Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny matky. Rodila jste některá v posledních pár letech v Medě? Můžete porod tam doporučit? Díky
Uvažovala jsem o tom, ale odradila mě ta šílená cena…nicméně taky by mě zajímalo, jestli má někdo tu zkušenost, jestli ty peníze za to opravdu stojí.
Ahoj holky. Já mám TP v polovině května a jsem zaregistrovaná na Bulovce. Jsem tedy zaregistrovaná v nemocnici, netuším, co je to „MEDA“. Já mám z té nemocnice docela špatný pocit a jsem tam zaregistrovaná jen z rozumu… Pořád si ale pohrávám s myšlenkou, že bych šla nakonec jinam… Napíšete mi prosím, co to ta Meda je? Třeba by to byla dobrá alternativa… Díky.
Meda je soukromé gynekologické zařízení, které sídlí přímo na Bulovce a v rámci kterého se dá i rodit..
Ale samozřejmě si člověk hodně připlatí..
http://www.meda-gynekologie.cz/
@TPjaro13 píše:
Ahoj holky. Já mám TP v polovině května a jsem zaregistrovaná na Bulovce. Jsem tedy zaregistrovaná v nemocnici, netuším, co je to „MEDA“. Já mám z té nemocnice docela špatný pocit a jsem tam zaregistrovaná jen z rozumu… Pořád si ale pohrávám s myšlenkou, že bych šla nakonec jinam… Napíšete mi prosím, co to ta Meda je? Třeba by to byla dobrá alternativa… Díky.
Ahojky, já jsem před čtyřmi roky rodila na Bulovce v „normální“ porodnici a nemůžu si stěžovat. Sice pár výhrad mám (hlavně kvůli kojení), ale co se týká porodu, tak to bylo všechno OK. Příjemní, ochotní - ale je pravda, že jsem měla pohodový porod. Meda je soukromé gyn. zařízení, které je umístněné v budově gyn.por. oddělení. Pokud bys rodila císařem, tak tě stejně převezou na sály porodnice Bulovka, takže nevím, co je výhodou.
že za to platíš peníze?? ![]()
Ahoj holky. Díky za odpovědi, už jsem koukala na net… Bydlím kousek od Bulovky, ale přemýšlela jsem také nad Vinohrady… Je to můj první porod, tak jsem z toho trochu vyjukaná ![]()
@TPjaro13 píše:
Ahoj holky. Díky za odpovědi, už jsem koukala na net… Bydlím kousek od Bulovky, ale přemýšlela jsem také nad Vinohrady… Je to můj první porod, tak jsem z toho trochu vyjukaná
A zkusila jsi předporodní kurz na Bulovce? Je tam jedna část, kdy si prohlídneš porodní sály atd. Víš aspoň, jak to tam vypadá a pak je člověk víc v pohodě… Buď v klídku, všechno bude OK ![]()
@TerraX píše:
Ahojky, já jsem před čtyřmi roky rodila na Bulovce v „normální“ porodnici a nemůžu si stěžovat. Sice pár výhrad mám (hlavně kvůli kojení), ale co se týká porodu, tak to bylo všechno OK. Příjemní, ochotní - ale je pravda, že jsem měla pohodový porod. Meda je soukromé gyn. zařízení, které je umístněné v budově gyn.por. oddělení. Pokud bys rodila císařem, tak tě stejně převezou na sály porodnice Bulovka, takže nevím, co je výhodou.že za to platíš peníze??
Na sale Bulovky se rodi i tak, Meda tam ma pronajaty svuj. Platis za sveho doktora, ktery je pritomen celou dobu a venuje se jen Tobě, za soukromí a pohodlí.
Ahoj holky já jsme rodila na Bulovce 30.10.2012 a byla jsem nesmírně spokojená. ležela jsem tam už 5 dní protože malá se drala na svět o 5týdnů dřív takže se to doktoři snažily zastavit ale nepovedlo se jim to
malá protě chvátala a po 5 dnech mi praskla voda takže už nebylo co řešit a šlo se rodit.
Porodní ( hekárna super) porodní box úžasný porodní asistentky a doktorka suprová a co se týká šestinedělí bylo to vpohodě dcerka ležela na JIP protože byla nedonošená) a k tomu též nemám jedinou výhrahu.
Přijde mi líto peněz jak za porod tak za nadstandart. v porodnici pokud je vše ok tak jste max 3-5 dní já tam byla skoro 14 dní a nemohu si na nic zásadního stěžovat. to ty prachy raději investuji do miminka.
a i tak nás porod vyšel na skoro 4tisíc. (1000,– manžel 1300,–poplatky nemocnice) a zbytek parkovné.
@puerla píše:
Ahoj holky já jsme rodila na Bulovce 30.10.2012 a byla jsem nesmírně spokojená. ležela jsem tam už 5 dní protože malá se drala na svět o 5týdnů dřív takže se to doktoři snažily zastavit ale nepovedlo se jim tomalá protě chvátala a po 5 dnech mi praskla voda takže už nebylo co řešit a šlo se rodit.
Porodní ( hekárna super) porodní box úžasný porodní asistentky a doktorka suprová a co se týká šestinedělí bylo to vpohodě dcerka ležela na JIP protože byla nedonošená) a k tomu též nemám jedinou výhrahu.
Přijde mi líto peněz jak za porod tak za nadstandart. v porodnici pokud je vše ok tak jste max 3-5 dní já tam byla skoro 14 dní a nemohu si na nic zásadního stěžovat. to ty prachy raději investuji do miminka.a i tak nás porod vyšel na skoro 4tisíc. (1000,– manžel 1300,–poplatky nemocnice) a zbytek parkovné.
Moje slova, holka… přesně tak
. Akorát jsem se občas musela jít podívat na jídelníček, co nám to vlastně uvařili - mnohdá to bylo neidentifikovatelné
, ale to jenom pro zasmání. Já tedy rodila v roce 2009, tak možná už je jídlo lepší.
@TerraX ne jídlo bylo stejné ale kalsika nemocniční. ale po porodu docela dobrý alespoň dietka ![]()
ale je to na každé já nejsem přecitlivělá takže mi nevadilo nic.
@puerla píše:
@TerraX ne jídlo bylo stejné ale kalsika nemocniční. ale po porodu docela dobrý alespoň dietka
ale je to na každé já nejsem přecitlivělá takže mi nevadilo nic.
A kdo tě rodil? Je tam pořád na šestinedělí taková ta metr-sanitářka? ![]()
Rodila mě mladá dr. Kotoulová a jestli myslíš vysokou blondatou tak ano ta tam stále je ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.