Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co se týče oznámení, nám ho vypisuje balíkář. Má ho předtištěné, vypíše jen čas, kdy tu byl a kdy si to můžu vyzvednout.
Může se to lišit, věřila bych tomu, že to funguje „jak kde“.
Monjie píše:
Bohunko, asi jak kde:) vecer se na to manzela zeptam:)
To můžeš. Bydlím na Proseku, pošta Verneřická.
U nás to tak bylo běžné - neměli jsme schránky přístupné zvenčí a balíkář neměl klíče od vchodu.
Nyní nám schránky dali ven, tak uvidíme.
U nás taky oznámení nosí až pošťačka druhý den, kolikrát čekám balík, nejsem dopoledne doma, odpoledne si ho vyzvednu na poště a druhý den mám na ten vyuzvednutý balík ve schránce oznámení.
Balíky nosí taky jen ke schránkám, sice čeká, než oblíknu prcka a sejdeme oba dolů, ale čeká
. A pamatuje si mě osobně, když se potkáme na ulici, kolikrát mi říká „jé, měla jste včera balíček, je na poště“. A před 14 dny, když mi přišel fakt velký balík, mi dole zavonil a říká, odzvoňte mi, donesu vám to nahoru, ať to netaháte s malým a s břichem ![]()
A znovudoručení zdarma v rámci pravidelného doručování už jsem využila mockrát, jak u balíků, tak u doporučených dopisů… Stačí zavolat na poštu a říct si o to.
Ahoj, tak u nás to bylo podobný, pošťačkám se nechtělo zvonit a tak raději vhodily lístek i když jsem byla doma a čekala na ně a nebo kolikrát zapomněly mi balík vlastně přivézt - denně jezdily okolo a pak mi z pošty volali, že u nich mam balík ať si ho přijedu vyzvednout, což mě naštvalo, protože proč bych já si měla přijet pro balík, když mi ho měla přivézt pošta, která jela okolo a nezastavili? Tudíž se ani s lístečkem neobtěžovaly. Jednou se teda vrátily, ale to bylo keců! Lísteček ve schránce taky kolikrát nebyl a když něco nečekanýho přišlo, tak to pro nás bylo docela překvapením. Člověk se musí pořád rozčilovat, aby tu práci dělali pořádně, když už jsou za to placeni. Neřikam donést až do domu, to jsem po nich nikdy nechtěla, navíc máme zamčenou branku, takže by se ani nedostaly, takže zastavěj před brankou, zazvoněj a já odemknu a balík si převezmu. S poštou mám nemálo špatných zkušeností a proto jsem teď docela VIP osoba, protože jsem tam věčně chodila se stížnostmi (viz. diskuze se ztraceným balíkem, který se naštěstí po měsíci našel).
Co jsme dřív bydleli, tak jezdily 2 pošťačky s jedním autem a rozvážely jak balíky, tak psaní. Teď co bydlíme, tak tu chodí jedna, která roznáší psaná a pak tamty 2 co jezdí s balíky, ale vždy dávají lístek do schránky ty, který balík mají. Pokud je balík poškozen, tak zůstává na poště a pošťačka, která roznáší psaní přinese i lístek.
Pettulle píše:
Co jsme dřív bydleli, tak jezdily 2 pošťačky s jedním autem a rozvážely jak balíky, tak psaní.
Takhle to máme taky. Vozí i objemnější balíky, i žehlící prkno mi přivezly. Ale na vesnici se to dělá asi jinak než ve městě…
U nás je to třeba i tím, že balíky vozí autem, a z té strany domu nejsou schránky, takže to oznámení nemá kam hodit. Pošťačka chodí pěšky ze strany, kde jsou schránky, takže to tam druhý den nahází…
BohunkaP píše:jizvíková píše:
oznameni o baliku nosi az nasledujici prac den postacka, balikar je nenechavaTo není pravda.
Byla jsem osobně svědkem toho, jak ho náš balíkář sousedce vypisoval. I mně ho vypisuje, nejsem-li doma - už jsme se „seznámili“, takže záměna není možná.
Nebo možná jak kde.
I já pokaždé, když čekám balík a tak najdu lítek ještě týž den ve schránce…jenže u nás balíky a pošťačka chodí dopoledne, kdy jsem doma pořád
A zž mnohokrát se stalo, že se pošták „nedozvodnil“ a u nás na poště jsou tak strašně příjemný
že se mi tam fakt nechtělo. Občas mi umí zpříjemnit den…kor když se mi to jednou stalo 2× v týdnu za sebou a měla jsem nemocnou dcerku, takže jsem doma byla.
![]()
petrusepetrus píše:Musím si postěžovat!!!V pátek mi přišel balík,pošťák mi ho donesl až domů,funěl do schodů…
Měl mi přijít ještě jeden,tak jsem dneska té paní volala,kdeže balík mám.Podle čísla z podacího lístku mi zjistila,že balík je na poště,protože se na mě pošťák v pátek nedozvonil![]()
![]()
A ten šmejd nedal ani lístek do schránky!!!
