Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Alowen no vidis, a ja kdyz byla prvne tehule, tak sem sla s kilama dolu, ale neze by mi to vadilo, sem silnejsi postavy, ale preci jen s tim prcekm by to melo alespon zustat. tak jsme ted zvedava jak to bude..
teda uplne zavidim, ja se nejvice ted budu bat zase toho druheho trimestru aby na velkem ultrazvuku bylo vse v poradku, ale musim verit ze ted uz ano…
a fakt, jedine do Pb rodit, potom, co jsme zazili v motole, no tam uz nikdy!!!
@SonikSS a co jste zažili v Motole? Já se tam nakonec zaregistrovala, protože to tam mám nejblíž…
Já jsem taky silnější postavy. Naštěstí jsem zatím na váze nepřibrala, ale břicho už nejde zatahovat a všechno je mi těsný. Dneska mám na sobě těhu džíny
@Alowen prave ze tady v Pb nam nasli jen oboustranny rostep rtu, tak nas poslali do motole, aby to leep vysetrili. tak prvni den ultrazvuk, dokrot byl nastydli a jak kaslal tak mi silene tlacil na bricho, ani nam nerekli co nasli a poslali nas na genetuku vedle, tam nam doktorka rekla, ze zitra na plodovou vodu a pak se uvidi co dal, ale vysledky by byla az za 14dni a to uz bych ani nestihla potrat. a ze to bude beh na dlouhou trat. tod vse. az doma ze zpravy jsme zjistili co vse mimi ma ajak je to vazny a ikdyz tezke rozhodnuti, ale ze to ukoncime. no a co delali na te genetice?… no hruza!!! doktorka okolo nas chodila asi hodinu a ani nepozdravila a pak si sedla a na chodbe na nas zacala jecet, co si dovolujeme to takhle ukoncit, ze to pro me neni dobre a ani pro mimi a ze ani tam u nich by mi to neudelali, ze to neni vada neslucitelna se zivotem… no jo, ale jak vysvtlim diteti ze se mu vsichni smeji a nema kamarady a nebo i kvuli tomu srdicku nikdo presne nevedel jak dlouho a zda po porodu vubec bude zit. a aby nam genetika dal zpravu na potrat, museli sme podepsat papiry a slibit, ze az to bude venku, tak jim muj pritel OSOBNE priveze kus pupecniku a nebo stehna… jako chapes to, v takove situaci a otec ditete tam poveze kus jeho…, no je to normalni??? v Pb si klepaly na celo, co je tohle za lekarku, jak muze neco takoveho chtit, ze je to uplna buzerace a jeste v takove situaci a jeste nez nam dala zpravu, sem musela volat do Pb nemocnice a doktorka co o me vedela, musela mejlem poslat cestne prohlaseni, ze mi to tam u nich udelaji a zbytek jim poslou.
no fakt hnusny chovani. doted nemame vysledky z pitvy a to uz to jsou 4mesice, normalne je maji za mesic, ale asi na nas chteji smlsnout nebo nevim. uz sme tam psali, at vysledky poslou k memu gynekologovi, ale stale nic… jako fakt jednani jak v materske skolce a ani to mozna ne. ale tam uz v zivote nepujdeme, to fakt ne…
@SonikSS no, koukám, že blbci se najdou všude. Achjo, zrovna v takovéhle situaci, která není pro nikoho jednoduchá.
Já jsem se zaregistrovala v Praze hlavně proto, že nevím, jestli by mě měl kdo do té Příbrami dovézt. Přítel pracuje mimo Prahu, tak nevím, jak by to stíhal… Ale ještě jsem PB nezavrhla
@Alowen no tak zase pokud tu mas rodice, tak bych o nicem nepremyslela, a treba uz tyden pred porodem nebo i drive jela k nim. preci oni te nevyhodi a vy to s mimiskem chvilku vydrzite, ale tam uz fakt ne, ja nerikam, treba budou tam na porodnim v poho, ale jinak co jsme tam zazili, tak tam uz vazne ne…
a tady v pb se ke me chovali fakt jak ke kralovne ![]()
Holky, tak ja mam uzasnou novinu, volali mi z genetiky, sice nam posunuly termin, ale dle dosavadnich vysledku ty VVV byla jen nahoda, ze pry predbezna pitva (plodu) je v pohode, jeste budou nejake vysledky, ale ze to opravdu byla jen nahoda a vsechny hodnoty jsou v norme. boze tolik se mi ulevilo
. ono totiz hrozilo, ze se to bude opakovat, ale opravdu to byla jen nahoda. takovy kamen mi spadl ze srdicka
![]()
holky urcite se Vam obou povede brzy, ja teda uz byla taky trosku na nerviky, ale nakonec se povedlo a muze za to Áňa- nase nova zelvicka, holky drim Vam palecky at je vse ok a pribidou dalsi tehulky ![]()
@SonikSS tak vidíš, aspon budeš víc v klidu ![]()
Jinak, já bych k rodičům klidně mohla, ale obávám se, že tam týden v kuse nevydržím ![]()
@Alowen ale jo, urcite bys to zvladla, uz kvuli mimiskovi ne?
, to zvladnes neboj, jako nevim, ale co jsem zazila v praze a tady v pb tak bych nemenila ani nahodou. a manzel te nemuze navstevovat u rodicu, alespon jednou za tyden. a nejakou kamaradku tu nemas, ze by te vytahla od rodicu abys tam nebyla porad? ![]()
@SonikSS no, budu to muset nějak vymyslet, ale zatím je času dost ![]()
@Alowen no pokud bys pak byla v pb, tak se muzeme klidne sejit na caj a pokecat… kdybys treba chtela ![]()
@Alowen vubec neni zac, sice kdo vi, co bude do te doby, ale kdlidne muzem, sice nejsem primo z pb, ale neni problem tam dojet. tak nejak to tam znam tak to bysme se nejak nasli ![]()
Ahoj holky,
ráda bych ještě nějaké recenze na příbramskou porodnici. Rozhoduji se mezi Příbramí a Prahou (U Apolináře). Porod je naštěstí ještě daleko (17.3.2014), ale ráda bych znala názory maminek, které v Příbrami rodily. Děkuji
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.