Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den. Jistě pochopíte, že anonymně, ale mám dotaz. Před 10 lety jsem chodila se svým prvním klukem. Byla jsem zamilovaná až po uši a rozchod s ním jsem těžce nesla. Proto mě teď zajíma, zda je možné, že by se do mě mohl zamilovat znovu, když jsme se těch 9 let neviděli? A jestli se to už někomu stalo. Byla jsem jeho první láska, tak si myslím, že si na mě někdy občas vzpomene. Vím jistě že nikoho nemá. kdyby měl, do zelí bych nikomu nelezla. Také jsem sama. Mám možnost ho potkat, ale nikdy jsem nesebrala odvahu na to, abych se s ním viděla. Co by jste radili vy? Hlavně nepište at na něj zapomenu. Jak vidíte i po těch 9 letech na něj myslím… A celých 9 let mám ráda i když jsem měla 2 partnery po něm. Myslela jsem pořád na něj…
tak se s ním sejdi, když víš, že se můžete potkat a z jeho reakce poznáš, jestli stojí o rande nebo tak něco ![]()
Přesně. Jednou už jste spolu byli, tak proč se nesejít. Klidně čistě přátelsky a ty si aspon omrkneš terén ![]()
Zkusím to. Nerozešli jsme se moc v dobrém a i tak si myslím, že bychom si spolu měli co říct. Jde o to, že mám strašný strach. Ani ne tak z odmítnutí, ale z toho, že mě bude uplně ignorovat. Že na něj budu mluvit a on si vesele půjde dál. a bude dělat jako že nic. Mám strach z toho, že se do něj zamiluji znovu až po uši a on že mě odmítne a já si prožiju znovu to samé. Mám možnost ho potkat jen na cestě od vlaku na jedné vesnici kde bydlí a jen v určitou hodinu. A co když se mě zeptá,, co tady děláš,, tak mu nemůžu odpovědět že čekám na něj
Ach jo holky. Potřebuji nějakou naději že to možné je se znovu zamilovat do stejného člověka… Díky že vás mám ![]()
Já jsem si svoji první lásku vzala…
Sice po 20-ti letech, kdy nám oboum krachlo manželství, ale nakonec jsme se sešli. zajímavý bylo, že jsem celých 20 let myslela na něj, jaký by to s ním bylo…
Stejně tak to měl i on. Myslím si, že jsme si byli souzeni, jen jsme museli dospět…Kdyby jsme spolu zůstali tenkrát, tak už spolu nejsme dnes…
![]()
Anonymní - tak ale nesmíš na to sázet, že se do tebe zamiluje. Abys pak nebyla zklamaná. A nemůžeš ho nějak kontaktovat? Třeba přes fb? A normálně si s ním tu schůzku domluvit? Já mám taky jednoho ex, hooodně ošklivě jsem se s ním rozešla, a po asi 4 letech jsme se zakecali a doteď chodíme pravidelně na pivo
sice se nekoná láska, ale to přátelství je taky super
@Anonymní píše:
Zkusím to. Nerozešli jsme se moc v dobrém a i tak si myslím, že bychom si spolu měli co říct. Jde o to, že mám strašný strach. Ani ne tak z odmítnutí, ale z toho, že mě bude uplně ignorovat. Že na něj budu mluvit a on si vesele půjde dál. a bude dělat jako že nic. Mám strach z toho, že se do něj zamiluji znovu až po uši a on že mě odmítne a já si prožiju znovu to samé. Mám možnost ho potkat jen na cestě od vlaku na jedné vesnici kde bydlí a jen v určitou hodinu. A co když se mě zeptá,, co tady děláš,, tak mu nemůžu odpovědět že čekám na nějAch jo holky. Potřebuji nějakou naději že to možné je se znovu zamilovat do stejného člověka… Díky že vás mám
Sejít se nekde v krámě, na úřadě, kde by dělal, by bylo ok, ale tohle he vyloženě trapný. Kolik ti je?
.
Ani nevis, jestli pojede, to za nim budeš trajdat každý den?
@alimdar Vím že je to trapné. Jasně že bych tam nechodila každý den. ani na to nemám čas. Je mi 29… Taky se mi to zdá puberťácké… ![]()
@Anonymní píše:
@alimdar Vím že je to trapné. Jasně že bych tam nechodila každý den. ani na to nemám čas. Je mi 29… Taky se mi to zdá puberťácké…
Tohle je fakt ujeté, zkus si na něj sehnat spíš telefon a napiš mu pratelskou sms. Tohle bych nedelala, to je moc stíhací na můj vkus
@alimdar Na můj právě taky… proto jsem ho nepotkala…
No tak z toho asi sejde… ![]()
@Taao píše:
Ano, je to trochu stíhací atd.,ale někdy se náhodě musí pomocí. To vypisovani je taky stíhací. Takže to vyjde nastejno. Zkusila bych setkání nějak zakamuflovat, prostě aby jsi nebyla sama. Půjčila si třeba psa, že jdeš jen vencit nebo dítě, že vědět do kroužku nebo nevím kam a jakože ho náhodou potkáš.
Super nápad díky ![]()
@Taao píše:
Vůbec nemáš zač.Jsem zvědavá, jak Ti to dopadne. Držím palce. Vím, že jsi nervózní, ale snaž se být během setkání klidná a sebevědomá. Nejde o život.
To je pravda. Nebudu na to ani spěchat. Nemusí to být dnes ani zítra na všechno času dost ![]()
Dobrý den. Jistě pochopíte, že anonymně, ale mám dotaz. Před 10 lety jsem chodila se svým prvním klukem. Byla jsem zamilovaná až po uši a rozchod s ním jsem těžce nesla. Proto mě teď zajíma, zda je možné, že by se do mě mohl zamilovat znovu, když jsme se těch 9 let neviděli? A jestli se to už někomu stalo. Byla jsem jeho první láska, tak si myslím, že si na mě někdy občas vzpomene. Vím jistě že nikoho nemá. kdyby měl, do zelí bych nikomu nelezla. Také jsem sama. Mám možnost ho potkat, ale nikdy jsem nesebrala odvahu na to, abych se s ním viděla. Co by jste radili vy? Hlavně nepište at na něj zapomenu. Jak vidíte i po těch 9 letech na něj myslím… A celých 9 let mám ráda i když jsem měla 2 partnery po něm. Myslela jsem pořád na něj…