, sestřičky jsou nepříjemný, a podruhé (ted v lednu) říkala, že když už všechno zná a ví, co s miminkem, tak jí to bylo jedno. Navíc byla sama na dvoulůžáků, prý tam je dost prázdno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30809
21.2.13 16:06
@Neoenc píše:
Kamarádka rodila dvakrát v Liberci, a poprvé byla dost překvapená, že jí nikdo nic neřekne, sestřičky jsou nepříjemný, a podruhé (ted v lednu) říkala, že když už všechno zná a ví, co s miminkem, tak jí to bylo jedno. Navíc byla sama na dvoulůžáků, prý tam je dost prázdno…

jo, to si tak právě říkám, že podruhý to už budu vědet a budu vklidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
21.2.13 16:25

Já mám tedy vybraný Jablonec, tak snad mi to i vyjde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.2.13 18:24

@Anabellkaa jáý sem musela do liberce kvuly tomu že sem holky rodila sřív :( v tom 35tt kdyby sme vydržely do 36tt mohly sme bejt v jbc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.2.13 21:45

@Paikea tak to je teda hnus :evil: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.2.13 09:00

Tyhle diskuse jsou uz unavny, jestli jbc nebo lbc. je to tak 50 na 50 jaky chytnete personal. podelat se to muze i v tom slavnym jablonci, kde moje svagrova mela oba spatny porody, a pri druhym doma malem vykrvacela a prvni sel klestema, protoze ji nikdo nevysvetlil poradne jak ma dychat a uz nemohla tak asi tak. ja jsem rodila 2× v lbc, posledni ted v lednu a v prazdno na pokojich tam teda urcite nebylo, spis dost plno, ja se mela nadstandart. a co se tyce porodu tak super, porodnici vyborny a porodni asistentku jsem mela u obou deti stejnou a ta byla taky moc fajn. pri prvnim me tam jedna krava na detskym servala, ale to je asi jedinej negativni zazitek. no snad uz tam neni, a myslim ze se dost lbc zlepsil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luisa nduk
1.3.13 21:36

Presne tak, v obou porodnicich jsou profici… znama se v jbc setkala s hodne neprijmenou sestrou na sestinedeli, druhou zase nutitili do prirozeneho porodu a nakonec museli pouzit kleste a v podstate ji roztrhli, v lbc je to stejne, ja v lbc byla 2× a naprosta spokojenost, je fakt, ze jsem mela porody bez komplikaci. takze bych se lbc nebala a vzhuru tam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
109
12.3.19 11:57

Oživuji a ptám se, jaké máte zkušenosti? Jak Jablonec tak Liberec. Přemýšlím kam jít rodit, četla jsem že Jablonec je lepší ale ráda bych nějaké čerstvé info :) děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 12:08

Já byla v jablonci v prosinci a zklamalo mě to tam. Při porodu dvě porodní asistentky a lékař a nikdo se se mnou vůbec nebavil. Oddělení sestinedeli: sestry z gynekologie super,dětské sestry hrůza děs nepříjemné

• Citovat
  • Upravit
73
12.3.19 12:38

Za mě Mladá Boleslav. Rodila jsem tam 2× (2014 a 2016) a pokaždé v pohodě,příjemný personál. Vše bez problémů. Do Liberce bych nešla, zvlášť potom, čím si tam prosla sestra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.3.19 12:57

Boleslav teď hodně chválí na to jaké tam to bylo dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
12.3.19 13:19

@PetuleS1 Ahoj, moje ségry obě rodily v Jablonci, a s tím co popisovaly, mě to nepřišlo jako že bych si z toho sedla na zadek :D Já rodila 3× v Liberci v rozmezí 7 let, poslední porod teď čerstvě na Silvetra :palec: a vždycky jsem byla spokojená, na porodním jsem vyzkoušela všechny porodní pokoje :lol: a personál byl vždycky milý a vstřícný a ochotný:) a šestinedělí to je tak, že spíš na tebe nikdo nemá moc čas, ale to už mě je celkem jedno, já chci hezky porodit, a potřebuji hezký přístup, když jsem nejzranitelnější :lol: kdyby ses chtěla zeptat na něco konkrétního, tak klidně:)) ;) Např. při druhém porodu v Lbc se mnou byla maminka, která první rodila v Jablonci a říkala, že v Lbc jí to přišlo lepší a byla moc překvapená, že znala jen samé negativa :nevim: já osobně žádné nezažila, mě se tam líbilo :D :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.3.19 20:31

Boleslav už máme docela z ruky :)
Ale děkuji za komentáře.
Sestra rodila v Liberci tři roky nazpátek a že prej nic moc, hlavně na porodním sále prý hrůza. Tak právě dost váhám :think:
Ráda bych aby respektovali porodní plán a aby sestry na novorozeneckym poradily. Přeci jen jsem nikdy neměla mimino v ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková