Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Eemii píše:
Krasny, nahodou. Rikate ji i jinak, nez v zakladnim tvaru?
Jistě
třeba Lýdinka, Liduška, Lída. Lídy.
@Kelsey píše:
Sestry měly hned dostat každá jednu přes papulu. Dokud budou existovat takoví hlupáčci primitivní. Protože to není nic jiného. Jen lidská primitivnost. Budou tyhle předsudky. Jsou to nejspíš dospělé dámy a mají se podle toho chovat. Mi se nelíbí většina našeho kalendáře a taky se dětem nevysmívám, že má nějakou naší ohranou pecku.
Jenže vždycky existovali a existovat budou.
Samozřejmě to souvisí s inteligencí a výchovou, ale tak už to v životě chodí, že lidé nejsou na stejné úrovni. Svět bohužel nenapravíš. Naše dítě si ve škole protrpělo své, a ani to nebyla žádná Lilith. Naštěstí mi odpustilo. ![]()
@Atisia píše:
To je u každého jménakaždýmu se líbí něco co druhými přijde směšný. Hold to tak je. Já si taky užila svoje.
![]()
když se mi narodila dcera tak se taky sestry divily. Čert ví co říkaly na sesterne.
Zrovna sestry v porodnici mi jméno chválily. Ale děti na základce to holt viděly jinak.
Bylo to zlé, užili jsme si psycho. Dnes bych moc neexperimentovala. Prostě Jarča a nazdar. ![]()
@Atisia píše:
Lýdie
Lydie nebo Lydia je moc pěkné jméno.
To kvůli těm vložkám? ![]()
@Atisia píše:
Lýdie
Lýdie je moc hezké! Zrovna večera jsme si říkala, poté co jsem potkala další holčičku téhož jména jako má dcera, že jsem měla být víc originální a že třeba Lýdie by se mi líbila. Znám jen jednu, již dospělou.
LILITH je jméno prastarého démona. Bez ohledu na „víru“, volat démona jménem není vhodné. A pojmenovat po něm dítě…
@Morrígan Ní_Boii píše:
Lydie nebo Lydia je moc pěkné jméno.To kvůli těm vložkám?
Tak ty mě nenapadli. Spíš pohádka za humny je drak. Já chtěla Lidušku.
Takových tancem co máj jméno je hodně.
Ellie třeba, Adam, Petry, Milena, Milka, Jarmila… ![]()