Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, najde se tady některá, která se chystá rodit v této porodnici? Já se chystám za 3 týdny, tak bychom mohly poklábosit ![]()
Jéééé tak to máš krásný, hned bych s tebou měnila
.A jak se cítíš?? A ty už jsi tam rodila?
No cítím se bídně, už to chci mít za sebou. Ještě jsem tam nerodila, ale byla jsem tam s ledvinama a jsou tam moc fajn lidi ![]()
Tak mi pak povíš až to budeš mít za sebou víc info vid? A copak čekáte?? no to věřím, že už toho musíš mít plný kecky vid? jsem zvědavá, jak se budu cítit já, u mě to vypadá, že rodit budu na termín, takže ani nějak nepočítám s tím, že by to mohlo dřív, ale přeci jen nikdy nevíš
.já právě mám všechny kámošky co tam rodily a spokojené, takže doufám, že budu taky ![]()
@xk.kx holčičku ![]()
vědět určitě dám. No mě furt strašili, že to bude rychle, ještě mám problémy s ledvinama
tak, že mi budou vyvolávat, pak nebudou…no a nakonec furt čekám
akorát ti poslíčci jsou děsný ![]()
a co čekáte vy? ![]()
@Žirafátko tak my čekáme chlapečka
. ty jo, tak to je taky dobrý
, už jsi to mohla mít za sebou vid, no každym dnem to může u tebe přijít
. jé tak to já poslíčky ještě neměla, aspoň si to myslim, poněvadž každá to srovnává, jako když by měla přijít ms, jenže já ms neměla nikdy bolestivou, takže ani nevim
.Se už i bojim, že nepoznám nic a bude venku, že o tom nebudu ani vědět
.
@xk.kx há poslíčky mám i do zad, do břicha, nahoru, dolu
na boku, v leže, ve stoje, v sedě
![]()
myslím, že porod po týhle hrůze bude hračka
![]()
V Příbramské nemocnici mi zanedbali vždy všechno, rodit bych tam nikdy nešla. Navíc když byla sestřenka na poporodním v Příbrami, tak se ještě tvářili strašně mile, když jsme šli na návštěvu, nepříjemný, neochotný… Snad schytáte nějakou lepší směnu. A né ty megery ![]()
@Žirafátko jo tak ty si to koukám užíváš naplno
. Tak to ti přeju, aby do těch 5tu dnů už byla malá venku
.uvidime, kdy to začne mě
.
@AnySs jéjé a kdypak tam rodila? já fakt slyšela na ně jen samou chválu ![]()
@xk.kx píše:
@Žirafátko jo tak ty si to koukám užíváš naplno. Tak to ti přeju, aby do těch 5tu dnů už byla malá venku
![]()
.uvidime, kdy to začne mě
.
@AnySs jéjé a kdypak tam rodila? já fakt slyšela na ně jen samou chválu
Naposledy loňský květen, ten čas letí ![]()
@AnySs tak snad narazíme na lepší směnu
,takovýhle chování v nemocnici bych asi nevydejchala ![]()
Na mě byli fakt strašně hodní. byl tam pan doktor Rapsa a pak nějaká mladá doktorka, jméno už nevím, ale taky milá. Dokonce se na mě i usmívali (ale je fakt, že jsem nebyla na šestinedělí)
@xk.kx píše:
@AnySs tak snad narazíme na lepší směnu,takovýhle chování v nemocnici bych asi nevydejchala
Navíc když si v tom nejkrásnějším období, přivést na svět mimíska
A oni se chovaj jak namyšlený blbky, že je jen otravuješ.
@Žirafátko píše:
Na mě byli fakt strašně hodní. byl tam pan doktor Rapsa a pak nějaká mladá doktorka, jméno už nevím, ale taky milá. Dokonce se na mě i usmívali (ale je fakt, že jsem nebyla na šestinedělí)
Doktoři nevím, to by věděla sestřenka, ale ty sestry…
Když tu práci dělat nechtějí, nebo je nebaví, že musí dělat nepříjemné prostředí tak by to dělat neměli ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.