Líbí se vám tento typ žen?

Anonymní
19.5.23 16:11

Libi se vam tento typ žen?

Ahoj holky,

Chci se zeptat, jak se vám líbí typ žen s hrubšími rysy - např. Sandra Bullock, Sofia Boutella, Lucia Moniz. Všechny tmavovlasé, zapadlé očí, spíš širší nos, ale pěkné tělo.
Jsem podobný typ, mám nějakou depku. Manželovi se všechny tři líbí, takže mě nepřekvapuje, že si mě vybral. :D Ale obecně to podle mě hezké ženy nejsou, chybí ženské znaky: velké oči, malinký nos, jemný obličej. Jak je vidíte vy?

Anonym skrz vzhled, nechci spojovat s přezdívkou a dalším infem, co píši obvykle neanonymně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
19.5.23 16:15

Nelibi. Ale vim, ze muzum ano.
Mne se vic libi typy jako Salma Hayek nebo Eva Mendez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.5.23 16:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Chci se zeptat, jak se vám líbí typ žen s hrubšími rysy - např. Sandra Bullock, Sofia Boutella, Lucia Moniz. Všechny tmavovlasé, zapadlé očí, spíš širší nos, ale pěkné tělo.
Jsem podobný typ, mám nějakou depku. Manželovi se všechny tři líbí, takže mě nepřekvapuje, že si mě vybral. :D Ale obecně to podle mě hezké ženy nejsou, chybí ženské znaky: velké oči, malinký nos, jemný obličej. Jak je vidíte vy?

Anonym skrz vzhled, nechci spojovat s přezdívkou a dalším infem, co píši obvykle neanonymně.

Líbí se mi Sandra. V kombinaci s hlasem Dagmar Čárové je to fakt hezká žena. Ostatní neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
19.5.23 16:30

Zrovna nedávno jsem v tv zahlédla po dlooouhé době S. Bullock (Slečna drsňák 2, myslím), a sama jsem si pro sebe musela říct, že je to opravdu hezká ženská. Jako fakt je. Vůbec mi nepřijde, že má nějaké hrubé nebo ostré rysy. Má je sice výrazné, ale ne nepříjemně. Je to asi tím, že podobně jako Jennifer Lopez má proporčně typ ideálního obličeje. Nikde nic nevyčnívá, nic není asymetrické, nic není moc malé ani moc velké, moc úzké nebo široké… Alespoň dle mého osobního vkusu. Přijde mi jako univerzální typ obličeje. Vypadá dobře v jemném líčení a ženském oblečení, stejně tak jako v drsném outfitu.

• Citovat
  • Upravit
1237
19.5.23 16:32

Každému se líbí něco jiného :D. Mě se líbí ženská když je příjemná, usměvavá, umí se hezky obléknout, nemá výrazný makeup a umělé nehty. A co se tak bavím s chlapama, spousta z nich to má stejně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
19.5.23 16:39

Mně se líbí úplně jiný typy, ale teda upřímně tady zírám na tu Luciu Moniz, ta mi teda učarovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
19.5.23 16:47

Sandru znam, zbytek jsem si musela najit. Hezke zenske. Nic hrubeho na nich nevidim. Kdybych byla se svym soucasnym vkusem chlapem, tak se mi Salma Hayek, Eva Mendes a podobny typ zenskych nelibi. Prijdou mi takove dryacnicke, nebo jak to rict. Coz samozrejme nemusi byt pravda, ale uplne je vidim s kostetem na pavlaci, jak odtamtud zenou nezvanou navstevu, ktera jim naslapala na cerstve vytrene podlaze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
19.5.23 16:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Řekla bych, že do tvýho popisu spadá i manželka Leoše Mareše.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
19.5.23 16:55
@VitaminC píše:
Nelibi. Ale vim, ze muzum ano.
Mne se vic libi typy jako Salma Hayek nebo Eva Mendez.

Eva Mendes má hrubé chlapske rysy také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31106
19.5.23 16:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Sandra Bullock je hezká, ty dvě už nejsou úplně moje typy. No a co řešíš, když se libiš svému vyvolenému? :D Každý je jiný, každému se líbí někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
19.5.23 16:56

Líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.5.23 16:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Upřímně nelíbí, jsou přesně jak píšeš. Pod krásnou ženou si představuji Angelinu Jolie, Catherine Zeta Jones, Monicu Bellucci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6424
19.5.23 17:02

Sandra je krásná. Na chlapy ale prý působí jako milá holka od vedle, ne jako nějaká manekýna. Ty ostatní neznám. A je nesmysl, že hezké jsou jen velké oči. Taky hodně můžú má rádo výraznější nos, třeba Gott mě jen nosaté. Taková Elizabeth Taylor měla malé oči a byla to prvotřídní krasavice. Mně se třeba nikdy nelíbila Meryl Streep, přitom někteří na ni pějou ódy. Každému se líbí něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
19.5.23 17:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

To ti tak přijde, protože jsou stejný typ jak ty, takže jsi k nim víc kritická… Mně se třeba nelíbí Angelina Jolie, protože je zas podobný typ jako já, takže mi na ní nepřijde nic extra, spíš tam vidím nedostatky.

Každopádně - nikdo se nelíbí všem, ani Marilyn Monroe. A v podstatě ke štěstí stačí, když se líbíš alespoň jednomu člověku. :) A mimochodem, ty tvou jmenované mají celkem dost fanoušků i se umísťují v žebříčcích atraktivity, takže to zas takové šeredy nebudou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
19.5.23 17:14
@aprazanda píše: Řekla bych, že do tvýho popisu spadá i manželka Leoše Mareše.

Ale to až po plastikách, předtím vypadala trochu jináč, celkem tuctově, víc kulatá v těch rysech byla… Takže je zřejmě tenhle typ „ostré rysy“ žádoucí i jako předloha pro plastickou chirurgii, takže to není nic negativního, natož vada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová