Začátek konce?

Anonymní
6.10.16 21:35

Začátek konce?

Možná po těch společných letech je čas na konec. On rozděluje tohle mé a tohle tvé ale ne naše. Pro něho asi nejsme MY. Nikdy jsem neopustila Čr, nikdy jsme spolu nebyli na dovolené a on mi oznámí že příští rok jede do Itálie a že prý mám taky někam jet. Ale o to tak nejde nebo možná ano. Asi mě to otevřelo oči. Jako kdyby se mnou nepočítal, nevěděl snad že tu také jsem, nemyslí na mě. Ale sebe si hýčkat umí..

Radu nepotřebuji (vím co udělat) jen jsem se chtěla vypsat.

Jo a omlouvám se za nějaké chyby :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
6.10.16 21:43

Preju jen hodne stesti do noveho zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.10.16 21:49

U mě přesně takhle zacal konec. Preju ti ať to rychle preboli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.10.16 21:52

Drž se a buď teď statečná :hug: už toho bylo dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
6.10.16 21:56
@Anonymní píše:
Možná po těch společných letech je čas na konec. On rozděluje tohle mé a tohle tvé ale ne naše. Pro něho asi nejsme MY. Nikdy jsem neopustila Čr, nikdy jsme spolu nebyli na dovolené a on mi oznámí že příští rok jede do Itálie a že prý mám taky někam jet. Ale o to tak nejde nebo možná ano. Asi mě to otevřelo oči. Jako kdyby se mnou nepočítal, nevěděl snad že tu také jsem, nemyslí na mě. Ale sebe si hýčkat umí..

Radu nepotřebuji (vím co udělat) jen jsem se chtěla vypsat.

Jo a omlouvám se za nějaké chyby :)

ne nepočítá s tebou…jednou příjde ten který místo kalkulačky vymění své srdce za tvé… :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
6.10.16 23:08

Ano prumerna doba, jak dlouho vydrzi vztah je 5-7 let?

Ps: a vcera a pred rokem jste nerozdelovali me a tve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
7.10.16 08:17

A proč jte nikd nebyli spolu v zahraničí? jak to vidí on?

každopádně to vypadá, že vztah už skončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
7.10.16 08:49

No vidíš, aspoň ti nesahá na tvé věci…
Co je špatného na tom mít něco svého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 14:02

zakladatelka

Všem dějuji :)
@terien děkuji, je to hruza si tohle uvědomit, ještě jsem se nezmínila o tom že v létě mi řekl že by příští rok se chtěl snažit o miminko (u chlapa docela divný :D) pak ale kvuly té jeho dovolené že se to odloží a pak zas a zas odloží? Až bude pozdě?…A přestal mě i poslouchat na vše řekne jo, jo a pak že jsem mu nic neřekla nebo mě klidně řekne at jsem ticho že mě stejně neposlouchá.

@harpyje neměli jsme společně dovolenou v práci, a nastupuji jinám kde ji spolu budeme mít. Ještě říkal jak mužem příští rok do Chorvatska ted dělá že taková konverzace neproběhla.

@zoidberg pochopitelně že na tom není nic špatného. Jen MY by jsme měli být to společné a né že si už prakticky začal žít beze mě. Nebo nevím jak to lépe říci.

• Citovat
  • Upravit
10
10.10.16 10:44
@Anonymní píše:
(…) On rozděluje tohle mé a tohle tvé ale ne naše. Pro něho asi nejsme MY. Nikdy jsem neopustila Čr, nikdy jsme spolu nebyli na dovolené a on mi oznámí že příští rok jede do Itálie a že prý mám taky někam jet. (…) Jako kdyby se mnou nepočítal, nevěděl snad že tu také jsem, nemyslí na mě. Ale sebe si hýčkat umí.. (…)

Také jsem měl takovou partnerku. Žila si jenom pro sebe a já pro ní (respektive nás). Málokdy přišla s tím, že: „Chtěl bych s tebou jít tam a tam a zasvětit tě do toho, co mě baví. Ukázat ti svůj svět a sdílet ho spolu.“ Spíše si někam lítala sama a na mě tak trochu kašlala. Tuhle dovolená s kamarádkou. Tuhle výlet s kamarády. A pak jiná součinnost. Vše bez náznaku, jestli bych také mohl či měl. Když se vracela nadšená a vyprávěla mi o zážitcích, nikdy si neposteskla: „To je mi líto, žes to neviděl. Chtěla bych, abys tam také byl.“ Ona obecně byla tak trochu sobeček, taková „já, já, já, jenom já“… když jsme se nakonec rozešli a já začal opět dýchat, uvědomil jsem si, jak mě tahle samota v partnerství ubíjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.16 13:29

zakladatelka

@Kočkolit To je hrozný. Být ve vztahu ale přesto být v něm sám. Je jasné že pro druhého nic neznamenáš…hrozné

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky