Lidl nakupování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nevím, jaké konkrétní saty, ale Lidl z dospělé i dětské módy mám zkušenost, že je vše o číslo větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě tedy zase vše sedí přesně. Kupuji M/L a sedí vždy. Ale je fakt, že dítku beru o číslo menší, jinak by se v tom ztratilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám opačný problém. Bundu a kalhoty jsem si objednala ve vel. 40 naschvál o číslo větší a byly mi malé. Přitom mám vel. 38. Já co si kupovala před časem dlouhé šaty az na zem tak jsem brala 42vel. A ty mi seděli. Nakupují v různých obchodech. Klidně i do dětské 176cm se vejdu. Ale Lidl prostě na mě velikostmi nesedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem si koupila saty v Lidlu 2× a vzdycky to byl hroznej pytel kterej se mi nelibil
vzala bych o cislo mensi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dospělá velikost seděla (ale nekupovala jsem teď šaty), dětská velikost byla vždy o velikost větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dle meho je o cislo vetsi…kdyz ale nevim, beru dve cisla a jedno pak donesu na PPL parcel shop - bezplatne vraceni. Behem par dni mam penize zpet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nemáš dosud zkušenosti, tak je to fakt loterie. Já bych měla mít L, ale trika beru určitě S a jedno sportovní tílko jsem musela vyměnit za XS, protože mi úplně vlála ramínka. Šaty ber určitě menší, ty jejich střihy jsou takové rovné beztvaré, ať to nemáš jak stan.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukacka123 děkuji, paráda že je tahle možnost. Štve mě že to nejde vrátit na prodejnu když objednáváš
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kukacka123 děkuji, paráda že je tahle možnost. Štve mě že to nejde vrátit na prodejnu když objednáváš![]()
Jo, to je skoda bohuzel. U me teda jedno, mam Lidl daleko zatim no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Kukacka123 děkuji, paráda že je tahle možnost. Štve mě že to nejde vrátit na prodejnu když objednáváš![]()
nech si zavolat vedoucí, jít by to mělo, u nás není problém., oni to přepošlou na eshop a ty ti pak vrátí peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych koupit malý z Lidlu jak byla edice šmoulové či ovoce ale celou sedící ale kdo by měl i s tou krabici na zandavani za nabídky dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kupoval někdo tento týden v Lidlu šaty? Jak odpovídají velikosti skutečnosti?
Dospělá taky někdy nesedí, jakou chceš velikost?
- Citovat
- Upravit
Ahoj obnovuji, sice trochu o něčem jiném, ale patří to do Lidlu, všimla jsem si, že už jde přes eshop objednat i potraviny apod máte s tím někdo zkušenost? Díky Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupoval někdo tento týden v Lidlu šaty? Jak odpovídají velikosti skutečnosti?