Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@xk.kx furt nic, ani to nijak nevypadá
akorát mě všechno bolí, ale asi by bylo divný, kdyby nebolelo ![]()
@Žirafátko ahoj,tak doufám, že už jsi v porodnici
.Prosímtě aty do PB jdeš jenom odrodit a nebo jsi chodila i na monitory??
Dneska se mi narodila Štěpánka, jsem zatím naprosto spokojena s péči, jsou výborní, bylo to s komplikacemi, ale jsou to profici. malou jsem dostala hned na břicho, na vsechno se mě ptali jestli souhlasim a vysvětlovali co mě zajimalo. na sestinedeli jsem par hodin a zatím parada. porod vyvolavali, ale dostala jsem normalne i obed. (rodila jsem cca od 10 - do 16h). nenastrihli mě, nechali to byt a mam minimální nastrih.
@Žirafátko juuuu to se krasne cte a ja moc, moc, moc gratuluji k holcicce
.
Takze z toho mi vyplyva krasny porod, paradne jste to zvladly a o vikendu uz budete urcite doma
. Jeste jednou gratuluji ![]()
V Příbrami jsem rodila v roce 2010 v červenci sekcí. Byla plánovaná, ale stejně malej chtěl přece jen o 2 týdny dřív ven:) Rodil mě pak doktor Szabol, ale ten už tam bohužel není a pan Němec. Ten mě dokonce šil a s jizvou žádný problém, naopak mám jí fakt krásnou a ty skoro 3 roky není skoro vidět. Se sestřičkama jsem byla spokojená, byli usměvavé, ochotné, ano byla tam jedna starší taková protivnější. Ale jelikož já jsem si neztěžovala dokonce jsem i chodila víc než bych měla a lítala okolo malého, tak se mnou byla spokojená a chválila mě. Dělala jsem co mi řekli a bylo to fajn. 5 den jsme šli domů. Až se nám zadaří druhé, tak jdu rodit zase jedině do Příbrami. Hodně se tam ted obměnili doktoři, ale v záři jsem byla na gyndě si poležet a teda super. Fakt všichni hodní. Takže já na tuhle porodnici nedám dopustit.
Jana
Přidávám chválu - ležela jsem nejdřív 14 dní na rizikovém, porod cs od primáře a Babejové super, jen teda jizva je vidět stále
Ale spíš si myslím, že je to tím, že mi sestra při vyndavání stehů vyndala jen kousek, zbytek pak hnisal…Jinak s kojením neporadí, bohužel
Dítě nechtělo sát, jediné, co mi řekli, že mám použít kloboučky a šmitec. Že by mi někdo třebas nabídl odsávačku na rozběhnutí laktace, to ne… Dudlíka jsem nechtěla, po tom, co jsem ale celou noc spala s rukou v postýlce a prstem v jeho puse jsem ho dala
Dneska ho stejně nechce, je to na každém dítěti…Alena oddělení jinak příjemní, ochotní, doktoři mladí, o to možná více snaživý
Kačko neboj, postarají se luxusně ![]()
Ahojky koukala jsem na příspěvky a docela z toho mam zvlástní dojmy jake to tam je? Budu rodit za 2 měsíce v červnu
Ahoj, mam uz i vlastni zkusenost a nadmiru jsem byla spokojena, jen ne s mladou dr, kteratme nechala 2 tydny prenaset a voda byla zakalena, takze uplne zbytecne.Ale od nastupu do porodnice az do konce super, doporucuji a niceho se neboj;)
@Pelu dobre,ale unavene
.Ale to zase bude ok
. Tak drzim palce at jsi spokojena a mas to co nejdriv za sebou. copak cekate?
Cekame Barušku, musím ale konstatovat že toho mam už plne zuby jelikož jsem za rok přibrala 40 kg, ale to snad zhubnu
@Pelu
40? To snad neni ani mozny.to urcite das dolu;).ja teda v tehu zhubla 10kg, nakonci pribrala 8 a ted 2tydny po porodu mam dole 17kg.tak to ti preju, aby si to mela uz opravdu co nejdriv za sebou, to ti Baruska dava zabrat ![]()
Ahojky holky, tak si Vás tady pročítám…taky budu rodit v Příbrami, ale až v listopadu..Zaráží mě, že máte takový názor na Pana Němce…je to jeden z nej doktoru, jako je Jiruš, Páca, Chudáček-primář.
Jinak jde, že si můžete připlatit Vašeho gynekologa a on Vás odrodí…přijede v kterou koli hodinu, když to na Vás přijde…
Jinak aby na mě byl někdo protivný, tak bych s ním zatočila já si totiž od doktoru srát na hlavu nenechávám…ani nikde jinde…chci aby se ke mne chovali tak jak já k nim…před půl rokem jsem byla na gyndě..jsem tam ležela se zánětem vaječníku na kapačkách byla tam vrchní sestra, která se neuměla chovat starší malá a pořád na mě pindala…dala jsem jí tam takovej čoud, že pak když přišla byla jako vyměněná, takže taky záleží na tom, jak se sebou necháte jednat. ![]()
@Šárýsek čau Šáry, Němec kdysi odrodil moji mamku a vznikla jsem z toho já
Takže já proti němu nemám ani Ť… Je fakt, že neni dobrý si nechat kálet na hlavu! Ale taky je fajn mít doktory za dobře
A gratuluju k těhu, ať je vše v naprostém pořádku
![]()
@cybermis mě právě zase odrodil Jiruš a k Nměcovi chodí moje teta..dobře se znají…a vůbec to není tak jak se tady píše, ale každýho názor:)
jinak děkuju moc a tobě taky přeji hlavně zdravíííčko:)už se ti to blíží ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.