Liberecko - nepřišel rodičák, na úřadu na to prý mají měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kfětoslava píše: Více
Ne, o zakladatelce tady nepadla řeč. Ale prostě sis musela ulevit, co?
Pro vypatlance každý vypatlaný, co?
Víc s tebou nehodlám ztrácet čas. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale na tvou úroveň jsem nikdy neklesla. Protože takové urážky na cizí adresu tu ode mě nenajdeš. ![]()
Tak si posloužila a snad je ti teď líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Já do práce chodím a syn do dětské skupinky. Jde mi o princip bože.
Nejsem rozhodně typ co bude doma X let na mateřský, co to šlo a byla možnost, tak jsem šla hned něco dělat
- Citovat
- Upravit
Pokud nekoho rozhodi, ze misto rodicaku 13., ho dostane 16., tak si zadne deti fakt delat nemel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmen píše: Více
Tady se řeší, že mají na poslání 30 dní. A ano, spousta lidí s malým dítětem s tímto příjmem počítá a není to na kadeřníka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmen píše: VíceČlověk s OCD má docela rád řád. S dětmi je to jiné. Výplatní termín je něco jiného.
Když mi výplata chodí 1. Tak chodí. Když to není víkend, tak v pondělí to je na 1000%.
O to mi jde.
Začal tu každý řešit totalni ho… a já se jen ptala, komu přišel / nepřišel. Tečka.
Když nikoho neznáš, nemůžes tvrdit takový věci. To je na přeshubku
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
O jaký princip, prosím tě? Mají na to měsíc, tak až to nebudeš mít na účtu 2.1., tak můžeš něco chtít řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tady nekteri dokáží udelat z jednoduchého dotazu, zda přišel rodicak sociálně-ekonomické tema ![]()
A @Pan chytrý ten je uplne mimo. Me bavi moje prace a rada jsem tam chodila, taky by se mi šikly ty penize, co jsem brala, ale pro male dite je nejlepsi, když je doma s mámou a ne, ze ho matka „vyprcne“ a pak da na hlidani a vychovu do nějakého zařízení, čímž asi podle vas splní svou společenskou povinnost. Je jedno, jak se to dite s tim vypořádá, ze? Hlavne, ze se budou vytvářet ty hodnoty a pracovní normy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak MSZ kraj taky přišel rodicak o trochu později nez obvykle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale já tě nikde nezmiňovala, ani to nebylo nic proti tobě. Jen jedna uživatelka, kterou moc zajímám, musela dělat zbytečné vlny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale rodicak zadny pevný výplatní termín nema.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Nie, to nie je o uzivatelke, ktoru zaujimas.
Aj mna zarazilo, ze na normalnu otazku zacnes niekoho hejtovat.
A robis to tu pravidelne a vies byt fakt poriadne hnusna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit