Porodnice Liberec vs. Jablonec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
402
21.2.13 14:56

Liberec vs. Jablonec

Ahojky holky, čekám druhého prcka a nemůžu se rozhodnout pro porodnici. Prvního jsem rodila v Jablonci a s přístupem, péčí, pokoji, prostředím.. zkrátka se vším jsem byla nad míru spokojená. Teď čekám druhé a za chvíli bych se měla jít zapsat. Nemůžu se ale rozhodnout, jestli nezkusit Liberec. Jsme totiž z Liberce a líbilo by se mi, kdyby to kluci ke mě měli blíž. Zase na druhou stranu pořád slyším na LBC porodnici samá negativa obzvlášť co se týká přístupu k přirozenému porodu. V poslední době jsem ale také slyšela na druhou stranu, že se můj oblíbený Jablonec zhoršil a to ani nemluvím o vytíženosti. Tak co poradíte ze svých zkušeností? :P :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2106
21.2.13 15:04

@kaca.zagi Kdyz jsi byla spokojena s Jabloncem tak bych tam sla opet.Ja teda rodila v Liberci-2009 a 2011 a za me teda plna spoojenost.Kdyb bylo i treti ( to ale uz nehrozi :mrgreen: ) tak by sla opet do Liberce. Pristup na porodnim salu, sestinedeli i novorozeneckym bez pripominek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
21.2.13 15:08

Já byla na obě děti v Jablnoci a u obou jsem byla moc spokojená. A tatínek s malou tam za mnou taky přijeli! I když každý den jim to nevyšlo :-( Ale to by asi nestíhali ani v liberci
Vytížený je Jablonec hodně, dětské sestry říkaly, jak jim vadí, že je tam furt tak přeplněno a že nemají čas se dětema maminkám víc věnovat Že standart je snad 14 lůžek? A je nás tam 25 :,(
Ono se totiž leží už i na gyndě, tam jsem byla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.2.13 15:10

No já jsem rodila v Jablonci, ale už to jsou pomalu tři roky a když se nad tím poohlédnu zpět, tak jsem tak moc spokojená nebyla. Nikdo neposlouchal co já říkám( malej se dusil a na ktg to bylo jasně patrné i pro mě lajka) a pak to potvrdil i primář a všechny okolo seřval, že už jsem dávno měla být na sále(skončilo to pro nás akutním císařem). Ale jinak sestřičky na šestinedělí, byli moc příjemné a vyšli mi i vstříc(chtěla jsem domů dřív). Tak u mě to je takové 60% dobrý 40%špatný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30808
21.2.13 15:18

Rodila jsem v Jablonci, ale příště už půjdo do Liberce. Co jsem slyšela špatného o Liberci se týkalo jen dětských sester a kojení. Slyšela jsem, že porodníci jsou tam dobří a příjemní. Takže až budu mít druhé, tak už snad nebudu tak vystreslá a budu vědět, co čekat, tak to zkusím do Lbc, je to blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.2.13 15:19

V JBC jsem rodila před 3lety a před 8 měsíci, oboje super. Až teď podruhé málem problém s místema chtěli mně htát, ač místí, jinam. Právě proto že je vyhlášený a jezdí sem rodit kde kdo, i z prahy…

LBC neznám, ale slyšela jsem jen samou kritiku… :nevim:

Ono o když se zapíšeš kdekoliv, nakonec můžeš rodit jinde, právě kvůli nedostatku místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
21.2.13 15:27

Já jsem rodila v Liberci a nemůžu si postěžvat téměř na nic až teda jídlo a dětská doktorka při ranní vizitě, ale jinak pohoda :palec: těch 5dní se to v pohodě vydržet dá :kytka:

Na Jablonec jsem slyšela samou chválu, ale přesně jak píšou holky výše je tam dosti narváno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
21.2.13 15:28

Taky jsem rodila v Liberci 2009 a 2011 a byla jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
21.2.13 15:38

Také se rozhoduji, LBC je blíž, o Jablonci jsem slyšela více chvály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
21.2.13 15:40

Jablonec dobrý, ale Liberec už taky dobrý.. myslím, že se dost polepšil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.2.13 15:41

Tdy sté diskuze mě běhá mráz po zádech.. Chtěla sem Jablonec nakonec sem musela rodit v Liberci a nikdy více rodit nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
21.2.13 15:48
@Paikea píše:
Tdy sté diskuze mě běhá mráz po zádech.. Chtěla sem Jablonec nakonec sem musela rodit v Liberci a nikdy více rodit nechci..

Jakou máš konkrétně zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
21.2.13 15:52

Ja jsem rodila v Lbc pred rokem a taky si na nic nemuzu stezovat. Na sale pri porodu byla pohoda, zadnej stres, do niceho me tam nenutili..Na pokoji potom take…ale nevim, jestli to nebylo i tim, ze jsem rodila podruhe a tak jsem uz vedela, jak to tam chodi a co a jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.2.13 15:54

@Anabellkaa no mám špatné zkušenosti se sestrama na porodním sále i s doktorama s přístupem s tím že nechtěly abych tam měla ani manžela.. stím jak josu laxní a pak s etedy muj spontání pordo po 20hodinách nepovedl.. ale rodila semdvojčata měla sme jít na césaře ale v Liberci nemají rádi Jablonečáky tak se asi pomstily..rodila sme v 35tt a jednu holčičku tahaly kleštěma druhá se jim otočila skákaly mě na břicho jen aby je dostaly ven na císaře prostě neustoupily.. já stratila hodně krve tak sme musela mít transfuze.. ale i sestra na gyndě říkala že ty na porodním jsou sesty namyšlené a všechno berou jen tak tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.2.13 15:57

Ale po pravdě tyhle diskuze jsou na prd.. protože každej má zkušnost jinou někdo dobrou někdo špatnou někdo je více odolnější proti lidem řekne svuj názor někdo je zase cíta..někomu se porod povede někomu ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková