Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už mě začíná štvát jak tu všichni když napíšete více než 2diskuze mají problém
. Ano dvě byli o dceři kamarádky jasná o jménech pro dítě a potom jaký doporučujeme adventní kalendář. Nevidím v tom problém. a jestli má někdo připomínku ať mi napiše sem. a ne do diskuse kde těším problém. ![]()
@Harley 1 nechceš koupit pouta a přivázat se k topení
to by nám tu hodně pomohlo a jako bonus roubík ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Harley 1 nechceš koupit pouta a přivázat se k topeníto by nám tu hodně pomohlo a jako bonus roubík
teď je v módě se přilepovat
@Harley 1 píše:
Já to nemislim špatně. Jen nechci aby mi tu někdo nadával![]()
S tím musíš počítat.
A dávám i diskuse o vánocích. konkrétně : adventní kalendáře a vánoční přání
![]()
@Harley 1 píše:
Já to nemislim špatně. Jen nechci aby mi tu někdo nadával![]()
tak dnes se zaregistrovat a ihned založit 13 diskusí není moc normální, já jsem tu 6 let a nezaložila jsem ještě žádnou,
a zítra se ve škole zeptej učitelky, jak se píše „nemyslím“ - je to vyjmenované slovo ![]()
místo zakládání de. bilních diskusí se raději uč češtinu
Nebylo pro nováčky nějak omezené množství založených diskuzí? Tohle je plevelení diskusema o ničem. Tahle je devátá pokud vidím dobře ![]()
@Harley 1 píše:
Už mě začíná štvát jak tu všichni když napíšete více než 2diskuze mají problém. Ano dvě byli o dceři kamarádky jasná o jménech pro dítě a potom jaký doporučujeme adventní kalendář. Nevidím v tom problém. a jestli má někdo připomínku ať mi napiše sem. a ne do diskuse kde těším problém.
Už si upekla u kamarádky perníky? Místo zakládání diskuzí bys měla vyrobený adventní kalendář…
@Harley 1 píše:
A dávám i diskuse o vánocích. konkrétně : adventní kalendáře a vánoční přání![]()
Vánoce jsou s velkým.
@Kriss Tina píše:
Nebylo pro nováčky nějak omezené množství založených diskuzí? Tohle je plevelení diskusema o ničem. Tahle je devátá pokud vidím dobře
už jich založil 13 ![]()
@Kriss Tina píše:
Nebylo pro nováčky nějak omezené množství založených diskuzí? Tohle je plevelení diskusema o ničem. Tahle je devátá pokud vidím dobře
Nejsou omezené jenom příspěvky? 10 kusů na den? ![]()