Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak nic… končím stranou 4, tak snad admin píše, že se na tom pracuje.
@Betty MacDonald Neboj, dneska to začalo zlobit mě. Nezobrazují se nové příspěvky, zakladájící příspěvek je na 3. stránce a tak podobně…
A sni smazání sušenek nepomohlo. ![]()
@Betty MacDonald píše:
Tak to je mazeca já jsem zrovna včera o to přišla
já jsem sem napsala asi před půl hodinou adminovi, že mi zmizela stránka a můj příspěvek v diskusi „blbá pracovní doba“ - a zmizel i tento můj příspěvek
![]()
Ach jo, pořád to zlobí, chci v diskuzi kliknout na nové příspěvky a zobrazí se mi vždy první stránka.
To je jak nějaká hra pro děti, s každým nové pridanym příspěvkem, se objeví ke čtení jeden starý příspěvek. A jde to hezky popořadě. Jenom nevidím ty nejnovější
Ale to je jen malý nepodstatný detail ![]()
@admin, pokud jste tady reagovali s nějakým vysvětlením potíží, zkuste založit novou diskuzi. Úvodní příspěvky většinou nezmizí, takže si to uživatelé budou moct přečíst ![]()
@AvajBr píše:
Ti este spi.
už se tu pokoušeli dát příspěvěk, ale nečekaně jim taky zmizel ![]()
Sakryš, to se nám to ale sesypalo..
Opravujeme, děkujeme všem za hlášení, pracujeme na opravě.
Jitka ![]()
Dobrý deň,
tak už by malo byť všetko v poriadku. Príspevky neboli zmazané, iba ich nebolo vidieť. Ďakujeme za trpezlivosť a hlásenia. ![]()
Kristína ![]()
@admin u mě mizí skoro všechno už 2 dny. Sednu k tlf, chci si přečíst, co novýho a v polovině diskuzí zmizí poslední stránky. A ráno nešlo editovat.
@Betty MacDonald píše:
@admin u mě mizí skoro všechno už 2 dny. Sednu k tlf, chci si přečíst, co novýho a v polovině diskuzí zmizí poslední stránky. A ráno nešlo editovat.
no hlavně nebylo co editovat ![]()