Liberecko - nepřišel rodičák, na úřadu na to prý mají měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Jo, taky nic. Toho 15. to vždy bylo… ale bohužel paní má pravdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřišel ![]()
Chodí mi běžně 14. A pokud to je o víkendu, tak hned v pondělí, ale stále nic. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jihočeský kraj sice, mě běžné chodí 11. ale zpoždění bylo taky a dorazil až dnes, tak koukám že jsou zpomalený teď všude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se zase vžij ty do ní. Jestli jí tam zvoní telefon od rána a každej se ptá kdy přijdou peníze, o čemž ona s největší pravděpodobností nerozhoduje a nemůže tak dělat svoji práci tak je jasný, že nebude úplně sluníčková.
Peníze ti přijdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co čekáš, že se stane? Že ti úřednice, co tam za minimální mzdu musí denně odpovídat na tyhle dotazy lidí, kterým evidentně pár dní rozhodí úplně celý měsíc, zavolá ministrovi a přesvědčí ho, aby to poslal dřív? Její peníze to nejsou a ona o tom nerozhoduje ani neví kdy to bude. A má pravdu, že to mohou vyplatit doslova kdykoliv v průběhu měsíce. Proto je nejlepší počítat s tím, že to vyplatí k poslednímu, a zařídit si podle toho osobní finance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má pravdu. ![]()
A jestli ji bombardujete jak šílené, nedivím se, že je protivná. Takže ano, může to přijít klidně na Silvestra. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Já doufám, že přijde až na silvestra! Aspoň to hned nerozhážu za zbytečnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běžte křičet na radnici, že chcete dostupné jesle, pak budete moct chodit do práce a bude vám jedno, jestli přijde rodičák s měsíčním zpožděním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wondearlice7 píše: VíceÚřednice na ÚP rozhodně není za minimální mzdu, kde jsi to vzala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PavelChytry píše: Více
Akorát některé jsou doma zahnízděné těžké roky a i kdyby ty jesle dostupné byly, tak je do práce nedostaneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava píše: Více
No, ne za minimální ve smyslu te zákonem nejmenší možné… Ale jinak s ohledem na materiál, se kterym pracuje jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už vám někomu přišel? Vždy jsem měla k 13. max na účtu. Úřednice mě vyslala … že mají na to celý měsíc.
Jak empatická osoba.