Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokusím se ve stručnosti - druhý týden u něj bydlím, je v podstatě něco jako můj spolubydlící.
Od počátku jsme si byli sympatičtí, a to hodně. Z určitých důvodů jsem si nebyla jistá, jestli náhodou není gay. Teď vím, že není.
Po týdnu, co jsem u něj byla, na mě vybalil, že se mu líbím, ale že se mi to bál říct, protože nechce nic pokazit. Budu u něj totiž bydlet jen 2 měsíce a nevěděl, jak budu reagovat na to, když mi toto řekne a nechtěl, abych se vylekala a šla bydlet jinam.
Já mu řekla, že to mám podobně jako on, taky se mi líbí a jsem s ním ráda. Nějak se to všechno nakupilo a začli jsme si spolu. Chová se ke mně hezky, je pozorný, milý, zve mě na jídlo, všechno je fajn. Jenže já teď nevím, co dál. Za necelé dva měsíce se musím vrátit zpátky do ČR a teď si uvědomuju, že mě celá tahle situace tady pohltila a že nevím, co dělat.
Fakt je ten, že nejde o klasické chození, protože tím, že u něj bydlím, mě má pořád na očích. Dost věcí mu tím odpadá a já nechci, aby mě třeba začal brát jako spolubydlící, která mu zpříjemňuje život, jeslti víte, jak to myslím. Možná je hloupý takhle uvažovat, ale tohle mě teď napadá. Nechci se tu zamilovat a pak mít zlomený srdce.
Uvažuji o tom, že se přestěhuju, i když by to bylo komplikovaný. I když jsem s ním hrozně ráda a nějak si nedovedu představit bydlet jinde, možná, že by to bylo řešení.
Co si myslíte vy? Máte někdo podobnou zkušenost?
Nech tomu cas, jeste se moc neznate. I kdyz budete pak odlouceni, muzete si psat a dal to rozvijet, anebo to vysumi. Je zbytecne hned zahazovat pekny vztah, i kdyz je s cizincem. Lidi se furt nekam stehuji, vsechno jde.
@karen1 A jak naložit s tím, že spolu bydlíme? Je to takové zvláštní…vídat se každý den, jestli víš, jak to myslím? Blbé (nejspíš) totiž je, že už jsme se spolu vyspali, takže o to je ta situace pro mě divnější. Normálně si s tímhle vždycky dávám na čas, ale tentokrát se to nějak zvrtlo… ![]()
Nechci Ti brat iluze, ale zkusil to, klaplo to, pocita s tim, ze se brzo vratis domu, Ty budes mit zlomene srdce.Ale to ho vubec netrapi, prijde jina spolubydlici.
Pises, ze je „blbe“,ze jste se spolu vyspali, prijde mi to jako by ti bylo 16 let.
Totalni naivita. Sorry, jsem chlap, pisu to primo tak, jak to vidim ja. Takovy dotaz nesmeruj na zensky kolektiv, protoze vsechny se te snazi uchlacholit, ze je vsechno dobry a dobre to dopadne, opak je pravdou a prozreni bude o to horsi.
@Tata34 Ok, a co mám tedy dělat? Navíc on několikrát říkal, že by si přál, abych přijela znovu (což se nejspíš stane, kvůli práci) a uvažuje o tom, že pojede za mnou do ČR. Nemám tomu věřit?
Nikdo nevidi do budoucnosti, muze to byt tak i tak. To ukaze az cas. Je fakt, ze vyspat se s nim uz po tak kratke znamosti je dost brzo, ale chapu, ze se blbe odolava, kdyz jste pod jednou strechou.
S manželem spolu bydlíme od prvního rande… prostě to tak vyplynulo ze situace ![]()
@Serenna nechat to být nemyslet na to neplánovat a dát tomu čas ![]()
No, nechala byc to být. Užívala si fajn chvilky, nebrala to nijak moc vážně a pak se uvidí. ![]()
Co tak vím od kámošek, když třeba byly na erasmu a někoho tam potkaly, v drtivý většině to byli od těch kluků a chlapů jenom kecy, že chtějí ať se vrátí, nebo že oni za nimi přijedou do ČR.
prostě si chtěli jen nazávazně užít a návrat do ČR se jim hodil.