Lichořeřišnice od kolika let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
3.6.23 12:10

Lichořeřišnice od kdy

Ahojky. Holky prosbu mam ;).Syn má 6,5 let. v lékárně mi bylo řečeno že může Lichořeřišnici že tam je sice alkohol ale malé množství. A 6ti létě dítě to může. Bojujeme opakovaně s hemofilem. Nyní opět po vyterech a dostali sme zatim atb. V úterý máme volat na výsledky
ATB má za poslední měsíc a půl už třetí. A teď ti nejspíš taky bude hemofil. :zed: Uz jsem na prášky. Tak mu chci žáci dávat 2× denně 20 kapek…
Máte někdo zkušenost? Je mi jasný z etomu mladšímu to dávat nebudu(10 mesicu má) ale ten starší by už mohl..Dočetla jsem se z eje na ti dobrá…Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1931
3.6.23 12:18

Teď jsem kupovala dr.max a je bez alkoholu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14016
3.6.23 12:20

Já dávala lichořeřišnici dětem už od 3 let, když byla s alkoholem, tak jen méně kapek než bylo doporučeno pro dospělého. A jak je zmíněno výše, od Dr. Max je bez alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.23 12:31

A kdybych tedy koupila tu od Maxe bez alkoholu myslíte že by ji mohl i mladší syn 10 měsíců? Ten totiž toho Hemofila má opakovaně taky.Ma 9 kg
TAK kolik bych mu mela případně dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14016
3.6.23 12:48

Na obalu píšou, že nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.
Takže bych se poradila v lékárně, jestli by to vadilo u mladšího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
3.6.23 13:51

Na nasi je napsano od 3 let a kdyz jsem hledala, kolik kapek, nasla jsem opakovane, ze 1 kapka na 1 kg, pak vydelit 3 a to je jedna davka. 20 kapek mi na maly dite pripada dost, kdyz pro dospeleho tam pisou 20-30. Kdo vi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
3.6.23 14:36

Ja koupím tu bez alkoholu a uvidim co tam píšou.
Je to šílený ted má 3.antibiotika během měsíce ode dneška má další. A jestli to bude zase ten hemofilus potřetí za měsíc tak uz nevím.
A ten mladší (10,5 mesice) ten měl. behem měsíce taky augmentin 5 dní pak týden klid pak 3 dny klacid a pak se zjistilo ze nefunguje tak cíleně zase augmentin ale silnější (častější davky).Takže defakto taky 3 atb během měsíce(ten ho mel, v krku, nose a obou usich).A jestli ten to zase chytne znovu a budou potřeba další atb čili 4ty tak už fakt.nvm
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.4.25 13:19

@Tereza2609
Zdravím, mohu obnovit diskuzi? Jak se Vám prosím ten hemofil tenkrát projevoval? A jak jste s ním nakonec zatočili? Moc diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí