Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
můj dotaz už je vlastně obsažen v předmětu tématu. Zkrátka se sblížícím létem vyrojily nové reklamy, přípravky… a já pořád doufám, že se najde nějaký zázračný. Takže má někdo s Lipocure zkušenost?
díky za odpovědi
Veru
Jsem mimoň, na co to je? Jinak mě zajímá cokoliv, co mě zbaví celulitidy a nadbytečných kil
![]()
Dobrou noc přeje Katka
Zrovna tohle mě taky zajímá. Jestli se nepletu, tak v reklamě říkají, že není třeba masáž a první výsledky se objeví už do týdne. To by byl fakt asi zázrak. Ale cena bude nejspíš odpovídající.
Ahoj,
já jsem si koupila od NIVEA body - Good bye Cellulite a musím říct, že funguje!!!
Hubnu po porodu, inline brusle, kick box aerobic atd.., ale největší problém celulitida!!
Měla jsem s tím problémy vždycky, mazala se krémy od AVONu atd.., ale výsledky nic moc..
Ale NIVEA fakt funguje. Kůže je taková pružnější, pevnější a dolíky se fakt vyhlazují.
Možná to není jen tím krémem, protože jezdím hodně na těch bruslích a nohy, hlavně stehna se mi zpevnily asi tím, ale dolíčky opravdu ubývají.
Tak vyzkoušejte!!
Jarka a Nikolka
Já na celulitidu už léta používám Enja basam od Dermacolu (anti-cellulite). Vždycky na jaře začnu mazat a do léta po dolíčkách ani stopy. Vážně pomáhá a to mažu jen občas, když si vzpomenu. Od Vichy jsem měla reklamní vzorky, jsou taky dobrý, až na tu cenu ![]()
Ahoj,
účinky neznám, ale cenu jsem myslim viděla 700,–- za 100 ml, takže docela ranec…
Jarka určitě je to hlavně cvičením. Když jsem cvičila před těhu a dodržovala pitný režim, byla i celulitida mohem menší. Až porodím, začnu poctivě zase cvičit a příští rok už bych měla být zase v pohodě.
Používám taky dermacol, ale výsledky nic moc. Prostě těm reklamám nesmíme tolik věřit. Bez pořádného pohybu a pitného režimu to nezmizí. V TV (tuším že Sama doma) Dr. mluvila o tom, že celulitida je nemoc. Existují určitá stádia a to nejhorší je prý i zdraví škodlivé. Říkala, že je to zanesením organismu škodlivými látkami. Takže doporučovala očistit organismus zevnitř. Zázračné krémy u ní vyvolaly úsměv na rtech.
Myslím si, že ty krémy mají jen krátkodobý vypínací účinek. Jakmile se přestanou používat, jsme tam, kde jsme byly předtím.
Ahoj,
no určitě na to pomáhá lymfatická masáž. Protože ta rozproudí lymfu, musí se pak hodně pít a ty škodliviny se dostanou ven z těla. Po masáži ubydete klidně 3 cm na obvod - např. stehna. Několik jsem jich kdysi absolvovala před těhu a fakt super, moje tchýně má Studio LINIE, kde právě ty masáže provádí.
Ale jen cvičením to u mě taky nebude, já hodně cvičila i před těhu, ale celulitida byla pořád strašná, mazala jsem AVON a DERMACOL.
Teď jsem zkusila tu NIVEU a fakt se mi zdá, že pomáhá.
No každopádně stojí jen 175,– Kč a je toho 200ml.
Jarka a NIkolka
Ahoj,
tak ze zkušenosti vím, že krémy proti celulitidě prakticky vůbec nepomáhají (teda alespoň ty, které jsem zkoušela). Je to stejný jako zaručeně účinné tablety na hubnutí a tak podobně. Ale je pravda, že posledních pár týdnů piju hodně minerálek s citronem a nejen, že jsem pár kilo sundala, ale i celulitida docela hodně zmizela. Ale bohužel, zase až takhle jednoduchý to není
- takže týrám tělo cvičením ![]()
Ahoj,
tak ze zkušenosti vím, že krémy proti celulitidě prakticky vůbec nepomáhají (teda alespoň ty, které jsem zkoušela). Je to stejný jako zaručeně účinné tablety na hubnutí a tak podobně. Ale je pravda, že posledních pár týdnů piju hodně minerálek s citronem a nejen, že jsem pár kilo sundala, ale i celulitida docela hodně zmizela. Ale bohužel, zase až takhle jednoduchý to není
- takže týrám tělo cvičením ![]()