Také nesnášíte své narozeniny?

23033
11.2.11 16:30

Take nesnasite sve narozeniny?

Je nekdo kdo nesnasi sve narozeniny? ma totalni depku a jeste to orve? no cim to asi bude? asi tim ze si rodina nevzpomene, ale spis pratele a kamaradi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15054
11.2.11 16:32

mě ani tak neštvou mé narozeniny ale datum narození :cert: jsem narozená na Štědrý den takže to jsou samá blahopřání k Vánocům a na mě si málokdo vzpomene :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
11.2.11 16:36

Já mám narozeniny ráda, ale vždycky očekávám nějaký zázrak a že to bude úžasný a třeba minulý moje narozeniny ukradli drahý mobil. :-( Takže já se vždycky těším, ale nikdy se nepovedou.

• Citovat
  • Upravit
14015
11.2.11 16:41

Ani je neořvu, ani nadšené neslavím. Neprožívám to, pro mě den jako každý jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.2.11 16:42

Já narozeniny ne že nesnáším, ale nebaví mě je slavit, dárky taky k nim zrovna nemusím. Beztak mi dává každý jen děsný krámy, co chci si radši koupím sama.
Nejvíc trapný bylo třeba v práci, že já nikomu nic neřekla, přesto to některé kolegyně vyšťouraly a něco mi koupily (fakt kraviny) a já pro ně na ten den ani nepřinesla něco na zub, jak je jinak zvykem, takže pak trapně druhý den :roll:
Navíc, až vydám desítky tisíc za nový kozy, vyhlazení xichtu a liposukci, tak taky nebudu chtít, aby každý věděl, že slavím šedesátiny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
11.2.11 16:51
Gina108 píše:
Navíc, až vydám desítky tisíc za nový kozy, vyhlazení xichtu a liposukci, tak taky nebudu chtít, aby každý věděl, že slavím šedesátiny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:

Nějak extra mi to nevadí. Udělá mi radost každý, kdo si vzpomene, třeba i se zpožděním. Vím, že mu na mě záleží.
Jinak je to pro mě den jako každý jiný, vstát z postele musím tak jak tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.2.11 16:56

Svoje narozeniny nemám ráda, nejsem ráda středem pozornosti, navíc když je důvodem stále vyšší věk :-?
A po 40 to asi nebudu slavit vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.2.11 16:59

ja se vzdycky tesim jak na Vanoce, jenze rodice uz neziji. takze uz nejsem holcicka, spis se citim vic a vic stare, jako herdek, to uz mi bude 30…no a kouzlo je fuc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
11.2.11 16:59

Ano správně, oslavy narozenin a jiných výročí je jedna velká přetvářka. Já tvrdím, proč si dávat dárky k narozeninám, k vánocům, výročí svatby apod. Vždyť já můžu kamarádce, manž. dětem udělat radost i mimo narozeniny. Rodina se může sejít i jindy a chovat se k sobě mile.
Někteří se k sobě chovají během roku jako psi (omlouvám se psům) a pak přijdou narozky a jde se gratulovat s kytkou, darem. Proč má přijít chlap v den výročí s kytkou a pokud nepřijde a zapomene, budu zklamaná. Potěší mě, když přijde s kytkou v běžný den a udělá ho hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.2.11 17:01

Ahoj tak já slavím i se na ně těším, ale taky jsem je už párkrát obrečela to že jsi má rodina na mě nevzpomene když mám narozeniny budiž nepamatují si datum ale to že jsem jim nestála ani za pitomou SMS když jsem měla svátek který mají napsaný v kalendáři tak to jsem nerozdýchala a řvala jak malá uklidňoval mě manžel nejhorší je že si vzpomenou všichni i tchýně a máma se ségrami prostě ne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
11.2.11 17:07

Neslavím,ne že bych je nesnášela,ale pro mně je to jako každý jiný den.Nesnáším oslavy všeobecně,prostě mě to nebaví a je mi to nepříjemné.Neumím se přetvařovat a zrovna když mi někdo přeje, tak nějak se vždy divně tváří, že ani nemůžu věřit , že je to opravdu od srdce přející.Spíše z nutnosti a slušnosti.
Jinak jsem ráda , když někoho koho jsem dlouho neviděla, neslyšela se ozve ne zrovna na můj svátek,narozeniny.Jsem raději když si vzpomenou kamarádky a známí v obyčejný den.To mně těší víc a víc hřeje na srdíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.2.11 17:20

Narozky jsou fajn a asi nejhezčí byly, když jsem slavila třiatřicátiny ve 33.TT :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.2.11 17:20

My berem v rodině narozeniny spíš jako důvod k společnému posezení u sklenky vína a nějakých těch dobrůtek. Dárky dospělým jsme zrušili. Kupujem je jen dětem a to po vzájemné domluvě, předcházíme tak „kravinám“. Proto je mám ráda. Že se sejdem a posedíme. Jinak je každý zaneprázdněný… :-( A svůj věk…po 30 je to už jen skvělý :dance: …do té doby nic moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.2.11 17:23

Ahoj. Že bych je ořvala, to snad ani ne, ale taky jsem je nemusela. Ovšem jen do té doby, než je začala vnímat Anežka, od té doby se snažím je dělat hezké (dort a tak) hlavně kvůli ní. Až povyroste Mája, budu dělat svoje narozeniny i pro ni :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.2.11 17:24

HKAC: TO JE KRASNY:) uz se tesim na duben az Gite udelam prvni dort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie