Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Harley 1 píše:
Už mě začíná štvát jak tu všichni když napíšete více než 2diskuze mají problém. Ano dvě byli o dceři kamarádky jasná o jménech pro dítě a potom jaký doporučujeme adventní kalendář. Nevidím v tom problém. a jestli má někdo připomínku ať mi napiše sem. a ne do diskuse kde těším problém.
ztratily se ti čárky z klávesnice?
Ahoj, musíš počítat i s negativními názory, asi tak. Tak nohy nahoru, naučit se lépe gramatiku a žádný stres.
@Lu66 píše:
Ahoj, musíš počítat i s negativními názory, asi tak. Tak nohy nahoru, naučit se lépe gramatiku a žádný stres.
Spíš pravopis.
@Lu66 teď nevím jestli se z Emimina nemám rovnou odhlásit nebo jestli tu mám ještě zkusit být. Mně tu stejně nikdo nemá rád
![]()
@Russet píše:
Spíš pravopis.
Taky. Smutné na tom je, že tato osoba má ještě dceru. Pak se nedivím že děti neumí ani psát, když je to nikdo ( kromě učitelů ) nenaučí. ![]()
@Harley 1 píše:
@Lu66 teď nevím jestli se z Emimina nemám rovnou odhlásit nebo jestli tu mám ještě zkusit být. Mně tu stejně nikdo nemá rád![]()
Nebuď tolik vztahovačná, jen nepočítej s tím že každý s tebou se vším bude souhlasit.
@Lu66 píše:
Taky. Smutné na tom je, že tato osoba má ještě dceru. Pak se nedivím že děti neumí ani psát, když je to nikdo ( kromě učitelů ) nenaučí.
tato osoba nemá dceru, tato osoba je troll, možná je to ta dcera
@stinga píše:
tato osoba nemá dceru, tato osoba je troll, možná je to ta dcera
no však v jedné diskuzi se zmiňuje o 13 leté dceři. Ale i mě přijde moc založit za den okolo 10 diskuzí ![]()
edit: psala o jiné dceři. Moje chyba ![]()
A kdyby to někoho zajímalo nepsala jsi mu žádné své dceři ale o dceři kamarádky
![]()
@Harley 1 píše:
A kdyby to někoho zajímalo nepsala jsi mu žádné své dceři ale o dceři kamarádky![]()
a důvod založení 13 diskusí za den je jaký?
@Harley 1 píše:
Promiňte asi jsem moc přecitlivělá![]()
V poho, nikdo není dokonalý. ![]()
@stinga většina nebyla o dceři kamarádky ale o vánocích, trzích, kalendářích a přáních
![]()
@Harley 1 píše:
@stinga většina nebyla o dceři kamarádky ale o vánocích, trzích, kalendářích a přáních![]()
já vím o čem jsou, já se tě ptám, proč jsi založila 13 diskusí za den?
@Harley 1 píše:
Promiňte asi jsem moc přecitlivělá![]()
Očividně