Můžu si na něj stěžovat???
Lístek o tom, že máš na poště uložený balík, nedává ten doručovatel, co ti balík přiveze,u nás ho dává až druhý den pošťačka s běžnou poštou.
A já si taky ztěžovala, takhle jsem to měla před Vánoci, ani se neobtěžoval zazvonit, a to k nám do vchodu každý den něco vozí!
Můžeš si stěžovat, ale nestojí to za nic. Oni ti nedokážou, že tam fakt nezvonil, nebo že nehodil výzvu. Toto sem řešila, když mi byl vrácenej balík do Austrálie, takže jsem zbytečně platila 500,– za poštu. Nikdo nezvonil, žádná výzva. Tak sem šla na poštu a tam nic. Pak jsem se emailem dozveděla, že můj balík se vrátil nevyzvednutý do Austrálie a musela jsem platit poštovný znovu, sem do ČR. Všechno bylo nafocené, razítko a dokonce jméno soručovatelky. Ale na poště nic, jen ji pokárají a to poštovný mi neproplatili. Tak sem napsala dopis okresnímu ředitelovi…a to bylo jen..velice se omlouváme..bla bla bla..Ještě mě dorazilo, že to byl balík o hm 2 kg a větších rozměrů, no oni to zařadili mezi listovní služby a ne balíkový ![]()
U nás napíše ručně výzvu doručovatel balíků a ne pošťačka, to záleží asi na tom, jak jsou schránký umístěný. Jestli zvenku nebo vevnitř…nebo máte jiný systém.
U nás dá oznámení i balíkář,ale musí se dostat do vchodu ke schránce,když se tam nedostane nosí ho druhý den dopučovatelka dopisů.Také jsem si jednou byla ztěžovat čekala jsem na balík a nikdo nezazvonil a ve schránce oznámení tak od té doby k nám jezdí už nějaký jiný balíkář a ty jsou ochotný.I si se mnou občas flirtne ![]()
Také se zapojím do diskuze.
Takže za prvé je důležité pro doručování mít dobře a čitelně označený zvonek,pošt.schránku a byt(u bytů,doručování do rodinných domů je trošku jiné)Za druhé je pošta povinna doručovat do 4.tého patra bez výtahu.Balíkový doručovatel v případě,že není budova otevřena,vypíše výzvu,oznámení o doručení a pod. a předá k doručení listovní doručovatelce příslušné dodací pošty.Ta následující den vhodí výzvu do označené schránky.Takhle by to mělo fungovat.Ovšem pošťáci jsou také lidi,takže sto lidí,sto povah.Samozřejmě jsou stížnosti oprávněné i neoprávněné,právě proto,že lidé čekají zásilku,ale nenamáhají se označit se na schránce.Jsou také zásilky,které se přímo ukládají a jen se oznamují.Také záleží jak zásilku podal odesílatel.
U většiny zásilek je možné opakované dodání,které je zdarma popř. kurýrní služba,která je zpoplatněna.
Nikoho neobhajuji ani na nikoho nenadávám.Sama jsem si několikrát stěžovala na špatné doručování v místě bydliště a sama jsem na poště pracovala. ![]()
Stížností si asi moc nepomůžeš, přesně jak už tu někdo psal nedokážou mu, jestli zvonil nebo ne. Mám se stížnostmi na českou poštu už své zkušenosti
V bývalém bydlišti jsem taky řešila, že mi pošťačka vždy jen hodila lístek, že jsem nebyla doma a nezvonila. Bylo to v období, kdy jsem doma byla - v šestinedělí, po císaři, byt ve 3.patře a bez výtahu a kočárkárny, takže jsem skutečně doma byla neustále. Ven jsem v té době chodila jen tehdy, když mi někdo pomohl snést po schodech dolů kočár. Zajít na poštu pro balík byl pro mě tehdy docela problém, navíc tam bývaly ukrutné fronty a nechtěla jsem tam čekat bůhví jak dlouho s novorozencem. Takže když se mi to stalo během krátké doby už po třetí, zavolala jsem si na opakované doručení, jenže ani tehdy mi to nedoručili a ve schránce jsem měla další lístek, že nám asi nefunguje zvonek - fungoval, ale dokazujte to! Napsala jsem písemnou stížnost, na kterou mi sdělili, že příslušná pošťačka odmítá tvrzení, že by nikdy nezazvonila, že zvoní vždy, ale že zřejmě nám nefunguje zvonek a že je to výborná pracovnice, se kterou nikdy nebyly problémy atd. atd. Takže prostě tvrzení proti tvrzení, k ničemu taková stížnost není.
Ono jde taky jak na ten zvonek zazvoní.U nás když zazvoní jen na kraj tak to někdy nezvoní musejí zazvonit na prostředek tedy zatlačit.Ono to klidně ve zvonku mohlo být.