Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno,
evidentně se nám systém pěkně sesypal
Ale naštěstí „jen“ ukládání do mezipaměti. Žádné příspěvky ani nezmizely ani se nesmazaly, bohužel „jen“ nebyly vidět
Velká omluva všem.
Moc děkujeme za všechna hlášení
. Nasadili jsme opravu, prosím, sledujte s námi, jestli je opět systém stabilní.
Jitka ![]()
@vokishka píše:
no hlavně nebylo co editovat
Ale zrovna ten příspěvek, kde jsem chtěla opravit chybu, ten se zobrazil, ale opravit to nešlo, pak později jo.
@Betty MacDonald píše:
@admin u mě mizí skoro všechno už 2 dny. Sednu k tlf, chci si přečíst, co novýho a v polovině diskuzí zmizí poslední stránky. A ráno nešlo editovat.
ja teda taky porad nevidim vsechno. Asi mi to specialne filtruji
Treba v diskuzi o hrenskem pozaru nemuzu precist prispevky Matkybagristy
@admin
@AvajBr píše:
ja teda taky porad nevidim vsechno. Asi mi to specialne filtrujiTreba v diskuzi o hrenskem pozaru nemuzu precist prispevky Matkybagristy
![]()
@admin
asi to systém zhodnotil tak, že ty její příspěvky ani nestály za to a o nic jsi nepřišla ![]()
@AvajBr píše:
ja teda taky porad nevidim vsechno. Asi mi to specialne filtrujiTreba v diskuzi o hrenskem pozaru nemuzu precist prispevky Matkybagristy
![]()
@admin
Já je tam taky nemám, asi nejsme hodny ![]()
@admin píše:
@AvajBrKterá diskuze? Prosím o link, rovnou koukneme.
Díky, Jitka
https://www.emimino.cz/…ankovani/28/
tato diskuze, Bagristova tam pise, ze se ji pridal dokonce 2×, my ho nevidime ani jednou. Pocitam, ze by mel byt prave na te strance 27 nebo 28 ![]()
@Borrealis píše:
neee vůbec to není jak v blázinci
Já si tak včera připadala.
Ověřim si u MatkyBagristy teorii, že poté, co v diskuzi uviděla příspěvek 2×, tak ho smazala, čímž odstranila originál…
Zatím teorie, dám vědět.
Stále ověřujeme, zda jsou diskuze stabilní, pokud na cokoliv narazíte, prosím, dejte nám vědět.
Děkujeme,
Jitka ![]()
Můžete ověřit, že i nyní? Nasadili jsme další opravu. Pokud narazíte na problém, prosím o konkrétní odkaz na diskuzi, moc díky za pomoc,
Jitka ![]()
@vokishka tak to čumím..a mě bylo divný proč mi nejde vidět můj příspěvek..sem tu prvně.. DOBŘE že ste to napsali…