Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky
koupila jsem si krém Johnson's Holiday skin.Včera jsem se s ním namázla a netušila, že to bude tak rychlý a neumyla jsem si ruce.Mám dlaně oranžový, že bych mohla dělat signalizaci na křižovatce
.
Máte někdo pls tip jak se toho zbavit?
Na zbytku těla je to bezva, ale tohle je síla.
Předem děkuju Hanyna(mrkev)
Ahojky
jsem ráda že nejsem jediná koumu se to stalo ![]()
Bohužel nepomohlo nic musela jsem počkat až to sleze samo ![]()
Trochu pomohla solvina nebo jak se to jmenuje.Takovej ten hrubý prášek na ruce.Ale nic slavného.
Jsem ti nepomohla co?
Pa a držím palce at se ti to povede sundat
Petra
Ahoj, prý zabírá citronová šťáva. Ale já to nezkoušela.
To máte tu novinku, co teď běží v tv? Já to dopo zkusila na břicho, jak budou vypadat strie
Tak to jsem zvědavá ![]()
Mirka
Jo jo to je ta novinka ![]()
Zkoušela jsem i odlakovač na nehty ![]()
Jdu sehnat solvinu a citrony.
Peto beru všechny rady.Moje mamina si nevšimla tý oranžový, ale myslela, že mám supr francouzskou manikůru - nehty mi svítí na dálku
.H
PS:škoda, že není období ořechů nikdo by se nedivil a zapadla bych do davu ![]()
holky, vy mě děsíte, taky jsem výjimečně podlehla reklamě a koupila si to…:) ale myslela jsem, že je to normální tělové mléko s kapkou samoopalovacího krému, že to nebude tak barvit…:( ještě jsem to nezkoušela…ted mě napadá, můžu to užívat když pořád kojím? v tom bude asi nějaká chemie, ne? ![]()
K.
Kristian ono je to mléko s kapkou, ale musíš si umýt ruce ![]()
myslím, že to s tou chemií nebude tak hrozný, když se samoopalovací přípravky doporučují v těhu místo solárka ![]()
na těle je ten rozdíl trochu vidět, ale není tak markantní jako na rukách - resp. na dlaních ![]()
drbala jsem je kartáčkem s práškem na vany a je to o dost lepší ![]()
Ten krém je fakt super. Taky jsem si myslela že chytnu jen trošku a až za pár dní, ale už po dvou namazáních jsem byla jako od moře. Jen se musí opravdu pořádně vydrbat dlaně. Já si ještě vždycky umyju mýdlem i kloubky na rukách, aby se tam nehromadila barva ![]()
Jak dlouho asi vydrží na těle.Neobarvuje to oblečení a kolik stojí.
BINKY
Čau Kristain! Taky kojim a používám ho. A fakt funguje, až překvapivě za tu cenu,
pa,
Lucka+Bára
Kolegyne v praci nartrela 3× a je jak od more. Asi taky podlehnu.....
Holky tak do toho jdu taky.Jen si budu muset dávat pozor na ty ruce ![]()
Za 14 dní jdu kamarádce na svatbu a mám takové tmavě rudé šaty tak abych v nich nevypadala jako ředitelka vápenky ![]()
Martina
Holky a jaký máte ten na světlou pleť či na normál až tmavou- já chtěla super rychlé opálení tak jsem si vzala ten na normál až tmavou a skončila jsem jako vy ruce oranžové:-( a na těle sem tam flek:-((
není lepší mazat až jakoby na krém- mám totiž extrém suchou pokožku:-(
Díky za radu a papa Hana
Tý jo, já ho mám ode dneška doma, jak jsem psala, abych zkusila, co to udělá na strie. Trošku jsem vtírla na nohy a mám je flekatý
![]()
Mám pro normál až tmavou pleť. Tak to zkusím peelingem odrbat. Já nevím, asi se nebudu pouštět do experimentů, jelikož bych nechtěla na své svatbě vypadat jako strašidlo ![]()
Mirka
Tak když to vyzkouším třeba zítra a nepovede se tak by to mohlo do 29. zmizet,ne?
Zkusím to na nohy.Budu mít dlouhé šaty
![]()
Já jsem samoop.zkoušela jen jednou a to jsem byla flekatá.Ale jenom když jsem se mazala sama.Potom mě mazal manžel a bylo to ok takže se asi zase svěřím do jeho rukou. ![]()
Martina