Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka
bueee taky mi mizí moje příspěvky před očima
a pak jsem o tom psala, že to mizí, a taky to ihned zmizelo ![]()
pravda, asi za moc nestály, chápu, ale stejně, připadám si paranoidně
Mi se stane, že mi stránka zmizí, když se vrátím, tak ji pak vidím, která tam chvilku nebyla. To se ti taky stává?
Mám týden nový mobil. Na starém se mi to nestávalo. Už jsem si myslela, že tenhle nový je nějaký retardovaný.
@ludmilaadamkova píše:
Kde co mizí?
to ani nejde napsat, protože to napíšu a hned to zmizí
tak pokus
@ludmilaadamkova píše:
Kde co mizí?
V nekterych diskusich mizi vsechny prispevky. A kdyz jsem si stezovala u adminu v Matrixu a zacali jsme diskutovat tam, zmizelo to taky ![]()
@vokishka píše:
V nekterych diskusich mizi vsechny prispevky. A kdyz jsem si stezovala u adminu v Matrixu a zacali jsme diskutovat tam, zmizelo to taky
Tak už je to tady zmizí eMimino a bude
Ale teda myslela bych si, ze u tak celostatne dulezitych webových stranek je porad v pohotovost tym techniku, aby to tu dal dokupy.
@vokishka píše:
V nekterych diskusich mizi vsechny prispevky. A kdyz jsem si stezovala u adminu v Matrixu a zacali jsme diskutovat tam, zmizelo to taky
Vidim, ze pribyvaji prispevky, ale mne se ty novy neukazujou. Asi uz diskutujou jen vyvoleni ![]()
@větvička1 píše:
Vidim, ze pribyvaji prispevky, ale mne se ty novy neukazujou. Asi uz diskutujou jen vyvoleni
žejó
z diskuse Matrix mi zmizelo hned několik příspěvků a pak si jeden nemá připadat jak v Matrixu
@Borrealis píše:
@vokishkažejó
z diskuse Matrix mi zmizelo hned několik příspěvků a pak si jeden nemá připadat jak v Matrixu
Vtipne je to v diskusi o ohni i Ukrajině. Vzdycky, kdyz se tam kouknu, tak je posledni prispevek neco jineho. Ted tam dokonce byly asi tri nove, ovsem uz jsou taky v čudu
@ludmilaadamkova píše:
Tak už je to tady zmizí eMimino a bude
Ježiš neblbni, jak by pak matky dostaly těch 5ooo,– a všecko na co maj nárok ![]()