Líný pošťák – můžu si stěžovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1318
14.2.11 13:39

Línej pošťák

:zed: Musím si postěžovat!!!V pátek mi přišel balík,pošťák mi ho donesl až domů,funěl do schodů…
Měl mi přijít ještě jeden,tak jsem dneska té paní volala,kdeže balík mám.Podle čísla z podacího lístku mi zjistila,že balík je na poště,protože se na mě pošťák v pátek nedozvonil :pocitac: :pocitac: :pocitac: A ten šmejd nedal ani lístek do schránky!!! 8-o Můžu si na něj stěžovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
14.2.11 13:44

Nechápu…on donesl jeden, ale druhý ne?

Můžeš zavolat na poštu, aby ti ho donesl znova.

Jo a ještě EDIT, myslím si, že pošťák není povinen donášet balíčky až k vám domů. U nás si tedy musíme přijít ke schránkám…to by chudáci asi pracovali do půlnoci, kdyby museli obýhat všechny byty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
14.2.11 13:49

Super vyjadřování. Zkus si tu práci dělat sama :mrgreen:
Jinak co se týče neohrabaně popsaného problému, taky se to u nás stává. Spíš to vím ze zkušenosti z okolí, já většinou v době, kdy chodí balíková pošta, nejsem doma.

A další věc, nemohl se lístek ze schránky někde ztratit, zapadnout? My např. máme společnou schránku pro všechny byty, první, kdo jde, tak to rozdá do schránek. Jednou se stalo, že se nám ztratil lístek. Soused si ho nevšiml - vzal ho s reklamními letáky.

Trochu bych vychladla a potom jednala. Jinak pošta má službu, že přivezou balík zdarma pravidelnou pochůzkou další den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
14.2.11 13:50
petrusepetrus píše: :zed: Musím si postěžovat!!!V pátek mi přišel balík,pošťák mi ho donesl až domů,funěl do schodů…
Měl mi přijít ještě jeden,tak jsem dneska té paní volala,kdeže balík mám.Podle čísla z podacího lístku mi zjistila,že balík je na poště,protože se na mě pošťák v pátek nedozvonil :pocitac: :pocitac: :pocitac: A ten šmejd nedal ani lístek do schránky!!! 8-o Můžu si na něj stěžovat???

Můžeš. Taky už jsem to jednou udělala - pan pošťák od té doby poctivě nosí, a dokonce, pokud se na mne dole nedozvoní, zavolá mi na mobil.

Nerada dělám nepříjemnosti, ale už to bylo neúnosné - celé dny zavřená doma s nemocnými dětmi a pošťák bez zazvonění hodí do schránky lístek, že „se jako nedozvonil“. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
14.2.11 13:50

Pro balík si taky chodím dole ke schránce - když jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.2.11 13:52

ahoj, u nás nenosí balíčky vůbec, ani doporučený dopisy, jsme v 6. patře bez výtahu a nechodí tam. Na poště mi řekli, že to pošták nemusí, takže vše si musíme vyzvedávat. Ale kdyby aspoň hodil ten lístek…Nehodí nic a po týdnu mi hodí najednou dvě opakované výzvy vytisklé z pc, prostě je líný vypsat to jednou rukou…Ono je to možná i lepší, tu poslední co mi napsat rukou, byla stejně špatně a balík se vůbec nenašel podle čísla. A nakonec byl na vedlejší poště, jak se tam dostal, nevěděl vůbec nikdo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
14.2.11 13:52
Jana206 píše:
Pro balík si taky chodím dole ke schránce - když jsem doma.

To já taky. Ale tady jde o to, že zakladatelce ho nedonesl vůbec. :wink: Ani ke schránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.2.11 13:54

Až se pošták dozví, že je línej šmejd ,tak už nedonese nic..
U nás dávají lístečky do schránky pokud se nedozvoní.A čekají jinak dole u vchodu až si pro balík příjdeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.2.11 13:56
BohunkaP píše:
Jana206 píše:
To já taky. Ale tady jde o to, že zakladatelce ho nedonesl vůbec. :wink: Ani ke schránce.

To byla spíš asi reakce na pošťák mi ho donesl až domů,funěl do schodů… a v nadpisu línej pošťák :lol:
Bez lístečku ve schránce jsem byla taky docela často. Pak jsem udělala na poště zle (osobně jsem se byla ptát, jestli je to normální jednání) a od té doby pohoda. Z jednoho nedoručeného lístečku bych asi poprask nedělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.2.11 13:57

Oznámení balíkáři většinou dávají aý druhý den nemají klíče od vchodu do baráku a pokud jim někdo neotevře tak to druhý den doneše klasická pošťačka co nosí dopisy a má klíče od vchodů.
Mě tedy vše nosí až do bytu kvůli malému,když jsem doma sama.Ale vždy je o to požádám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.2.11 13:59

oznameni o baliku nosi az nasledujici prac den postacka, balikar je nenechava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
14.2.11 14:01
Kakika píše:
BohunkaP píše:
Jana206 píše:
To byla spíš asi reakce na pošťák mi ho donesl až domů,funěl do schodů… a v nadpisu línej pošťák :lol:
Bez lístečku ve schránce jsem byla taky docela často. Pak jsem udělala na poště zle (osobně jsem se byla ptát, jestli je to normální jednání) a od té doby pohoda. Z jednoho nedoručeného lístečku bych asi poprask nedělala :nevim:

Přesně tak, miluju toto „světoborné“ vyjadřování :mrgreen:
Napřed bych zjistila na poště jádro problému, potom bych řešila dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.2.11 14:02

ahoj, muzes si stezovat ale myslim ze je to zbytecny, muzes byt rada, ze ti ten balik vubec donesl az nahoru, oznameni asi nekam zapadlo btw. oznameni o baliku, nosi nasledujici den postacka, jelikoz balikar jen na poste uklada. A kazdopadne, neni jeho povinnost aby ti nosil balik az ke dverim, on ma jenom povinnost zvonit u schranek takze je to vlastne jeho dobra vule

balik muzes sledovat zde http://www.ceskaposta.cz/…-zasilky.php

muzes si zavolat na opakovane doruceni to je bezplatne

chlap dela na poste jako prepazkovy pracovnik, a vidim ze oni se snazi byt ochotni kdyz jim zavola nekdo mu nebyl balik dorucen nebo jiny problem, vzdy ma snahu problemy resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
14.2.11 14:06
jizvíková píše:
oznameni o baliku nosi az nasledujici prac den postacka, balikar je nenechava

To není pravda.
Nebo možná jak kde. :nevim:

Byla jsem osobně svědkem toho, jak ho náš balíkář sousedce vypisoval. I mně ho vypisuje, nejsem-li doma - už jsme se „seznámili“, takže záměna není možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.2.11 14:07

Bohunko, asi jak kde:) vecer se na to manzela zeptam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová