Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Linecké slepím marmeládou a nikdy necukrují ani hned ani pak.. to se má??
Většinou vůbec, někdy na talíři, ať tam ten cukr je vidět, když ho tam chci dát
Ne, cukr na linecké nedávám vůbec. Je to sice hezké na pohled. Ale nedělám to. Stačí, že je cukr v těstě a v marmeládě nebo prostě v náplni.
Celý život jsem žila s tim, ze se linecké necukruje. Ted co mam kavarnu jsem zjistila, ze se to ma. Tak to dělám až pred servisem. Ted mi je učni e pocukrovala hned a trochu se to rozpilo s marmeládou, ale žádný velký průšvih.
Necukruji. Doma jsme to delali, ve vlastní domácnosti jsem to odbourala, bylo to už moc preslazene. Rohlíčky jsme zase obalovali ještě horké, tak to taky nedělám. Nesnáším tu vrstvu cukru na nich.
@Kelsey1 píše: Více
Hezké na pohled, jo? Zajímavý názor, mně to právě přijde hezčí bez cukru, lépe tak vynikne barevný kontrast mezi světlým těstem a barevnou marmeládou.
Jinak já necukruju, nesnáším sahat na jakékoliv pocukrované cukroví. A jak píšeš, cukru je dost vevnitř, tak proč ho dávat ještě navrch.
Příspěvek upraven 12.12.24 v 20:59
@iila píše: Více
Mamka taky vždy lehce posypala cukrem na talíři, ale bylo vždy vše hezky vidět ![]()
Nedělám. I když se to u nás dělá. V podstatě se obalovalo všechno. Mě to přijde až moc.
Dobrý den, jestli děláte už teď linecké, tak cukrujete ho hned a nebo ho cukrujete až při podávání?