Likvidátor pachu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
806
26.3.11 21:53

likvidátor pachu

Našla jsem firmu, která vyrábí ekologické likvidátory pachu, píší na svých stránkách, že se mohou používat na použité pleny. Máte s tím někdo prosím zkušenost? Zde více info: http://www.likvidatorpachu.cz/index.php?…
Ráda bych věděla, co je obsahem těch výrobků, to jsem zatím nenašla. Díky. C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
26.3.11 22:03
celestad píše:
Našla jsem firmu, která vyrábí ekologické likvidátory pachu, píší na svých stránkách, že se mohou používat na použité pleny. Máte s tím někdo prosím zkušenost? Zde více info: http://www.likvidatorpachu.cz/index.php?…
Ráda bych věděla, co je obsahem těch výrobků, to jsem zatím nenašla. Díky. C.

Zkušenost nemám. O obsahu je tam napsané toto, nic bližšího, ale to jsi asi taky našla:
 http://www.likvidatorpachu.cz/…/pdf/lpc.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
27.3.11 10:18

díky,to jsem nenašla. Hm…nepřipadá mi to moc přírodní, to raději tea tree a nemusím se bát:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
27.3.11 12:51

Ja tedy nevim, jestli je to ten stejny ale ten co mame doma se jmenuje primo LIKVIDATOR PACHU… nemuzu si vynachvalit!!!
Ze zacatku jsem to pouzivala na koberce, kdyz jsme si koupili stenatko - koberce nejdou citit ani malilinko a to jsme meli nehod dost… Ted to pouzivam pokazde, kdyz si mala ublinkne napr. na gauc ci matraci - preci jen to pres prosteradlo a potah prosakne!!! No a v neposledni rade to treba pridam do vody na vytirani nebo myti zachodu, zabrany na vane, nastrikam do tenisek - proste vsude, kde se muze vytvorit pach…
A davam tomuto vyrobku jedna hvezda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
27.3.11 15:07

To bude ono. Já věřím, že je to účinné. Mně jde spíše o to, aby to nebylo chemické pro dítě. Jenže nejsem chemik a nevím přesně co je to tenzid a detergent, jen, že je to v pracích prostředcích:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
27.3.11 19:30

Tak je tam napsané, že je to vodný roztok terpenů a detergentů…terpeny jsou organické sloučeniny rostlinného původu (nebo převážně rostlinného původu), detergent je teda sice syntetický čistící prostředek, ale zase tam uvádějí, že jeho obsah v přípravku je méně než 0,1%, tak to bych byla v klidu a nebála se používat…na druhou stranu, já bych spíš asi zůstala u toho tea-tree olejíčku, aspoň v případě plenek :nevim: (jestli to teda zabírá, to zatím nevím, nemám odzkoušeno, ale tak za měsíc a půl už budu vědět :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
27.3.11 20:41

Děkuji za info. Taky raději zůstanu o tea tree.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.7.17 18:11

Ahoj, já na to nedám dopustit. Je to moje záchrana a ještě ted v létě. Rozhodně dávám přednost tomuto než těch drijákům co se dají běžně koupit v marketu. Výrobcům se to fakt povedlo a reakce psů a koček na přípravek - nulová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí