Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
tak jsem se večer natřela a dobrý:) mám ho pro normalní až světlou pleť-což já normálně jsem jak ředitelka vápenky:) namazala jsem lýtka a břicho se striema a v pohodě-malinko to ztmavlo, tak jsem si to představovala. Strie nezmizely, ani závratně nevystoupily. Takže OK:)
K.
Taky jsem si ho koupila a mazala se už několikrát a začínám lehounce chytat barvičku
. Podotýkám, že mám ten pro normální až světlou pleť, zdálo se mi vhodnější získávat „opálení“ raději postupně a jsem celkem spokojená… Takže doporučuju spíš ten světlejší, nedělá fleky…
Jájulka
No já teď taky ivažuje že bych si ho koupila..ale holky nechytá na těle do oranžova nebo do žluta???já jsem totiž kdysi nějaký zkoušela ale byla jsem celá žlutá…
..pište…díky
No já teď taky ivažuje že bych si ho koupila..ale holky nechytá na těle do oranžova nebo do žluta???já jsem totiž kdysi nějaký zkoušela ale byla jsem celá žlutá…
..pište…díky
Jestli myslíš tu jejich novinku. Ten tělový krém z přídavkem samoopalovacího krému? Tak ten sem si koupila a je vpohodě. Toho samoopalováku tam bude asi opravdu jen trošičku. Fleky se mi neudělali a krém je příjemný a hezky voní.
Květule
Holky a nešpiní to spodní prádlo? Co mám zkušenosti s jinýma krémama, tak jsem nebohla nosit bílé věci.
Trochu to bohuzel bile spini, jako kazdy samoopalovak…kdyz se pouziva casteji.
Nejlepsi samoopalovaky ma L´ORÉAL, nejlip drzi a nejmene flekati a nebo super je samoopalovaci nastrik, clovek pak neni zluty, ale i bledule jsou krasne hnede…nechala jsem si to delat pred plesem a na leto bych hctela jen nohy..ale taky to trochu barvi ![]()
Jak se ten nástřik jmenuje? Chtěla bych si na netu najít jestli to dělají i v Přerově. Jak dlouho to vydrží?
Těm co mají suchou pleť doporučuju nejdřív peeling všech částí těla, který chcete natírat. Mě to chytlo hned po prvním namazání - mám taky ten na světlou pleť. A prodává se i jako krém na obličej - krásně voní a taky funguje ihned - jen se musí vtírat pečlivě hlavně kolem obočí a uší aby tam nebyly tmavší čáry.
Nastriky maji ruzny nazev (SUN FIX / BRONZ EFEEKCT / AIRBRUSH)…delaji to ve vybranych kosmetickych salonech…je to rovnomernejsi nez samoopalovaky a pri pouzivani specialnich prostredku to i dele vydrzi,ale je t drazsi, tak spis na vyjimecne udalosti…na plese se me vsichni ptali, jestli jsem byla na solarku ![]()
Holky, i když to sem nepatří, tak pokud by některá z vás chtěla, mám 2 mléka na prodej či výměnu. Koupila jsem to na normální až tmavou pleť a na zkoušku i na světlou až normální. Každé za 89,9 v akci u Rosmanna.
Ale dala jsem přednost solárku. Je mi to líto vyhodit. Kdyžtak se ozvěte skrz SZ nebo na email…
Mirka