Porodnice Příbram 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2190
15.2.13 16:13

Porodnice Příbram 2013

Ahoj holky, najde se tady některá, která se chystá rodit v této porodnici? Já se chystám za 3 týdny, tak bychom mohly poklábosit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
15.2.13 16:17

Já se chystám za 5 dní, doufám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.13 16:21

Jéééé tak to máš krásný, hned bych s tebou měnila :-).A jak se cítíš?? A ty už jsi tam rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.2.13 16:30

No cítím se bídně, už to chci mít za sebou. Ještě jsem tam nerodila, ale byla jsem tam s ledvinama a jsou tam moc fajn lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.13 16:45

Tak mi pak povíš až to budeš mít za sebou víc info vid? A copak čekáte?? no to věřím, že už toho musíš mít plný kecky vid? jsem zvědavá, jak se budu cítit já, u mě to vypadá, že rodit budu na termín, takže ani nějak nepočítám s tím, že by to mohlo dřív, ale přeci jen nikdy nevíš ;).já právě mám všechny kámošky co tam rodily a spokojené, takže doufám, že budu taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.2.13 16:50

@xk.kx holčičku :srdce:
vědět určitě dám. No mě furt strašili, že to bude rychle, ještě mám problémy s ledvinama :roll: tak, že mi budou vyvolávat, pak nebudou…no a nakonec furt čekám :mrgreen: akorát ti poslíčci jsou děsný :cert:

a co čekáte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.13 17:12

@Žirafátko tak my čekáme chlapečka :). ty jo, tak to je taky dobrý 8o, už jsi to mohla mít za sebou vid, no každym dnem to může u tebe přijít :). jé tak to já poslíčky ještě neměla, aspoň si to myslim, poněvadž každá to srovnává, jako když by měla přijít ms, jenže já ms neměla nikdy bolestivou, takže ani nevim :nevim:.Se už i bojim, že nepoznám nic a bude venku, že o tom nebudu ani vědět :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.2.13 17:25

@xk.kx há poslíčky mám i do zad, do břicha, nahoru, dolu :lol: na boku, v leže, ve stoje, v sedě :lol: :lol:

myslím, že porod po týhle hrůze bude hračka :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.2.13 17:39

V Příbramské nemocnici mi zanedbali vždy všechno, rodit bych tam nikdy nešla. Navíc když byla sestřenka na poporodním v Příbrami, tak se ještě tvářili strašně mile, když jsme šli na návštěvu, nepříjemný, neochotný… Snad schytáte nějakou lepší směnu. A né ty megery :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.13 17:44

@Žirafátko jo tak ty si to koukám užíváš naplno :lol:. Tak to ti přeju, aby do těch 5tu dnů už byla malá venku ;) :hug:.uvidime, kdy to začne mě :).
@AnySs jéjé a kdypak tam rodila? já fakt slyšela na ně jen samou chválu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.2.13 17:49
@xk.kx píše:
@Žirafátko jo tak ty si to koukám užíváš naplno :lol:. Tak to ti přeju, aby do těch 5tu dnů už byla malá venku ;) :hug:.uvidime, kdy to začne mě :).
@AnySs jéjé a kdypak tam rodila? já fakt slyšela na ně jen samou chválu :nevim:

Naposledy loňský květen, ten čas letí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.2.13 17:57

@AnySs tak snad narazíme na lepší směnu ;),takovýhle chování v nemocnici bych asi nevydejchala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.2.13 18:04

Na mě byli fakt strašně hodní. byl tam pan doktor Rapsa a pak nějaká mladá doktorka, jméno už nevím, ale taky milá. Dokonce se na mě i usmívali (ale je fakt, že jsem nebyla na šestinedělí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.2.13 18:05
@xk.kx píše:
@AnySs tak snad narazíme na lepší směnu ;),takovýhle chování v nemocnici bych asi nevydejchala :cert:

Navíc když si v tom nejkrásnějším období, přivést na svět mimíska :srdce: A oni se chovaj jak namyšlený blbky, že je jen otravuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.2.13 18:06
@Žirafátko píše:
Na mě byli fakt strašně hodní. byl tam pan doktor Rapsa a pak nějaká mladá doktorka, jméno už nevím, ale taky milá. Dokonce se na mě i usmívali (ale je fakt, že jsem nebyla na šestinedělí)

Doktoři nevím, to by věděla sestřenka, ale ty sestry… :zed: Když tu práci dělat nechtějí, nebo je nebaví, že musí dělat nepříjemné prostředí tak by to dělat neměli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková