Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem to sice také nepochopila s tím dřívím, myslela jsem, že je to nějaké přirovnání pro nábytek..No já bydlím v paneláku tak by mě tohle nenapadlo. A znamená to, že si ho opustila nebo si jen odvezla to dřevo a jste spolu dále? Každopádně tyhle pohnutky chápu, jde o zkratové jednání. Kdysi mě takhle opustil přítel, za kterým jsem se odstěhovala a kvůli kterému jsem opustila zaměstnání, prostě mě vystěhoval z bytu a nastěhoval si tam jinou a já se musela vrátit k rodičům. Cítila jsem tehdy hroznou křivdu, šla jsem k němu a za přítomnosti té milenky mu prostě odvezla všechny věci o kterých jsem se domnívala že byly moje, byly tam i drobnosti jako nádobí, které jsem nepotřebovala a dokonce jsem mu sebrala i hodinky které ode mě dostal jako dárek…Pračku jsem třeba prodala v bazaru za pár babek, ale pořád lepší než mu ji nechat..Jednala jsem ve vzteku, dnes si říkám jak jsem byla pitomá, nejlepší je sebrat a odejít a neřešit to.
Tak já se nikdy nemstila, ale že by mi trhalo játra, že jsi nevěrníkovi ukradla dřevo, tak to tedy netrhá
Stalo se v afektu, svým způsobem mu to asi patří, ač je to od tebe zlomyslnost a naschvál, tak mi to připadá vtipné
Pohoršovat se nad tebou nebudu
![]()
@kratkonožka píše:
Othelo asi nebyl dospělý nebo se jen nedokázal sebeovládat? Kvůli lásce dělají lidi po staletí veletoče. Nebylo to jinak a nebude to jinak
@ulice píše:
Tak já se nikdy nemstila, ale že by mi trhalo játra, že jsi nevěrníkovi ukradla dřevo, tak to tedy netrháStalo se v afektu, svým způsobem mu to asi patří, ač je to od tebe zlomyslnost a naschvál, tak mi to připadá vtipné
Pohoršovat se nad tebou nebudu
![]()
Mne to svym zpusobem prijde taky vtipne, ale bohuzel uz vtipne neni to, ze zakladatelka si neni schopna uvedomit, ze proste uz je to ex a kope kolem sebe - viz jeji ostatni diskuse. Jenze podle popisu by se o ctyricetileteho alkoholika, ktery nic nema, zije u matky stihacky a podvadi ji s o generaci starsi zenskou - zadna normalni zenska ani nazastavila a kdyby ho prokoukla, tak rozumne uvazujici zena s ditetem by takove hovado k nicemu uz davno pustila k vode…kratkonozka by potrebovala dusevni pomoc a je mi lito jejiho syna, v cem asi musi vyrustat…
pomatena matka a strejda alkac… ![]()
@Tom-Jerry píše:a ještě si bude muset uklidit tu vodu co vyteče, to bude pomstička
![]()
ta voda úplně největší
![]()
@Ellusa aby se nepomstil on. Mohlo by to dopadnout jako v jednom díle slovácko se nesudí, co si matně pamatuji jako děcko. Tam byly v polínkách myslím navrtaný patrony. Že by ji to z krbu udělalo otevřený ohniště. ![]()
@ehoor Ale to nebyla pomsta, to bylo logické. Prostě sis vzala svoje věci. Pomsta by byla překrmit mu rybičky, až by pochcípaly.
No jestli je miluje - tebe by se nedotklo, kdyby ti někdo zabil mazlíka? No mě tedy moc. kam se hrabe dříví.
@inkakřivák píše:
Pomsta by byla překrmit mu rybičky, až by pochcípaly.
Počkej, počkej, žena na zítra chystá vývar s játrovýma knedlíčkama, husička, knedlíky, zelíčko, nealko Staropramen a pak štrůdl s pravou brazilskou kávou.
Ale ve světle toho co jsi napsala… Zenooooooo
@kratkonožka píše:
Zjistila jsem, že je mi můj přítel nevěrný, respektive vrátil se ke své ex (už asi po páté, vždy ho nakonec vyšoupla). On neví, že to vím. Tak jsem mu z pomsty přestěhovala pár metrů dříví ke mě. Trochu mi to pomáhá vyrovnat se se zradou. A co vy, jak jste se pomstili?
on je trolling sport?
@radkka píše: Člověk nemusí být dokonalý, vlastně ani nemusí mít žádné zvláštní vlastnosti, aby se nechoval jako tupé zvíře.
Myslíš si, že zachovat se někdy řekněme trochu nerozumně, znamená být tupé zvíře? ![]()
@Ellusa píše:
V poslední době pro některé evidentně. Na olympiádě by byli zlatí s přehledem
to nééé tady ta paní nebo pán by na medaily nedostali… ![]()
@strýček sally píše:ši marjá, to snad ne, to ho snad nenapadne. Už asi na to přišel, že se mu odkloňuje, protože si to trošku zabezpečil. Asi docela zuří, ale myslím si, že mě si s tím nespojuje.
@Ellusa aby se nepomstil on. Mohlo by to dopadnout jako v jednom díle slovácko se nesudí, co si matně pamatuji jako děcko. Tam byly v polínkách myslím navrtaný patrony. Že by ji to z krbu udělalo otevřený ohniště.
@inkakřivák píše:
@ehoor Ale to nebyla pomsta, to bylo logické. Prostě sis vzala svoje věci. Pomsta by byla překrmit mu rybičky, až by pochcípaly.
To bych neudělala rybičkám. Jeho matka má asi 10 koček a ani těm bych neublížila