Práce v Lidlu – jaké máte zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
l
Zeptám se, jak jsou tam holky pokladní spokojené, vím že dělají vše. Jak je to s těmi směnami, i když asi záleží na pobočce.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zeptám se, jak jsou tam holky pokladní spokojené, vím že dělají vše. Jak je to s těmi směnami, i když asi záleží na pobočce.
Momentálně jsem tam měsíc, takže chvilku. Naše vedoucí je vstřícná. Nabídla mi výběr z 30 nebo 20 hodinového úvazku týdně. Nemůžu chodit na všechny směny (hlavně ne ranní), ale nějak jsme se dohodly. Nevím, jestli to tak chodí všude… Jinak práce je to normální jak v obchodě. Do Lidlu většinou chodí dost lidí, tak člověk prostě musí makat. To se přece dá čekat ![]()
- Citovat
- Upravit
Ii
Makat se nebojím spíš mám obavy co ty směny. Ať trochu vidím děti momentálně odcházím zprace kvůli penězům mám 12.500 čistého a holky my jdou na střední. Recenze nejsou moc dobré
- Citovat
- Upravit
Já kdysi v olomouckém Lidlu vydržela přesně 3 měsíce a pak jsem zdrhla
![]()
pro mě to práce rozhodně není, jsem menší a drobnější postavy, takže tahat ráno v 5 hodin bedny s ovocem a zeleninou není nic pro mě. Měla jsem problém i dosáhnout na vyšší patra regálů, takže pro vybalování a skládání zboží docela handicap..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dělá tu někdo v Lidlu. Spokojenost nebo ne.