Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Z nedostatku času chci letos těsto koupit. Mate zkušenost které je dobre? Na netu je celkem velká nabídka lineckych test
Děkuji všem ![]()
@WmarliesW píše:
Z nedostatku času chci letos těsto koupit. Mate zkušenost které je dobre? Na netu je celkem velká nabídka lineckych testDěkuji všem
Hele, já vždycky vezmu to, co mají v obchodě, kde zrovna nakupuji, a přijde mi to všechno dost stejné, zvlášť, když si to slepíš oblíbenou marmoškou/nutelou ![]()
@WmarliesW mrkla bych na složení, le zrovna udělat těsto je to nejmenší. Kupované má dlouhou záruku takže to složení bude dost hrůza ![]()
Udelat testo nezabere skoro zadny cas a vis, co v nem mas a bude i o dost lepe chutnat.
Ve srovnani s casem, ktery stravis vykrajovanim, pecenim a lepenim, neni skoro zadna uspora testo koupit. Naopak, prislo by mi lito investovat tolik casu do neceho, co bude chutnat o dost hur.
To složení moc chutně nevypadá
https://www.rohlik.cz/…hotova-testa?… . Vždyt má mít v sobě pár surovin ![]()
@Markéta80 píše:
@WmarliesW mrkla bych na složení, le zrovna udělat těsto je to nejmenší. Kupované má dlouhou záruku takže to složení bude dost hrůza
Taky si myslím, že ta úspora času nebude taková… Jako koupit hotové upečené asi úspora času bude, ale co jsem měla možnost ochutnat, tak teda celkem děs…
@DoktorkaZorkaHorká stačí se kouknout na složení a nic chutného v tom prostě není a i ta barva těsta je prostě jiná. Domácí je krásně žluté a kupované je něco mezi bílou a smetanovou barvou
U nás se to nejí takže jediné co dělám jsou plněné košíčky, ty se sní rychle
A právě linecké těsto je hotové hned, většinou ho nechám zamíchat v pekárně.
Vykašli se na to, to už radši kup hotové nazdobené cukroví, když už chceš cukroví z margarínu.
Smíchat mouku, máslo a cukr v poměru 3:2:1 a k tomu dohodit žloutek a zamíchat je otázka chvilky (možná ti to zabere méně času než číst etikety v krámě a porovnávat, který shit si vybrat).
@WmarliesW než kupovat těsto a pak doma z toho péct, tak bych radši celé to upečení cukroví někomu zadala. Koupením těsta čas nešetříš. Jsou i cukrárny, kde pecou z kvalit och siorvin. My letos budeme objednali v Cafe Imperial. Jen jednu nebo dvě krabičky na stůl, moc to nejíme.
To uz bych radsi koupila nekde uplne hotove..mama delala z kupovaneho a vzdy to bylo hnusny a linecky to nikdy ani nepripominalo..a jak stoji vyse, to testo udelat zabere nejmin casu ze vseho
Podle složení. Brala bych to, co má krátkou trvanlivost a tuk máslo.
@Melodie91 píše:
To uz bych radsi koupila nekde uplne hotove..mama delala z kupovaneho a vzdy to bylo hnusny a linecky to nikdy ani nepripominalo..a jak stoji vyse, to testo udelat zabere nejmin casu ze vseho
Zajímavé, u nás vždycky zmizí mezi prvním a dokonce i u návštěv a ve škole mívá největší úspěch
Už jsem byla párkrát postavená před nepříjemnou otázku, zda poskytnu recept
Já tedy kupuju z toho důvodu, že peču spousty jiného cukroví a právě to linecké se mi vždy domácí nějak drolilo, lámalo atd., tak jsem jeden rok zkusila koupit a od té doby kupuju. Nám nejde o úsporu času spíš jako fakt, že děti chtějí vykrajovat a já to tak mám bez práce
![]()
@Rachel_cz na kolik to tam vyjde? Ale jo od nich to bude kvalitní
Malá řekla že hlavně aby byly košíčky, velká vánočka a hodně moc řízků ![]()
Kupovala jsem před pár lety od paní na trzích, měla ho domácí z másla. Myslím, že teď před Vánoci bude nabídka udělaných domácích těst celkem slušná, vyskytují se někde i na farmářských trzích nebo poptat na netu ![]()
@unuděná píše:
Zajímavé, u nás vždycky zmizí mezi prvním a dokonce i u návštěv a ve škole mívá největší úspěchUž jsem byla párkrát postavená před nepříjemnou otázku, zda poskytnu recept
Já tedy kupuju z toho důvodu, že peču spousty jiného cukroví a právě to linecké se mi vždy domácí nějak drolilo, lámalo atd., tak jsem jeden rok zkusila koupit a od té doby kupuju. Nám nejde o úsporu času spíš jako fakt, že děti chtějí vykrajovat a já to tak mám bez práce
![]()
A jake kupujes?
ja si fakt pamatuju, ze to byl hnus..suche a takove bez chuti…absolutne nesrovnatelne..ja mam linecke uplne nejradsi a tohle od mamy des bes, to se vzdycky snedlo jako prvni cokoli jineho