Jak jste se pomstili?

151
6.10.16 14:20

Jak vy jste se pomstili

Zjistila jsem, že je mi můj přítel nevěrný, respektive vrátil se ke své ex (už asi po páté, vždy ho nakonec vyšoupla). On neví, že to vím. Tak jsem mu z pomsty přestěhovala pár metrů dříví ke mě. Trochu mi to pomáhá vyrovnat se se zradou. A co vy, jak jste se pomstili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
6.10.16 14:21

Nechápu stěhování dřeva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
6.10.16 14:22

:D ježíš, to je tak rozkošné :potlesk: :potlesk: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
6.10.16 14:22
@H8N2O4S píše:
Nechápu stěhování dřeva.

Prostě mu je šlohla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101812
6.10.16 14:23
@H8N2O4S píše:
Nechápu stěhování dřeva.

Pokud to chápu správně, tak já bych tomu říkala sprostá krádež, která je na rozdíl od návratu k ex a nevěře minimálně přestupkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151

Teplo děvče nebo chlapci, teplo. A hezky naštípané a suché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
@Black Cat píše:
Prostě mu je šlohla… :mrgreen:

Stále nechápu. Jakože měl složený dříví na topení a ona ho přestěhovala k sobě? Pardon, fakt netuším. Omluvou nechť mi je kojení a těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
6.10.16 14:25
@kratkonožka píše:
Zjistila jsem, že je mi můj přítel nevěrný, respektive vrátil se ke své ex (už asi po páté, vždy ho nakonec vyšoupla). On neví, že to vím. Tak jsem mu z pomsty přestěhovala pár metrů dříví ke mě. Trochu mi to pomáhá vyrovnat se se zradou. A co vy, jak jste se pomstili?

Jo, tak to je inteligentní reakce, to se musí nechat.
Proč máš vůbec nějakou potřebu se mstít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151

Říkal mi, že co je jeho je i moje a co je moje je i jeho. Že jsem jeho jediná. Tak proč bych si nevzala co mi patří nebo máme společného? Třeba máme teď i společnou tu jeho bývalku

Příspěvek upraven 06.10.16 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Nikdy jsem se nikomu nemstila, je to dětinské a ubohé, já věřím v boží mlýny. Evidentně dobře udělal, když od tebe zrdhnul k jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.10.16 14:27
@H8N2O4S píše:
Stále nechápu. Jakože měl složený dříví na topení a ona ho přestěhovala k sobě? Pardon, fakt netuším. Omluvou nechť mi je kojení a těhotenství.

Taky nechápu ;D..myslela sem ze spolu bydli a pak to s tím dřevem.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
6.10.16 14:27

@kratkonožka prihodu s drivim moc dobre nechapu, asi mate baraky vedle sebe a ty jsi mu par drivek lohla a hodila je k sobe vid :D. No na tom nic neni. Nicmene pokud se „tvuj“ pritel vratil k ex, tak tady neni moc misto pro pomstu.Ona ho mela driv nez ty a ona ho ma zase zpet. Nekde bude chyba… Zpytuj svedomi proc se k ni asi vracel :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
6.10.16 14:28
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nemstím se. Nejsem taková trapka, abych ze msty někomu kradla dřevo, nebo dělala cokoli jiného :mrgreen: :mrgreen:

Kolik ti je? 15? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
@kratkonožka píše: Říkal mi, že co je jeho je i moje a co je moje je i jeho. Že jsem jeho jediná. Tak proč bych si nevzala co mi patří nebo máme společného? Třeba máme teď i společnou tu jeho bývalkuPříspěvek upraven 06.10.16 v 14:26

Koukám ze to bereš s humorem, ze se vrátil k ex. Proč ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379

Já bych mu sbalila fidlátka a Nazdárek…
Nediv se že Ti je nevěrný, když mu to vesele u Tebe prochází, tak proč nebýt dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí