Linecké těsto kupované

4085
2.12.20 09:19

Linecke těsto kupovane

Z nedostatku času chci letos těsto koupit. Mate zkušenost které je dobre? Na netu je celkem velká nabídka lineckych test :think: Děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
2.12.20 09:23
@WmarliesW píše:
Z nedostatku času chci letos těsto koupit. Mate zkušenost které je dobre? Na netu je celkem velká nabídka lineckych test :think: Děkuji všem :kytka:

Hele, já vždycky vezmu to, co mají v obchodě, kde zrovna nakupuji, a přijde mi to všechno dost stejné, zvlášť, když si to slepíš oblíbenou marmoškou/nutelou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
2.12.20 09:43

@WmarliesW mrkla bych na složení, le zrovna udělat těsto je to nejmenší. Kupované má dlouhou záruku takže to složení bude dost hrůza :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35533
2.12.20 09:45

Udelat testo nezabere skoro zadny cas a vis, co v nem mas a bude i o dost lepe chutnat.
Ve srovnani s casem, ktery stravis vykrajovanim, pecenim a lepenim, neni skoro zadna uspora testo koupit. Naopak, prislo by mi lito investovat tolik casu do neceho, co bude chutnat o dost hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
2.12.20 09:46

To složení moc chutně nevypadá :jazyk: https://www.rohlik.cz/…hotova-testa?… . Vždyt má mít v sobě pár surovin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.20 09:47
@Markéta80 píše:
@WmarliesW mrkla bych na složení, le zrovna udělat těsto je to nejmenší. Kupované má dlouhou záruku takže to složení bude dost hrůza :?

Taky si myslím, že ta úspora času nebude taková… Jako koupit hotové upečené asi úspora času bude, ale co jsem měla možnost ochutnat, tak teda celkem děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
2.12.20 09:50

@DoktorkaZorkaHorká stačí se kouknout na složení a nic chutného v tom prostě není a i ta barva těsta je prostě jiná. Domácí je krásně žluté a kupované je něco mezi bílou a smetanovou barvou :jazyk: U nás se to nejí takže jediné co dělám jsou plněné košíčky, ty se sní rychle :mrgreen: A právě linecké těsto je hotové hned, většinou ho nechám zamíchat v pekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16415

Vykašli se na to, to už radši kup hotové nazdobené cukroví, když už chceš cukroví z margarínu.
Smíchat mouku, máslo a cukr v poměru 3:2:1 a k tomu dohodit žloutek a zamíchat je otázka chvilky (možná ti to zabere méně času než číst etikety v krámě a porovnávat, který shit si vybrat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265

@WmarliesW než kupovat těsto a pak doma z toho péct, tak bych radši celé to upečení cukroví někomu zadala. Koupením těsta čas nešetříš. Jsou i cukrárny, kde pecou z kvalit och siorvin. My letos budeme objednali v Cafe Imperial. Jen jednu nebo dvě krabičky na stůl, moc to nejíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
2.12.20 09:51

To uz bych radsi koupila nekde uplne hotove..mama delala z kupovaneho a vzdy to bylo hnusny a linecky to nikdy ani nepripominalo..a jak stoji vyse, to testo udelat zabere nejmin casu ze vseho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.12.20 09:57

Podle složení. Brala bych to, co má krátkou trvanlivost a tuk máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.12.20 09:57
@Melodie91 píše:
To uz bych radsi koupila nekde uplne hotove..mama delala z kupovaneho a vzdy to bylo hnusny a linecky to nikdy ani nepripominalo..a jak stoji vyse, to testo udelat zabere nejmin casu ze vseho

Zajímavé, u nás vždycky zmizí mezi prvním a dokonce i u návštěv a ve škole mívá největší úspěch :) Už jsem byla párkrát postavená před nepříjemnou otázku, zda poskytnu recept :pankac: Já tedy kupuju z toho důvodu, že peču spousty jiného cukroví a právě to linecké se mi vždy domácí nějak drolilo, lámalo atd., tak jsem jeden rok zkusila koupit a od té doby kupuju. Nám nejde o úsporu času spíš jako fakt, že děti chtějí vykrajovat a já to tak mám bez práce :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
2.12.20 09:59

@Rachel_cz na kolik to tam vyjde? Ale jo od nich to bude kvalitní :palec: Malá řekla že hlavně aby byly košíčky, velká vánočka a hodně moc řízků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.12.20 10:15

Kupovala jsem před pár lety od paní na trzích, měla ho domácí z másla. Myslím, že teď před Vánoci bude nabídka udělaných domácích těst celkem slušná, vyskytují se někde i na farmářských trzích nebo poptat na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
2.12.20 10:18
@unuděná píše:
Zajímavé, u nás vždycky zmizí mezi prvním a dokonce i u návštěv a ve škole mívá největší úspěch :) Už jsem byla párkrát postavená před nepříjemnou otázku, zda poskytnu recept :pankac: Já tedy kupuju z toho důvodu, že peču spousty jiného cukroví a právě to linecké se mi vždy domácí nějak drolilo, lámalo atd., tak jsem jeden rok zkusila koupit a od té doby kupuju. Nám nejde o úsporu času spíš jako fakt, že děti chtějí vykrajovat a já to tak mám bez práce :mrgreen: :mavam:

A jake kupujes? 8o ja si fakt pamatuju, ze to byl hnus..suche a takove bez chuti…absolutne nesrovnatelne..ja mam linecke uplne nejradsi a tohle od mamy des bes, to se vzdycky snedlo jako prvni cokoli jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí