Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
Aha a proto si to dřevo kradla exovi a ne nejbližšímu sousedovi, že…
nevím, kde má soused dříví, ale vím, kde ho má můj starej
@j.a.n.i1 píše:
Hlavice od radiátorů, nedá ti to míň práce a škoda bude větší
A mám mu to před tím dat na max nebo vypnout? ![]()
@pikola píše:
Největší užitek bys udělala sama sobě, kdyby ses s nim rozešla už dávno.
spíš by ten užitek udělala jemu
protože tohle je opravdu na pováženou, chlap mě odkopne, tak mu ukradnu dřevo ![]()
@kratkonožka píše:
v 56 letech jistě je moc náruživá
Mila zlata budes se divit, ale nektere jsou i po prechodu naruzive, treba je sex s ni daleko lepsi… ![]()
Treba takova Gregorova
Neznas to porekadlo, ze kdyz blafne stara stodola, je to pak poradny fajrak ![]()
Smir se s tim, ze pritel je uz ex a neponizuj se jak nejaka zhrzena pubertacka
Exmanželovi, který dlužil kde mohl, jsem po jeho odstěhování přeposlala jeho novou adresu všem věřitelům. Dokonce jsem mu nechala posílat místní plátek, který byl na jeho jméno a nešel zrušit. S doprovodným dopisem, že je nejlepší na trhu a že chce dál vědět, co se děje v jeho rodišti
. Možná pak dostal nějaký bonus.
Utekl před dluhy přes celou republiku, nastěhoval se k ženské, které pod rukama rozprodal její vlastní obchod
![]()
@kratkonožka píše:
nevím, kde má soused dříví, ale vím, kde ho má můj starej
To uz ale neni tvuj starej a cim driv si to uvedomis, tim lip… ![]()
Ježíš a její kamarádka má úplně to samý. Snad mu ukradla aspoň půl sklepa uhli ![]()
https://www.emimino.cz/…alou-260901/
@pikola píše:
Ježíš a její kamarádka má úplně to samý. Snad mu ukradla aspoň půl sklepa uhli
https://www.emimino.cz/…alou-260901/
@Hanka1 píše:
Mila zlata budes se divit, ale nektere jsou i po prechodu naruzive, treba je sex s ni daleko lepsi…
Treba takova Gregorova
Neznas to porekadlo, ze kdyz blafne stara stodola, je to pak poradny fajrakSmir se s tim, ze pritel je uz ex a neponizuj se jak nejaka zhrzena pubertacka
Já tohle zažila s ex z opačného gardu. Když jsem ho od sebe odstěhovala (patologické lhaní a dělání dluhů za zády, z mé strany z toho vyplývající totální odpor k němu), pomstil se mi tak, že nám s dcerkou (já na mateřské) komplet vybílil barák když jsme nebyly doma. Měl klíče, protože tam měl ještě v té době trvalé bydliště. Ten barák nám vybílil včetně veškerého jídla (i oleje, mouky atd.). Jak už tu někdo psal - já jsem to odpískala (žádné cennosti jsem doma neměla, jen starší nábytek, elektroniku a jídlo), čert to vem a definitivně se ujistila v tom, co je to za ubožáka. V jeho případě ty mlýny byly kruté až snad příliš…
@Inaris píše:
No, to by se sice dalo brát jako pomsta, ale de facto je to ve Tvém případě správné, protože neudělat to, byla bys ve finančním průšvihu asi i Ty.
I tak jsem zaplatila asi 100 tisíc, ale zachránila jsem byt, ten nám „prodal“ nad hlavou, aby mohl hrát automaty. Šlo spíš o půjčky od kámošů, dluh na elektrárně, plynárně, Provident a spol.
Volal mi úplně „naserec“, že ta jeho nová „řve jako kráva“. Nedivím se, taky bych řvala
Už je to 16 let. A dluhy, co vím, dělá pořád, prošustroval barák po babičce, neplatí zdravotní…je podruhé ženatý, takže dluhy jdou za jeho novou ženou. Už ho 10 lez živí ![]()
@káťa Mně to udělal ex, zůstaly mi „jen“ tři děcka, nejmladší mělo 3 měsíce. Sebral komplet vybavení třípokojáku, zbyla linka v kuchyni. Vzal komplet všechno, starším dětem patrovou postel, postýlku, skříně, koberce, z bytu byl najednou holobyt. Byt je můj, vybavení jsme kupovali spolu, byli jsme spolu docela dlouho. Asi to měla být msta za to, že jsem ho vyhodila.
Ale co, byly to jen věci. Štěstí mu to nepřineslo, stěhováním z podnájmu do podnájmu, od jedné ženské ke druhé, stejně o všechno přišel.
@laducha píše:
@káťa Mně to udělal ex, zůstaly mi „jen“ tři děcka, nejmladší mělo 3 měsíce. Sebral komplet vybavení třípokojáku, zbyla linka v kuchyni. Vzal komplet všechno, starším dětem patrovou postel, postýlku, skříně, koberce, z bytu byl najednou holobyt. Byt je můj, vybavení jsme kupovali spolu, byli jsme spolu docela dlouho. Asi to měla být msta za to, že jsem ho vyhodila.
Ale co, byly to jen věci. Štěstí mu to nepřineslo, stěhováním z podnájmu do podnájmu, od jedné ženské ke druhé, stejně o všechno přišel.
U nás to bylo úplně stejné. Pak si za nějaký čas našel přítelkyni, která si ho bláhová k sobě taky nastěhovala a dopadla ještě hůř než já. Komplet ho živila, pak jí začaly mizet peníze a nakonec jí vybral celý účet (odkoukal, jaký zadává PIN). Trestní oznámení stáhla, protože si vymyslel, že je na smrt nemocný a jí ho bylo líto. No, poté, co ho vystěhovala jí nějaký čas vyhrožoval a poté se zabil při autonehodě. Jak jsem psala, tady ty Boží mlýny byly rychlé a hodně kruté…
@káťa Já se o ex dozvěděla, že měl rakovinu jícnu a teď má prý silnou cukrovku. Neviděla jsem ho 7 let. A on nás taky ne. Naštěstí.