Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sexyfraga píše:
Ono jde taky jak na ten zvonek zazvoní.U nás když zazvoní jen na kraj tak to někdy nezvoní musejí zazvonit na prostředek tedy zatlačit.Ono to klidně ve zvonku mohlo být.
Jo, neříkám, že ne. Dokonce si i myslím, že špatně(málo)opravdu zazvonila, minimálně při tom opakovaném doručování. Ale jde o to, že stížnosti jsou v těchto případech opravdu k ničemu. Zrovna minulý týden jsem podávala zase písemnou stížnost, kvůli jinému problému teda, ale odpověď byla skoro stejná jako tehdy.
necetla jsem prispevky,takze napisu jak je to u nas.
Zazvoni,reknou ze maji balik a ja pro nej jdu.
Kdyz byla dcerka miminko,tak jsem rekla,ze mam doma mimi a zda mi ho donesou nahoru,nikdy nebyl zadny problem.
Kdyz doma nejsem,mam listek ve schrance,drive ho nosila postacka az dalsi den.
Myslim ale,ze neni povinnost nosit baliky az ke dverim,to by ta rozvazka trvala pekne dlouho.
Ohledne tveho dotazu-pokud dorucil jeden balik a druhy ne a ani nedal listek,tak bych si ho nechala dovezt nasledujici den a nebo si na postu zasla a zeptala se jak je tohle mozne.. ![]()
pošťák mi měl doručit balíčky 2.Jeden mi donesl,druhej ne,ani se o něm nezmínil a ani mi nedal lísteček do schránky,kterou máme jen pro sebe.Volala jsem na poštu,povinnost to jeho je,ale nejspíš byl opravdu línej jít nahoru podruhé.Pokud prý má balík víc jak 2 kila,donáška funguje.Jeden balík měl kil 10 a tenhle druhej jich má 8.Zítra mi ho bezplatně doručí znovu a prý nejsem jediná,kdo si na něj stěžuje.Že je línej mu řeknu hned zítra,jak ho donese…Jak mi řekl pán z pošty co jsem s ním mluvila,přijde ten samej… ![]()
Alunka píše:petrusepetrus píše:Lístek o tom, že máš na poště uložený balík, nedává ten doručovatel, co ti balík přiveze,u nás ho dává až druhý den pošťačka s běžnou poštou.Musím si postěžovat!!!V pátek mi přišel balík,pošťák mi ho donesl až domů,funěl do schodů…
Měl mi přijít ještě jeden,tak jsem dneska té paní volala,kdeže balík mám.Podle čísla z podacího lístku mi zjistila,že balík je na poště,protože se na mě pošťák v pátek nedozvonil![]()
![]()
A ten šmejd nedal ani lístek do schránky!!!
Můžu si na něj stěžovat???
A já si taky ztěžovala, takhle jsem to měla před Vánoci, ani se neobtěžoval zazvonit, a to k nám do vchodu každý den něco vozí!
Dává ho ten,co balíky doručuje,když ho donese k bytu,má ho předtištěný jen ho podepíšu a pokud nejsem doma taky ho jen přehodí do schránky…
Jana206 píše:
No jelikož jsem 7 let běhala po neskutečně dlouhém oddělení,měla na starost 37 lidí tak vím o čem fyzicky náročná práce je.Pak jsem taky dělala v domově důchodců,7 patrovej panelák,kde imrvére nešli výtahy,takže yyy krát denně sem tam,nahoru,dolu…Pokud na tu práci není,a´ˇt jde dělat něco jiného
A ohledně mého neohrabaného příspěvku…každý máme jinej styl vyjadřování…holt jsem zrovna nesežrala chytrou knihu dneska![]()
Delala jsem chvilku postacku.
baliky ktere nosila postacka tak museli jsme chodit nahoru bez vytahu i s vytahem.To stejne duchody,doporucena posta apod.Takze nedozvoneni se konat nemohlo.Aspon na poste na ktere jsem delala.
Stiznosti se resili !!!!! Resili se ve prospechh zakaznika.Ale toto zalezi na kazde vedouci posty…
ja uz si taky stezovala parkrat.Parkrat jsem upozornila holky za prepazkou jednou jsem udelala ostudu u vedouci.Posta mi jednu dobu posilala postu zpet i pres KRASNE OZNACENOU SCHRANKU,A ZVONKY!!!!Od te doby se to neopakovalo a davaji si pozor i na to ze mi posta zustava na poste.
kattkka píše:
Naše pošťačka je fajne ženská,ta si i chvylku popovídá když mi něco nese doporučeně.Ale na něm je vidět,že je evidentně línej…Balík se sedačkou pro malou mi omlátil o co se dalo,vztekle ho hodil na zem a nebyl schopen mi ani říct dobrý den,natož nashledanou,což si myslím,že je dneska zcela běžná fráze a ba přímo slušnost…
No zítra si ho vychutnám,za donášku balíku se platí,je to v poštovném,tak nevím proč bych si stěžovat nemohla
A nehledě na to,že kdyby řekl,že mám dole ještě jeden balík,klidně bych si pro něj dolů došla…
Petro myslím,že to dost hrotíš stát se to může,ale to,že je línej mu zítra říct mi nepříjde jako moc hezké.Prostě se ho na to zeptej,ale nemusíš ho hned urážet.
BohunkaP píše:jizvíková píše:
oznameni o baliku nosi az nasledujici prac den postacka, balikar je nenechavaTo není pravda.
Byla jsem osobně svědkem toho, jak ho náš balíkář sousedce vypisoval. I mně ho vypisuje, nejsem-li doma - už jsme se „seznámili“, takže záměna není možná.
Nebo možná jak kde.
Chtěla bych pracovat u nás na poště jako odpolední balíkový doručovatel. Představuji si to asi takto, naházím balíky do auta, zajedu k dobré restauraci, posedím, pak zajedu zpět na poštu, balíky vyházím a nahlásím, že nikdo nebyl doma, nechť doručovatelky laskavě oznámí těm blbům, že chtějí-li svůj balík, ať si pro něj zajdou.
Ještě se mi nestalo, aby mi ti dříči byť jen napsali sms, že jedou. O zvonku ani nemluvím.
Balíkáři vozí v průměru 150 balíků za den tak pochopte, že né vždy se jim podáří vše bez chyby doručit. Může za to jejich vedení a né oni sami. Měli by jim přidat lidi. Táké mám nějaké zkušenosti s českou poštou a musím říct, že vždy když jsem potřeboval tak jsem se s nimi domluvil. ![]()