Lipocure od Vichy-pomáhá?

2923
29.4.06 21:58

Lipocure od Vichy-pomáhá?

Ahoj,

můj dotaz už je vlastně obsažen v předmětu tématu. Zkrátka se sblížícím létem vyrojily nové reklamy, přípravky… a já pořád doufám, že se najde nějaký zázračný. Takže má někdo s Lipocure zkušenost?

díky za odpovědi

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kdoviktera
30.4.06 01:30

Jsem mimoň, na co to je? Jinak mě zajímá cokoliv, co mě zbaví celulitidy a nadbytečných kil :lol: :lol: :lol:

Dobrou noc přeje Katka

• Citovat
  • Upravit
14079
30.4.06 08:23

Zrovna tohle mě taky zajímá. Jestli se nepletu, tak v reklamě říkají, že není třeba masáž a první výsledky se objeví už do týdne. To by byl fakt asi zázrak. Ale cena bude nejspíš odpovídající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
30.4.06 10:11

Ahoj,

já jsem si koupila od NIVEA body - Good bye Cellulite a musím říct, že funguje!!!
Hubnu po porodu, inline brusle, kick box aerobic atd.., ale největší problém celulitida!!
Měla jsem s tím problémy vždycky, mazala se krémy od AVONu atd.., ale výsledky nic moc..
Ale NIVEA fakt funguje. Kůže je taková pružnější, pevnější a dolíky se fakt vyhlazují.
Možná to není jen tím krémem, protože jezdím hodně na těch bruslích a nohy, hlavně stehna se mi zpevnily asi tím, ale dolíčky opravdu ubývají.
Tak vyzkoušejte!!

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
30.4.06 10:42

Já na celulitidu už léta používám Enja basam od Dermacolu (anti-cellulite). Vždycky na jaře začnu mazat a do léta po dolíčkách ani stopy. Vážně pomáhá a to mažu jen občas, když si vzpomenu. Od Vichy jsem měla reklamní vzorky, jsou taky dobrý, až na tu cenu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
30.4.06 12:00

Ahoj,

účinky neznám, ale cenu jsem myslim viděla 700,–- za 100 ml, takže docela ranec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
30.4.06 16:41

Jarka určitě je to hlavně cvičením. Když jsem cvičila před těhu a dodržovala pitný režim, byla i celulitida mohem menší. Až porodím, začnu poctivě zase cvičit a příští rok už bych měla být zase v pohodě.

Používám taky dermacol, ale výsledky nic moc. Prostě těm reklamám nesmíme tolik věřit. Bez pořádného pohybu a pitného režimu to nezmizí. V TV (tuším že Sama doma) Dr. mluvila o tom, že celulitida je nemoc. Existují určitá stádia a to nejhorší je prý i zdraví škodlivé. Říkala, že je to zanesením organismu škodlivými látkami. Takže doporučovala očistit organismus zevnitř. Zázračné krémy u ní vyvolaly úsměv na rtech.

Myslím si, že ty krémy mají jen krátkodobý vypínací účinek. Jakmile se přestanou používat, jsme tam, kde jsme byly předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
30.4.06 16:50

Ahoj,

no určitě na to pomáhá lymfatická masáž. Protože ta rozproudí lymfu, musí se pak hodně pít a ty škodliviny se dostanou ven z těla. Po masáži ubydete klidně 3 cm na obvod - např. stehna. Několik jsem jich kdysi absolvovala před těhu a fakt super, moje tchýně má Studio LINIE, kde právě ty masáže provádí.

Ale jen cvičením to u mě taky nebude, já hodně cvičila i před těhu, ale celulitida byla pořád strašná, mazala jsem AVON a DERMACOL.
Teď jsem zkusila tu NIVEU a fakt se mi zdá, že pomáhá.
No každopádně stojí jen 175,– Kč a je toho 200ml.

Jarka a NIkolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.4.06 16:52

Ahoj,
tak ze zkušenosti vím, že krémy proti celulitidě prakticky vůbec nepomáhají (teda alespoň ty, které jsem zkoušela). Je to stejný jako zaručeně účinné tablety na hubnutí a tak podobně. Ale je pravda, že posledních pár týdnů piju hodně minerálek s citronem a nejen, že jsem pár kilo sundala, ale i celulitida docela hodně zmizela. Ale bohužel, zase až takhle jednoduchý to není :( - takže týrám tělo cvičením :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.4.06 16:53

Ahoj,
tak ze zkušenosti vím, že krémy proti celulitidě prakticky vůbec nepomáhají (teda alespoň ty, které jsem zkoušela). Je to stejný jako zaručeně účinné tablety na hubnutí a tak podobně. Ale je pravda, že posledních pár týdnů piju hodně minerálek s citronem a nejen, že jsem pár kilo sundala, ale i celulitida docela hodně zmizela. Ale bohužel, zase až takhle jednoduchý to není :( - takže týrám tělo cvičením :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí