Mizení stránek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21076
28.7.22 09:54

Dobré ráno,
evidentně se nám systém pěkně sesypal :? Ale naštěstí „jen“ ukládání do mezipaměti. Žádné příspěvky ani nezmizely ani se nesmazaly, bohužel „jen“ nebyly vidět :? Velká omluva všem.

Moc děkujeme za všechna hlášení :palec:. Nasadili jsme opravu, prosím, sledujte s námi, jestli je opět systém stabilní.
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43558
28.7.22 09:55
@vokishka píše:
no hlavně nebylo co editovat :mrgreen:

Ale zrovna ten příspěvek, kde jsem chtěla opravit chybu, ten se zobrazil, ale opravit to nešlo, pak později jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40108
28.7.22 09:55
@Betty MacDonald píše:
@admin u mě mizí skoro všechno už 2 dny. Sednu k tlf, chci si přečíst, co novýho a v polovině diskuzí zmizí poslední stránky. A ráno nešlo editovat.

ja teda taky porad nevidim vsechno. Asi mi to specialne filtruji :P Treba v diskuzi o hrenskem pozaru nemuzu precist prispevky Matkybagristy :,( :,( @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66516
28.7.22 09:56
@AvajBr píše:
ja teda taky porad nevidim vsechno. Asi mi to specialne filtruji :P Treba v diskuzi o hrenskem pozaru nemuzu precist prispevky Matkybagristy :,( :,( @admin

asi to systém zhodnotil tak, že ty její příspěvky ani nestály za to a o nic jsi nepřišla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43558
@AvajBr píše:
ja teda taky porad nevidim vsechno. Asi mi to specialne filtruji :P Treba v diskuzi o hrenskem pozaru nemuzu precist prispevky Matkybagristy :,( :,( @admin

Já je tam taky nemám, asi nejsme hodny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076

@AvajBr

Která diskuze? Prosím o link, rovnou koukneme.
Díky, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40108
28.7.22 10:00
@admin píše:
@AvajBrKterá diskuze? Prosím o link, rovnou koukneme.
Díky, Jitka

https://www.emimino.cz/…ankovani/28/
tato diskuze, Bagristova tam pise, ze se ji pridal dokonce 2×, my ho nevidime ani jednou. Pocitam, ze by mel byt prave na te strance 27 nebo 28 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152117
28.7.22 10:36
@Borrealis píše:
neee vůbec to není jak v blázinci8)

Já si tak včera připadala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
28.7.22 10:53

@AvajBr

Ověřim si u MatkyBagristy teorii, že poté, co v diskuzi uviděla příspěvek 2×, tak ho smazala, čímž odstranila originál… :think: Zatím teorie, dám vědět.
Stále ověřujeme, zda jsou diskuze stabilní, pokud na cokoliv narazíte, prosím, dejte nám vědět.
Děkujeme,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.22 13:17

Zase mizí a přeskakují stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
29.7.22 16:08

@Kelsey

Můžete ověřit, že i nyní? Nasadili jsme další opravu. Pokud narazíte na problém, prosím o konkrétní odkaz na diskuzi, moc díky za pomoc,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.22 19:52

@vokishka tak to čumím..a mě bylo divný proč mi nejde vidět můj příspěvek..sem tu prvně.. DOBŘE že ste to napsali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová