Like house - názor

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
396
20.6.21 10:14

Like house - názor

Dobré dopoledne,
dámy, mám na Vás dotaz. Znáte tu reality show Like house? Díváte se na ni a jaké máte na to názory?
Já viděla jeden díl, ten, jak se koukali všichni na hokej. Viděla jsem pár minut a musela jsem to vypnout, moc mě to nenadchlo. Ale chápu, že se to druhým může líbit. Proto se ptám Vás, jak to vidíte. Like house, jak se mi zdá, je v poslední době velké boom.
Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19977
20.6.21 10:19

@Mia2020 neznam nikoho kdo by na tu pic… koukal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.6.21 10:30

Nekoukám a neznám nikoho, kdo na to kouka - ptala jsem se i mladší sestry, která je nejspíše cílovka (teenager) a taky na to nekouká, naopak to označila za děsnou kravinu a prý na to spíše koukají malé děti pod 13 let, nikdo jiný ne…já neviděla ani jeden díl a ani vidět nechci, co tak někdy vidím z reklam, tak je to asi tedy pořádná blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
20.6.21 10:35

Já viděla jen pár titulků článků, no děkuju nechci, pro mě je odpad i Výměna manželek, tohle je podle všeho ještě mnohem trapnější. Nikdo koho znám se na to nedívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
20.6.21 10:46
@Mia2020 píše:
Dobré dopoledne,
dámy, mám na Vás dotaz. Znáte tu reality show Like house? Díváte se na ni a jaké máte na to názory?
Já viděla jeden díl, ten, jak se koukali všichni na hokej. Viděla jsem pár minut a musela jsem to vypnout, moc mě to nenadchlo. Ale chápu, že se to druhým může líbit. Proto se ptám Vás, jak to vidíte. Like house, jak se mi zdá, je v poslední době velké boom.
Moc děkuji za odpověď.

Neznám nikoho, kdo by se na takovou blbost díval, možná jen někdo s IQ 30 a níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
20.6.21 11:00
@Mia2020 píše:
Dobré dopoledne,
Moc děkuji za odpověď.

Absoulutni dno. Nejvice me bavi, kdyz se ve svych medailoncich oznacuji za umelce. Nize uz klesnout nelze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.6.21 11:02

Už podle názvu „odpad“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.6.21 11:08

Kravina. Moje pubertální dcera se dívala na několik dílů, jak hodně pršelo. Jak se udělalo venku hezky. Tak nemá čas. Protože chtějí odpoledne někam vyrazit nebo se plácají ve vodě. Už na tu blbost úplně zapomněla. I ve družině jsem poslouchala, že se o tom děcka baví. A to stejné. Jak nastalo venku teplo. Tak nemají na televizi čas a řeší jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.6.21 11:10

Na to snad kouka jen teen generace a ani to ne.

Třeba me třináctiletého dite to absolutně netankuje…

A jestli ma to kouka dospěly jedinec, tak to o jeho iq dost vypovídá..

• Citovat
  • Upravit
20821
20.6.21 11:12
@lachtanice86 píše:
@Mia2020 neznam nikoho kdo by na tu pic… koukal

Přesně tak. Absolutně nikdo. Neeeebo se lidi nechcou přiznat k takové uchylarne. Stejně jako když si objednáva člověk nošený kalhotky na čichání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.6.21 11:47

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15094
20.6.21 12:22

Odpad, dno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.6.21 12:47

Ty lidi co tam jsou neznám a posledně co jsem se v bulváru koukala na nějaký video s hádkou, tak mi to přišlo jako špatný herecký výkon. Ale zajímalo by mě, jestli to je český výmysl, nebo ze zahraničí převzatý pořad, mě to příjde, že jen koupili licenci a prostě to tu vůbec nezapadá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.6.21 13:02

@Mia2020 Nekoukám nevím tedy jestli někdo kouká, neptala jsem se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie