Línější novorozenec nepapá

1402
19.2.19 18:35

ahoj, koj a pak dokrm ostrikanym mlekem pres malicek strikackou…v noci bych budila max po 4 hodinach pokud jinak spi, za par dni bude silnejsi a bude pit lip a nebude tak usinat, do tydne to bude vpoho, uvidis !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
19.2.19 18:38

Hlavně si ujasni, jestli teda jako chceš kojit nebo krmit stříkačkou nebo lahví. Dál jestli teda kojit nebo UM. Mateřské mléko s UM jsem na doporučení doktorky smíchala jednou a taky to z kluka pěkně litalo.

• Citovat
  • Upravit
406
19.2.19 18:56

Ráda bych zůstala u MM - v porodnici mi dávali MM a pokud to bylo málo, tak nebyl problém dát i UM .. což jsem dostala i dnes v noci a UM jsem vylila.

Ráda bych kojila, ale občas se prcek ani nepřisaje ( domů budu zvát laktační poradkyni ještě tento týden), v nemocnici mi to každý ukazoval jinak no a když už se přisaje, tak jen na chvilku jelikož u toho moc nevydrží a poté dokrmím mlékem přes stříkačku - ale občas u toho strávíme 20 minut a jindy třeba i 40 minut. Krmit stříkačkou mi nevadí, budu i radši než láhev, která je asi pohodlnější.

Dokud budu mít mléko, tak krmit jen MM, pokud by chybělo tak hold asi přejít na UM.

Určitě se budu radit i s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
19.2.19 19:00

Když chceš dávat MM, tak musíš kojit, nikdy neodstrikas tolik kolik si mimčo vytahne samo, navíc tim zabiješ veškerý volný čas. Možná máte blbou techniku, tak si pozvi laktační poradkyni. S tím že to vyhodí, je to možná tou rychlosti, když krmis stříkačkou, jestli to do něj nelejes moc rychle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
19.2.19 19:26

Jestli u toho usíná zkus ho posimrat pod bradou,aby se trochu probral. Zkoušela bych kojit co nejčastěji a zkus si odlít 50ml a podívej se kolik toho je. Mimi má žaludek velký jak svoji pěst. Je jasný,že to bude blindit zvlášť takový prcek.

• Citovat
  • Upravit
406
19.2.19 20:13

@Kriss Tina Stříkačkou saje sám :) mám k tomu přiložený prst a opravdu jede zpozvolna. Kantorovou si pozvu, zítra ji určitě budu volat.

@Ariadne šimráme, masírujeme líčka. 50 ml, zatím nevypil a ani to do něho necpu. Zatím mi dal dneska nejvíc 40 ml, s čím jsem spokojená - venku to není :) neřve, takže je najezený, kdyby nebyl tak dám více třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9058
20.2.19 04:59

Nechci tě strašit, ale měli jsme to samý. Mladá u prsu spala, nebo se rozcilovala, když už se mi ji podařilo vzbudit. Bojkotovala i stříkačku, nesala a víc než půlka ji vždycky z pusy vytekla. Mléko se mi spustilo až díky odsavacce, kterou jsem pak měla problém z těch nalitych prsou dost odsat, takže se mi tvořily zatvrdliny. Malá se pořád neprisavala a neprospívala, takže jsme dali flašku, já trávila všechen čas na odsavacce, ale mléko se stejně začalo ztrácet,dokrmovala jsem um. Ve čtyřech týdnech mléko pryč a teď jsme čistě na um. Nejhorší bylo smířit se s tím, že dítěti nemůžu dát co je pro něj nejlepší. Samozřejmě jsem četla články o um a nižší inteligenci, obezitě, narusenem vztahu s matkou, … :oops: Hodiny jsem strávila v jiném pokoji v slzách,abych nebrecela u ní. Těch hodin lituji nejvíc. Takže buď hlavně s miminkem a netrap se, ať to dopadne jakkoliv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
20.2.19 15:24

@Serpentini s tím jsrm v pohodě, jde mi jen o prcka aby pribral a byl spokojený no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová